Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben gözlerime engel olamıyorum,kapanıyor.
hepinizi öpüyorum.
Rabbim herşeyin hayırlısını gönlümüze göre nasip etsin....
pamukcum uygun olduğun vakit msjı bekliyorum.:)))

Bi ara anlatırım fıstığım sana
Ben kaçtım herkese iyi geceler..

kız düşünme boşver içinde kalacak hali yokya eninde sonunda çıkacak ordan bi şekilde sende düşünme bak krise daha yeni yaptı 1. dogumu 2. için çabalayacak bizimle o kadar zor olsa yapacam dermiydi hiç hepimizin dualarıyla kolay dogum olacak inşallah seninkide

doğru söylüyosun ceylanım Allah yardımcım olsun benim ve herkesin kris çatır çatır maşallah ona zaten :))) benim canım tatlı keşke babanneme çekmeseydim
sağol hayatım desteğin için aralık ilk haftası bittiğim andır korkudan :)))))))

kızlar ben gözlerime engel olamıyorum,kapanıyor.
hepinizi öpüyorum.
Rabbim herşeyin hayırlısını gönlümüze göre nasip etsin....
pamukcum uygun olduğun vakit msjı bekliyorum.:)))

ekintosum en iyisi yarın yollayayım sana linkleri toparlaması zor olur tatlışım
sen hatırlat geldiğinde yolla diye hemencecik yollarım iyi geceler öpüyorum seni

valla geçiyor zaman,dün kontrolümüz vardı...
herşey yolunda görünüyor ama olmamız gereken günden 4 gün eksik çıktık...15 gün sonra gene gideceğiz....

ekintosum bebek gelişiminden anlamıyorum ama senin doktorun çok ince eleyip sık dokuyan
biri diye hatırlıyorum o yüzden çok düşünme bence 4 günden bişey olacağını sanmam
hem senin oğluşun maşallah geleceğe yatırım yapıyomuş içerde şimdiden bu hızla
giderse yetişir gününe Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canım
ama hala gülüyorum aklıma geldikçe gözümün önüne geliyo oğluşun

maşallah kriseee
belkide çekmişsindir bellimi olur
ayy aralıkta sayfaları sen doldurursun artık korkuyorum nasıl yapacam halveti falan bırakır seninle ugraşırız aralıkta büyük ihtimal

ayy benimde geliyo gözümün önüne valla ne fena kız görüyomusun bide dört gün geride
tam gününde oldugunu düşünemiyorum bile

maşallah kriseee
belkide çekmişsindir bellimi olur
ayy aralıkta sayfaları sen doldurursun artık korkuyorum nasıl yapacam halveti falan bırakır seninle ugraşırız aralıkta büyük ihtimal

orası kesin beni dinleyin ulen dicem :))))))))))))
aralık bellimi olur sizde eşlik edersiniz bana hamişlikte siz inanmıyosunuz ama en yakın zamanda Allah sizlerede nasip edecek bunu göreceksiniz dualarım hep sizinle ben kasım ayının ortası gibi istanbul a giderim orada ben bekarken internet vardı ben evlendim gittim internette gitti annemlerin evden bahsediyom :))) kasım sonu gibi inşallah internetide açtırırz orda ben biraz kalıcam istanbul da çünkü ankarada kimsem yok biraz büyütür gelirim ankaraya ama bu zaman zarfında aklımda olacaksınız dediğim gibi nette bağlatırız mutlaka yazarım size kopamam zaten

fıstıklar bende çıkıyorum sırtım belim kopuyo yatıyım belki geçer
sizlere hayırlı geceler öpüldünüz

inşallah canım bu ihtimali tamamen unutuyorum ben alışkın olmayınca insan
dedigin gibi inşallah sana eşlik ederiz
ayy bencede baglatın canım merak ederiz sizi biz
düşüncesi bile heyecanlı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…