- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.841
canım daha test yaptırmadık ama bugün tam 3 ay oldu ameliyat olalımız hafta içi yaptırıcaz test çok heycanlıyım artmışmı dersin
öncekini soruyorm yani hamile kaldıgın degerleriiiiiiiiiii
kızlar ben gittim geldim önce doktora soruyum sonra giriş yaptırıyım dedim neyse baktım iki tane kadın dogum bölümü var biri bayan doktor digeri erkek tabiki bende bayanı tercih ettim ve girdim derdimi anlattım ben takip yaptırmnak istiyorum dedim 21 yıldır olmuyo dedim eşin muayene oldumu dedi bende oldu dedim ne diyolar dedi aşılama diyolar dedim demez olaydım bugün 3. günüm dedim ben çıkacam hasta almıyorum falan dedi senin istegine göre takip yapamam dedi aşıla dendiyse neden ben seninle boşuna ugraşıyım dedi ugraşamam senin karar veremezsin takibe ben veririm falan dedi önümüzdeki adette gel bi bakalım çıkacam yarım saattir seninle ugraşıyorum bak dedi git yandaki doktor yaparsa pna söyle dedi neyse salak kaarıya sinir oldum çıktım odadan erkek doktora gittim oda git sıra al konuşalım dedi sıramı aldım durumumu anlattım 2 yıldır istiyoruz dedim oda eşimi sordu bende gülümeyerek ondada problem var dedim test varmı yanında dedi kararsızlıkla gösterdim buda yapmayacak diye çok korktum neyseki uzan dedi karnımdan baktı ve ilaçsız bi takip yapalım hormonların normal dedi bide progesteronuna bakalım sonra dedi adetin 13. günü çagırdı tekrar benden öyle işte kızlar ne varsa erkek doktorlarda var boşuna o salak karıya gittim nerdeyse aglayacaktım seninle ugraşamam aşılama senin durumun deyince erkek doktorda çok iyi davrandı kadın doktordan sonra nerdeyse erkek doktorun boynuna atlayacaktım kaçkez teşekkür ettim adama
kız ne aynısı biz hep gönüllüü ayyyyyyy bende utandımmmmyanlış yapıyosun sonrada diyosunki niye iffetin oluyoda benim yok işin sırrını iyi çöz
inş canım vitamin kür uyguluyormusunnnn
canım kullanıyoduk ama hamile kaldıktan sonra beyfendi bıraktı dahada başlamadı :97:
çakır sinsi sinsi bizi izliyon kız ses verseneeeee
banada dokundu okadar ayakları havaya dikiyoruz gelen giden yok anacım bunların çekim güçleri kuvvetliceylan kız iffett hızlı çıktııııııııııı
bu iş havaya bacakları kaldırmakla olmuyormuş demekkiçekim güçleri oldukça kuvvetli canım belkide içlerinde mıknatıs vardır spermlerde demir gibiyse çekverdi işte
hiç sorma canım şuan moralman eksilerdeyim
ben çökmüş durumdayım bu işin sırrını araştırıyorum
saatlerdir kimsecikler yok sanırım herkes dört gözle iffeti bekliyo
saatlerdir kimsecikler yok sanırım herkes dört gözle iffeti bekliyo
Selam kızlar, merak ettiğim bişey var boncukboncuk hamile kaldımı. çok uzun bir konu. okuyamadım hepsini.
iyidir canım ne olsun evet gittim bakalım inşallah sonucu hayırlı olurkız iffet naber :))) bende bekliyorum napak başka bişi yok kanallarda :) doktora gitmişsin inşAllah hayırlara vesile olur canımcım..bir 2miz varız koca topikte :)
Senin adın artık iffet uğurlu gelir belkim valla kızdırmak için diil
iffetimmmmmmmm
selam devrem naber?
bende iyim eşim belgesel izliyor bende sıkıldım bakayım ne kızlar naapıyor dedim. Ya ben iffeti 2 bölüm izledim sıkıcı geldi aksiyonlu bi sahne vardı onuda göstermediler :)
eşime ceylanın yaptığı şekilde nohut haşlayıp kavurdum yemedi ya bende sinirden hepsini yedim şu nohut inşallah bizede faydalıdır :)
kızlar basım cok donuyo sanırım progestan etkısnı gostermeye basladı :111:
ben az yatar pozısyona geceyım en ıyısı
gelırım yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?