- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.241
inşallah sonuçlar güzel çıkar yarın güzel haberle gel inşallah canımoldum canım bugün 2. günümdü bilgemin gittigi hastaneye gittik eşim tahlil verdi bende kan verdim ultrasyona girdim yarın çıkacak sonuçlar bakalım hayırlısı olsun
ceylan bizden başka kimse kalmadı sanada iyi geceler kuşum
ayyy çıkmıştım tekrar girdiiimmm çagla şikel tekrar hamileymiş 3 aylık hemde
mayıs ayında kuzeye kardeş yapacaz bi kaç ay sonra tekrar hamileyim demiş ve hamileymiş
ne biçim bi cümle bi kaç ay sonra tekrar hamileyim yani
ne kadarda emin sinir oldum
allah bizede yaşatsın inşallah en kısa zamanda
sumak ve pamuk tetenoz aşşısını yaptırdınız mı siz?
doktorum bana bıraktı,ben hiçççç yaptırmak istemiyorummmm
ALnı secdede duranLar hatırına !
Hesabı nefsine soranLar hatırına !
Gözlerini iLimLe yoranLar hatırına !
Emaneti yoLuna serenLer hatırına !
SENİ sevindiren söz hatırına !
... KABE'de ağLayan göz hatırına !
MUHAMMED /S.A.V/ kokuLu GÜL hatırına !
Ya Rabbi !.. ALemi Affet !...BizLeri Affet !..Hüznüme DUA Sürdüm, GözyaşLarıma İLaç... Aşkın Ateşinden GönüL Harab BekLiyorum !!! Takdir SENİN/dir YARABB !!!
Veren Büyük OLunca Küçük Şey İstenmiyor..YA RABBİ Rızana TaLibiz, CemaLine TaLibiz, Habibinin Şefeatine Talibiz ! NaiL EyLe .YürekLerde Kim biLir ne AcıLar, ne UmutLar ve ne Kırgın HayaLLer var ' RABBİM hiçbirinizin UmutLarını soLdurmasın İnşa/ALLAH..!...Amiinnn...!!!!
HAYIRLI CUMALAR__ Rabbim DUA İçin AçıLan ,
Hayır İsteyen Tüm ELLeri ve DiLLeri Boş Çevirmesin İNŞALLAH...
boncuk doğum yapmış okadar sevindimki ağlayınca millet toplandı başıma ne oluyor diye
Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömür versin paşamıza
Merhaba canım arkadaşlarım.Size çokk güzel bir haberim var.
Boncuğumuz oğluşuna kavuştu.
Bugün suyu gelmiş ve hemen sezeryana almışlar saat 5te Oğuz paşamız aramıza katılmışş:))
Hepimizin gözüaydın olsun topiğimiz 3.meyvesini de aldı darısı diğer tüm arkadaşlarıma olsun inşallahhh..
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAARR...
okula gideceğim gitmeden bir girivereyim dedim hepinize hayırlı cumalar diliyorumm...
adacım boncuk dün saat 17de doğum yaptı erken gelmiş oğluşu:))))))
eşim de tahlil vermeye gitti bugün sabırsızlıkla bekliyorum sonuçlarını bakalım hormon testi de isteyecek verecek mi doktor heyecanla bekliyorum inşallah güzel sonuçlarla gelir akşam yorumlatacağım size... ceylan senin sonuçların da ii olur canım inşallah hakkımızda hayırlısı
kendinize iyi bakın kızlar tekrar hayırlı cumalar.....
gunaydınlar
ay anlamadım ben bugun saaat 8 de deılmıydı boncugun dogumu
dun saat17de dogum yaptı yazlmıs
normal dogummu oldukı,
bırı bana sölesın :)
hosgeldın pasa
allah analı babalı büyütsün darısı bizlerde olsun inşallahhhhhh
kızım enese dıon herseyı hatırlıyon dıye ama bakıyorum da sende benım yedıgımın ıctıgım hesabını ıyı tutmussunkız birbirimize çok uyuyoz havuçlu anneyle bide anne olsam tam olacak
hıyarlı babada hazır analayacagınız biz hazırııızzzzzzzzzzzz
benden kaçarmı hepsini okudum hele ekin lorkeyi görünce direk nereye gidiyon yazmışya çok güldüm
len sürekli arkidişleriyle bir araya gelip kahvaltılar yapan lorke
çeşit çeşit hamur işleri yemekler yapan lorke
yaza veda piknigi yapan lorke
kilo alan ben allahım azınıda lorkeye ver nolursunnnn
Ceylan herkes bi imaj bırakıyor işte
sen dombili ben cimri lorke gezenti.. :86:
oldu sekerım oldune zaman ölçtün kızzz
bende varya tam lorkenin komşusu olacak tip var o yapacak ben yiyecem o yapacak ben yiyecem ne güzel olur
bizdede yapabilir izin veriyorum malzemeler benden yapması lorkeden ayy ne güzel olur
lorkeee ben istanbula gelemem ama sizin ankaraya gelme ihtimaliniz hiç yokmuuuuu
kız ne sıkılması valla enesın face sayfasına bkıom kampanya pesınde kosturup duruyoamiin inşallah canım hoşgeldin neden geç geldin sıkılmıyomusun evde yalnız yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?