- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.821
kızlarrr nasılsınızzzz
CEYLANNNN kız iffet hamişle galibaben demedimmi sana hemde geçen haftadan kız cemilin spermler MAŞALLAH aldı başını gitti iffetin yumurtaya iffettede ne yumurta varmış hemen kucak açmış sperme neyse sonuç itibariyle ayaktada olsa pozisyona terste olsa iffet hamile
KIZ UMUD anacım gayet açık anlatmişsın haaaaaa[/QUOT
öyle olmuş galiba ama napim bu durum bana çok dokundu olayın anomisini çözmeye çalışıyorum
günaydın kızlar:)
bilgemin son durumu nedir???
kimin fsk çok yüksek????
bemde doktora gittim aşılama için start ver verdik:)))
KIZ UMUD anacım gayet açık anlatmişsın haaaaaa[/QUOT
öyle olmuş galiba ama napim bu durum bana çok dokundu olayın anomisini çözmeye çalışıyorum
banada dokundu okadar ayakları havaya dikiyoruz gelen giden yok anacım bunların çekim güçleri kuvvetliceylan kız iffett hızlı çıktııııııııııı
BİLGEMM canım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah bu sebeple gelir bebeği annesine haberini alınca inan çok sevindim ve heyecenlandım ben senden çok umutluyum çok uğraş verdin rabbim senin emeklerinin karşılığını vericektir bunu unutma
CEYLAN tatlım sende takip yaptırıyomuşsun seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah ilk takibinde kavuşursun meleğine
banada dokundu okadar ayakları havaya dikiyoruz gelen giden yok anacım bunların çekim güçleri kuvvetliceylan kız iffett hızlı çıktııııııııııı
kız sende aynı taktiği uygula bi bakarsın sendede işe yarar
BİLGEMM canım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah bu sebeple gelir bebeği annesine haberini alınca inan çok sevindim ve heyecenlandım ben senden çok umutluyum çok uğraş verdin rabbim senin emeklerinin karşılığını vericektir bunu unutma
CEYLAN tatlım sende takip yaptırıyomuşsun seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah ilk takibinde kavuşursun meleğine
hiç sorma canım şuan moralman eksilerdeyim
kız sende aynı taktiği uygula bi bakarsın sendede işe yarar
karden yapmadıgım kalmadıııııııııııııııiffet solda sıfırrrrrrrr
kardennnnn nasılsın canım bitmedimi korunmaaaaaaaa
karden yapmadıgım kalmadıııııııııııııııiffet solda sıfırrrrrrrr
allah seni napmasın aynısını yaptınmı kız hiç gülüceğim yoktu ama gönüllü olunca olmuyo canım bu işin sırrı zorla ay utandım
naptın daha canım bitmedi ama bırakıcam ya korunmayı sanki hemen herşey dört dörtlük hamile kalıcam bu korunma beni iyice soğuttu bu aydan sonra bırakırım belki
düşügün ayagı içinde olurrrrrrrrrrrrrrrr bak hemen gelçek bebişinnnnnnnn bide bu düşüğün sebebini araştır
düşük değilki canım kalbi durdu ben korunmayı bırakınca hemen iyice kendi tedavime başlıycam ve takip yaptırıcam canım sen hiç yaptırdınmı
düşük değilki canım kalbi durdu ben korunmayı bırakınca hemen iyice kendi tedavime başlıycam ve takip yaptırıcam canım sen hiç yaptırdınmı
ben kalbini severim minişimin kız hızınız nasıllllll
allah seni napmasın aynısını yaptınmı kız hiç gülüceğim yoktu ama gönüllü olunca olmuyo canım bu işin sırrı zorla ay utandım
kız ne aynısı biz hep gönüllüü ayyyyyyy bende utandımmmm
canım daha test yaptırmadık ama bugün tam 3 ay oldu ameliyat olalımız hafta içi yaptırıcaz test çok heycanlıyım artmışmı dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?