- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.081
o daha gecmıstedır
o gelmeden de ben kacarım sımdı
ceylan hanim merak ediyodu ikizlerin odasini gelince görür artik
Eki Görüntüle 265711 Eki Görüntüle 265712 Eki Görüntüle 265713 Eki Görüntüle 265714 Eki Görüntüle 265715 Eki Görüntüle 265716 Eki Görüntüle 265717
Eki Görüntüle 265711 Eki Görüntüle 265712 Eki Görüntüle 265713 Eki Görüntüle 265714 Eki Görüntüle 265715 Eki Görüntüle 265716 Eki Görüntüle 265717
üstüne tiklayinca büyük oluyor arkadaslar
ası cok guzel olmusceylan hanim merak ediyodu ikizlerin odasini gelince görür artik
LORKEE PİŞTİ OLMUŞUZ
asicim bebeklerin mutlulukla büyüsün odalarında:)
o daha gecmıstedır
o gelmeden de ben kacarım sımdı
dil kursuna canim danimarkaca ogrenicem iste...guzel duan icin koca bi AMINNNNNNNN diyorum canim arkadasim
ayy cok sahane olmus ya..icini gulucukleriyle doldurdunlar ins canim cok duygulandim ya..
LORKEE PİŞTİ OLMUŞUZ
asicim bebeklerin mutlulukla büyüsün odalarında:)
masallahhcok guzel olmus canim yaaa cinsiyetleri neydi
ası cok guzel olmus
guzel guzel uyusunlar annelerını hıc uzmeyen bebeler olsunlar ınsallah
hehe nıyetımız aynı demekkı
ben fatmagulun son reklamını da gordum sımdı az sonra kacarım
ceylan bızı yakalayamaaazzz
ceylan bızı yakalayamaaazzz
Ay çokkk güzel maşallah, Allah sağlıkla kucağına lamyı nasip etsin bebeklerini. şanslılar aneneleri ne güzlede düşünmüş. cinsiyetleri ne ikizlerin
ya çok farklı geldi orası bana ilk gidiyorumya bi aceleyle oldu her şey sıra al kan ver falan eşimle hiç konuşamadım bile ben gittim kan verdim ultrasyon sırası bekledim eşimede tembih ettim hormon ve sperm testi diye doktor sadece sperm testi istemiş eşimde kan verilen yere gitmiş kan almıyomusunuz demiş oda doktor sadece sperm testi istemiş demiş eşim tekrar doktorum yanına gitmiş oda bu çıktıktan sonra kan isteyecez demiş zaten 9 da ordaydık 10 buçukta bitti işimiz sonuçta yarın demişler çıkıp geldik beklemedik yani yarın tekrar gidecez anlayacan yarınmı istesem kan acaba doktordan ben en iyisi öyle yapmak
geçmişte falan degilim geriler bi bitsin dizi görürsünüz siz cırcır lorke nolacak kız valla şu cüssemle sana bi sarılırım için dışına çıkar heeee
geçmişte falan degilim geriler bi bitsin dizi görürsünüz siz cırcır lorke nolacak kız valla şu cüssemle sana bi sarılırım için dışına çıkar heeee
ALLAH razi olsun arkadaslar insallah yüce RABBIM sizede yasatsin bu duygulari HEPINIZ SAGLIKLA HAMILE KALIN INSALLAH
ikizlerin cinsiyeti 1 erkek 1 kiz arkadaslar
ceylancım siz hangi hastaneye gittiniz? seni hangi doktor muayene etti? merak ettim
resatı vuralın anası vurdu heralde dımı
mahkemede yoktu zaten
kac saattır reklam verıyolar
sankı bısye gostercekler gıbı beklıom bende
hadın gozlerım acıdı
operım sızı hepınıze ıı geceler kactım ben :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?