Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
öncekini soruyorm yani hamile kaldıgın degerleriiiiiiiiiii

sıfırdı canım mart ayında yapmıştık testi zaten sadece 2 defa yapmıştık testi birincisinde dr düşük dedi tüp önerdi sayıyı hatırlamıyorum ikincisindede sıfırdı hız sonra haziranın 30 nda ameliyat olduk tabi ben keçi boynuzu kürü çerez arı sütü bal polen fındık fıstık bol bol yedirdim belki onun faydası olmuştur bilmiyorum ama ameliyat olurken yaptırmadık bilmiyorum sayı kaç olmuştu dediğim gibi en son martta yaptırdık

ceylan önce sinir olmakla beraber sonunda sevindim iyki öbür dr a da gitmişin sabır sınavı işte hayat aslında böyle insanlık yokssunu dr lar yüzünden
takiptede herşey yolunda gider inşallah hayırlı olsun

çakır sinsi sinsi bizi izliyon kız ses verseneeeee

burdaım kız eşim geldi yemek yedik ondan cevap yazmadım
az önce memo hastanesindeki mustafa bey aradı
eşimin sıperm testleri çıkmış iyi dedi testin sonucuna
salı günü tekrar gideceğiz bakalım hayırlısı

selam kızlar, Bilgem adet olmuş hayırlısı olsun ne diyelim..Yağmurum aşılaman hayırlı olsun..yavaş yavaş geçmişi okuyorum, herkes iyidir inşAllah..

kız iffet naber :))) bende bekliyorum napak başka bişi yok kanallarda :) doktora gitmişsin inşAllah hayırlara vesile olur canımcım..bir 2miz varız koca topikte :)
iyidir canım ne olsun evet gittim bakalım inşallah sonucu hayırlı olur
Senin adın artık iffet uğurlu gelir belkim valla kızdırmak için diil
iffetimmmmmmmm

hıımm kızdırmak için degilmiş bende yedim

bende iyim eşim belgesel izliyor bende sıkıldım bakayım ne kızlar naapıyor dedim. Ya ben iffeti 2 bölüm izledim sıkıcı geldi aksiyonlu bi sahne vardı onuda göstermediler :)

eşime ceylanın yaptığı şekilde nohut haşlayıp kavurdum yemedi ya bende sinirden hepsini yedim şu nohut inşallah bizede faydalıdır :)

Bnede sinirle yediğim için bakmıştım
Östrojen hormonunu dengeler. menopoza karşı faydalıdır.

Cinsel isteği ve gücü arttırır.
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…