- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.101
ayyy ıgrencsın ceylannnn :111:
yazık kızlara acı bari
1.5 saat olacak wc ye gıtmedım sukur
ayyy bayıldım odalarına ayak ucunda bi kanepe falan atacak kadar yer yokmu bende gelip bebek sevmek istiyoruummmm
çooookkkk güzeellll... canım yaaa inşallah rabbim hayırlı ömür versin miniklere eminim ki çok sabırsızlanıyorlar odalarında uyumak için o yüzden de arada sende ağrı yapıyorlar geldik geleceğiz diyorlar yani:))) bir kız bir erkek herhalde dimi asi.. ya bir de seninkiler tüple mi oldu asi normalle mi
resatı vuralın anası vurdu heralde dımı
mahkemede yoktu zaten
kac saattır reklam verıyolar
sankı bısye gostercekler gıbı beklıom bende
hadın gozlerım acıdı
operım sızı hepınıze ıı geceler kactım ben :79:
canim cok sanslisin bol bol dua et bize o masumlarla birlikte cok sagol dualarin icin
Ayy korkulur bu kadindan sunun avatarina bak havuclu anneyi koymus kendi gibi
seste etmiyo gelmis gizli gizli okuyo herseyi sinsirellaaaa seni
tesekkü ederim canim varda bilisun orda ben yatcam yanliz birakamamki bebisleri neyse arada gelir kalirsin artik beraber uyuruz
ALLAH razi olsun canim darisi basina insallah herlade cok sabirsizlar simdiden tüp degil canim ben yumurta gelistirici igne kullandim bide catlatma ignesi
öyle oldu
ikizlerim
bak nasil kaciyo simdi
sanada iyi geceler canim
sagol tatlim her zaman ediyorum inanki >ALLAH sizede ikiz ücüz nasip etsin insallah
biz ankaradayız zekai tahir burak hastanesine gittik benide özlem diye bi doktor muayene etti sendemi ankaradasın yoksa
Sohbetiniz cok güzel ama benim cikmam gerek kizlar biraz agrim var kendinize bakin görüsürüz ALLAH kalbinize göre versin insallah iyi aksamlar:79::79::79:
Sohbetiniz cok güzel ama benim cikmam gerek kizlar biraz agrim var kendinize bakin görüsürüz ALLAH kalbinize göre versin insallah iyi aksamlar:79::79::79:
hayır biz kocaeli de oturuyoruz. madem ankarada oturuyorsunuz neden kaan hocaya gitmiyor eşin? biz nasipse 12 ekime randevu aldık kaan hocadan. ileride tüp bebek yaptırmamız gerekirse bile önce sperm dna hasar testi yaptıracağız inş. kaan hocada. önce spermlerin morfolojisini ve dna hasarını düzeltebildiğimiz kadar düzeltip ondan sonra tüpe geçmeyi düşünüyoruz. bakarsanız tüpe gerek kalmayabilir. eğer spermler düzelirse belki doğal yoldan olabilir inş. dua ediyorum. sevgiler
kız birbirimize çok uyuyoz havuçlu anneyle bide anne olsam tam olacak
hıyarlı babada hazır analayacagınız biz hazırııızzzzzzzzzzzz
benden kaçarmı hepsini okudum hele ekin lorkeyi görünce direk nereye gidiyon yazmışya çok güldüm
len sürekli arkidişleriyle bir araya gelip kahvaltılar yapan lorke
çeşit çeşit hamur işleri yemekler yapan lorke
yaza veda piknigi yapan lorke
kilo alan ben allahım azınıda lorkeye ver nolursunnnn
hayır biz kocaeli de oturuyoruz. madem ankarada oturuyorsunuz neden kaan hocaya gitmiyor eşin? biz nasipse 12 ekime randevu aldık kaan hocadan. ileride tüp bebek yaptırmamız gerekirse bile önce sperm dna hasar testi yaptıracağız inş. kaan hocada. önce spermlerin morfolojisini ve dna hasarını düzeltebildiğimiz kadar düzeltip ondan sonra tüpe geçmeyi düşünüyoruz. bakarsanız tüpe gerek kalmayabilir. eğer spermler düzelirse belki doğal yoldan olabilir inş. dua ediyorum. sevgiler
bu dna hasarı ve morfoloji her labaratuvarda bakılmıyor mu acaba??
iyi gecelr canim dogumdan once ugra yien ama merakederiz optum cici anne
iyi gecelerrrr melek anneeeee iyi bak kendine allaha emanet ol:)))
iyi geceler canlarım allah rahatlık versin cümleten size
kanepeyide hemen sahiplenmiş
gule gule tatlim gorusuruzz
kızlarrr nasılsınız ben geldim muhabbet koyu
Ceylan herkes bi imaj bırakıyor işte
sen dombili ben cimri lorke gezenti.. :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?