Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ceylan hanim merak ediyodu ikizlerin odasini gelince görür artik

üstüne tiklayinca büyük oluyor arkadaslar
ası cok guzel olmus
guzel guzel uyusunlar annelerını hıc uzmeyen bebeler olsunlar ınsallah

LORKEE PİŞTİ OLMUŞUZ

asicim bebeklerin mutlulukla büyüsün odalarında:)

hehe nıyetımız aynı demekkı
ben fatmagulun son reklamını da gordum sımdı az sonra kacarım

ceylan bızı yakalayamaaazzz
ceylan bızı yakalayamaaazzz

o daha gecmıstedır
o gelmeden de ben kacarım sımdı

Bencede duymasin ceylancik ben izin veriyom hem otursun belki ugurlu gelir yerim
gerci fik fik yapmayincada biraz zor burun kiviriyor herseye pacozzzz

dil kursuna canim danimarkaca ogrenicem iste...guzel duan icin koca bi AMINNNNNNNN diyorum canim arkadasim

ayy ben almiyim biktim zaten kurstan felan bende 9 ay gittim almanca ögrenmeye tiskindim yani:95::95::95:

ayy cok sahane olmus ya..icini gulucukleriyle doldurdunlar ins canim cok duygulandim ya..

LORKEE PİŞTİ OLMUŞUZ

asicim bebeklerin mutlulukla büyüsün odalarında:)

masallahhcok guzel olmus canim yaaa cinsiyetleri neydi

Ay çokkk güzel maşallah, Allah sağlıkla kucağına lamyı nasip etsin bebeklerini. şanslılar aneneleri ne güzlede düşünmüş. cinsiyetleri ne ikizlerin

ALLAH razi olsun arkadaslar insallah yüce RABBIM sizede yasatsin bu duygulari HEPINIZ SAGLIKLA HAMILE KALIN INSALLAH
ikizlerin cinsiyeti 1 erkek 1 kiz arkadaslar

geçmişte falan degilim geriler bi bitsin dizi görürsünüz siz cırcır lorke nolacak kız valla şu cüssemle sana bi sarılırım için dışına çıkar heeee

ceylancım siz hangi hastaneye gittiniz? seni hangi doktor muayene etti? merak ettim

çooookkkk güzeellll... canım yaaa inşallah rabbim hayırlı ömür versin miniklere eminim ki çok sabırsızlanıyorlar odalarında uyumak için o yüzden de arada sende ağrı yapıyorlar geldik geleceğiz diyorlar yani:))) bir kız bir erkek herhalde dimi asi.. ya bir de seninkiler tüple mi oldu asi normalle mi

geçmişte falan degilim geriler bi bitsin dizi görürsünüz siz cırcır lorke nolacak kız valla şu cüssemle sana bi sarılırım için dışına çıkar heeee

Ayy korkulur bu kadindan sunun avatarina bak havuclu anneyi koymus kendi gibi
seste etmiyo gelmis gizli gizli okuyo herseyi sinsirellaaaa seni

resatı vuralın anası vurdu heralde dımı
mahkemede yoktu zaten

kac saattır reklam verıyolar
sankı bısye gostercekler gıbı beklıom bende

hadın gozlerım acıdı
operım sızı hepınıze ıı geceler kactım ben :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…