Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

KIZ UMUD anacım gayet açık anlatmişsın haaaaaa

BİLGEMM canım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah bu sebeple gelir bebeği annesine haberini alınca inan çok sevindim ve heyecenlandım ben senden çok umutluyum çok uğraş verdin rabbim senin emeklerinin karşılığını vericektir bunu unutma
CEYLAN tatlım sende takip yaptırıyomuşsun seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah ilk takibinde kavuşursun meleğine

kardennnnn nasılsın canım bitmedimi korunmaaaaaaaa

sagol canım amin inşallahhhh hayırlısı olsun hakkımızda:18::18::18::18::18:

naptın daha canım bitmedi ama bırakıcam ya korunmayı sanki hemen herşey dört dörtlük hamile kalıcam bu korunma beni iyice soğuttu bu aydan sonra bırakırım belki

düşügün ayagı içinde olurrrrrrrrrrrrrrrr bak hemen gelçek bebişinnnnnnnn bide bu düşüğün sebebini araştır

düşügün ayagı içinde olurrrrrrrrrrrrrrrr bak hemen gelçek bebişinnnnnnnn bide bu düşüğün sebebini araştır

düşük değilki canım kalbi durdu ben korunmayı bırakınca hemen iyice kendi tedavime başlıycam ve takip yaptırıcam canım sen hiç yaptırdınmı

düşük değilki canım kalbi durdu ben korunmayı bırakınca hemen iyice kendi tedavime başlıycam ve takip yaptırıcam canım sen hiç yaptırdınmı

ben takipi 2 aydır bıraktımmm ama malatyaya gidince deiz denizhan beye muayne olurummmmm başlarım ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…