- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.201
benim sıkılmaya vaktim yokki boş vaktim olmuyo diğer evimde sıkıntıdan sürekli temizlik yapardım
burda da vaktim olsada ayaklarımı uzatıp tv izlesem diye hayal kuruyorum. 1 hafta paşa evdeydi
yani geçen hafta hürmetimden hiç iş yapmadım takdirimi aldım kendilerinden ama sonucu kötü oldu
eee napıyonki yani hep temizlikmi yapıyosun tek başınasın bide
ayy paşası gelmişte evdeymiş
hıımm taktirini aldın demek
ekıntos ben yaptırdım asıyı canım ..bırıncısını de ıkıncısını de ..hatta 5e tamamlayıp ömürlük olsun ıstıyorum
doktorum da yaptırmamı onerdı ..
sağol sumakcım.....
bu arada senin 31.hafta olmuş..maşallah hayatım
enesim sen naptın halvet haftasında bütün gün ayakları dikip yattınmı:)))))
aaa yazım araya karışmış tekrar yazayım dedim
ne dügünü nereye gidiyosun ekin ayrıca bundan enesin haberi varda neden bizim haberimiz yok
Şikerim benim de mazeretim vardı..
Yani aşkolsun senin olurda,benim olamaz mı
He şöyle ya hamişler gelin konuşunda ilerde başımıza neler gelcek öğrenelim:))))))
ceylannnnn yarınki test sonucunu merakla bekliyorum.....
çıkan sonuç seni biraz aşka getirir,yaparsın bişeyler...
tembel hatun:)
sumakım hoşgeldin 30. hafta dedin şimdi 31 haftalık olmuşsun maşallah canım ya :)))
inanmassınız belki ama benim psikolojim bozuldu çok ciddiyim doğumdan aşırı derecede korkuyorum sürekli aklımda yatıyorum kalkıyorum aklımda sürekli normal doğum veya sezaryan topiklerini okumaktan bıktım siz benim gibi olmayın Allah hayırlısını nasip etsin ben nasıl doğurucam bu çocuğu :))))))))))
31 haftayı bıtırdık ıste..artık zorlanıyoruz yavastan bakalım nasıl gecıcek bundan sonrası..
sıze de masallah kocaman delıkanlı oldunuz valla :)
ayyy bende çok merak ediyorum her şey iyi çıkarsa ben daha hiç bişey yapmam galiba kız kür vitamin anlamında sadece bacakları dikmeye çalışırım o kadar inşallah herşey güzel çıkar hayırlısıylaaa:18::18::18::18::18::18:
valla geçiyor zaman,dün kontrolümüz vardı...
herşey yolunda görünüyor ama olmamız gereken günden 4 gün eksik çıktık...15 gün sonra gene gideceğiz....
inanmassınız belki ama benim psikolojim bozuldu çok ciddiyim doğumdan aşırı derecede korkuyorum sürekli aklımda yatıyorum kalkıyorum aklımda sürekli normal doğum veya sezaryan topiklerini okumaktan bıktım siz benim gibi olmayın Allah hayırlısını nasip etsin ben nasıl doğurucam bu çocuğu :))))))))))
Rabbim her zorluğun kolaylığınıda veriyor.
düşünme böyle stresede sokma kendini hayırlısıyla pamukkk doğurmuş haberlerinide paylaşacağız canım
ceylan eve girer girmez yazıyorsun sonuçlarınızı..
ben çıkıyorum iyi geceler hepinize..
ayy benimde canım aslında çok tatlıdır ben nasıl yaparım acaba hsg 5 dakikalık bişeydi ama verdigi acı çok büyüktü o öyleyse normal dogum nasıldır acaba ama bakıyorum yaşı küçükler ufak tefekler nasıl beceriyo demekki dayanılmayacak bişeyde degil amann bunları fazla düşünmemeye çalış canım olmadı sezeryan yaparsın ucunda ölüm yokya
inşallah ya dalga geçmeyin neolur istedi de şimdi doğumu düşünüyor demeyin çok farklı bir duygu çünkü ben kendimi fazlasıyla strese soktuğumun farkındayım ama herşeyin hayırlısı olsun birgün bende duyucam ekin hamile diye :))))))))))) çok uzak değil çok yakın en fazla 3 ay ağzıma geldi valla
eneslenam ben hiç sizden ayrı kalamadım ama istanbul a gittim orda 1 ay kaldım sonra kocaeliye gittim sonra kardeşimi aldım yanıma getirdim ondan da giremedim buaralar topiğe geldiğimde kimse olmuyordu bende karşılaşamadım malum ama ben hep burdayım
sen halvet haftasındasın onu biliyorum amatutunsun inşallah
benim sıkılmaya vaktim yokki boş vaktim olmuyo diğer evimde sıkıntıdan sürekli temizlik yapardım
burda da vaktim olsada ayaklarımı uzatıp tv izlesem diye hayal kuruyorum. 1 hafta paşa evdeydi
yani geçen hafta hürmetimden hiç iş yapmadım takdirimi aldım kendilerinden ama sonucu kötü oldu
eee napıyonki yani hep temizlikmi yapıyosun tek başınasın bide
ayy paşası gelmişte evdeymiş
hıımm taktirini aldın demek
yok be hergün temizlik yapmıyorum yani artık yapmıyorum önceden yapardım
deli gibi şimidi her gün komşumu ağırlıyorum kahve diye geliyo sağolsun en az 2
saatimi yiyo
iyi geceler kızlar cıkayım artık yarın sabahtan randevum var odktorlar ınsallah sekerım düşmüştür..
hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?