Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çakırım son durum neeee anlat bakalım geçmiş çok uzundu dayanamadan geldim ölcem demişsin şakası bilem hoş dgl çakırrrr

çakırrr adetin 3. günü yapılmadıysa hiç canını sıkma
en doğru sonuç adetin 2-3 günlerinde çıkar
kız senin rezervin kötü olsa
benim bir yumurtamın olduğu ay senin 3 yumurtan olmuştu
yani bunu düşün için rahat etsin bence sorun yok

butterfly canımm sen arginmax women falan kullanıyormusun
kullanmanı tavsiye ederim fsh ın biraz yüksek çıkmış
çekici bir durumda olabilir ama sen şimdiden önlemini al

doğru ve mantıklı

çakırım son durum neeee anlat bakalım geçmiş çok uzundu dayanamadan geldim ölcem demişsin şakası bilem hoş dgl çakırrrr
fsh o kadar çok kütüki beni öldürecek buyutlarda :)
durum kütü de deyil iyide deyil kütünün iyisi diyelim
testleri kütü çokmış dr eşime demiş bunları tedavi ettikten sonra
tüp bebeye başlicaz adetin 2. günü beni çağırmış adet olmayı bekliyorum

öyle diyosan öyledir ronyam

tedavine başlamana sevindim sevinmen lazım ronyanın hamile olması sana yeter canım tedavide bile hamile kalabilirsinntüpe hacet kalmazzzzzzzzzzz

kızlar basım cok donuyo sanırım progestan etkısnı gostermeye basladı :111:
ben az yatar pozısyona geceyım en ıyısı
gelırım yıne

günaydın kızlar:)
bilgemin son durumu nedir???
kimin fsk çok yüksek????
bemde doktora gittim aşılama için start ver verdik:)))

Malesef adet oldu canım.
ÇAKIRIN FSH 0,99 adetin 16.günü baktırmış
aşılamand ahayırlı olsun canımmmm

aaaaaaaaa üzüldüm ya ((
üçümüzde fos çıktık(
vardır bundada bir hayır

biliyormusun doktor bende muayene ücreti almadı:))
6 günlül ilacıma 300 tl verdim ,aşılama da 700 tl ,labaratuar 250 ne oldu toplamda bakim?
1250 ,ilaç biraz daha alsam 1500 diyelim ,
nasıl fiyat aşılama için yüksekmi?

kızlar basım cok donuyo sanırım progestan etkısnı gostermeye basladı :111:
ben az yatar pozısyona geceyım en ıyısı
gelırım yıne

ayy ben o ilacı gece almaya çok seviyordum uykuya dalamayan bir olarak
süper oluyordu ama sabah işyerinde adeta baygınlık geçiriyordumm :))

canım bence o kadarda uçuk bir miktar değil
burdada aynı tutuyor
canım inşallah hayırlı uğurlu olsunn bebeişin gelsin

Son düzenleme:

normal fiyat canım.İnşallah bundan sonraki harcamalarını bebeğine ciciler alarak yaparsın İNŞALLAHHHHHH

yagmur degerleriniz nasıl aşılama için hıızı morfolojiyi bide sayıyı yazsana ya bana aşılmayla ugraşma dedi doc seni oyalamış doclar dediiii

Son düzenleme:
Arkadaşım ben Cübbeli Ahmet hocadan dinledim,Enbiya suresi 87. 88. ayetleri abdestli olarak ilişkiden önce giyinikken Besmele çekip 3 kere okuyosunuz eşinizle,gerisini ALLAH bilir.Yapıp çocuk sahibi olanlar olmuş.Bu dua Yunus Peygamberin duasıymış,ALLAH onu bu dua sayesinde balığın karnından kurtarmış,hakkınızda hayırlısı olsun...:)

Ben netten bu şekilde buldum,yine de bakıp kontrol ederseniz daha doğru olur,hatta Arapça orijinalinden okuyabiliyosan daha doğru olur ok?

Enbiya Suresi 87.-88. ayetler…

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Zünnûn’u da hatırla. Hani öfkelenerek (halkından ayrılıp) gitmişti de kendisini asla sıkıştırmayacağımızı sanmıştı. Derken karanlıklar içinde, “Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Seni eksikliklerden uzak tutarım. Ben gerçekten (nefsine) zulmedenlerden oldum” diye dua etti.

88. Ayet

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.

kızlarrr nasılsınızzzz
CEYLANNNN kız iffet hamişle galiba ben demedimmi sana hemde geçen haftadan kız cemilin spermler MAŞALLAH aldı başını gitti iffetin yumurtaya iffettede ne yumurta varmış hemen kucak açmış sperme neyse sonuç itibariyle ayaktada olsa pozisyona terste olsa iffet hamile

offf şu kendini bilmezlerrrrrrrrrrrrrr üzülme canım kendini güzel şeylerle oyala hergün düşünsek kafayı yememiz an meselesi dagıt arkadaşım kendini buda bizim sınavımızzzz

Doğru söylüyorsun biraz kafamı dağıtmam lazım çok takıldım bu konuya 4 aydırda çalışmadığım için öyle oluyor birde ben gurbette sayılırım burda fazla kimsem yok oda etkiliyor ailem arkadaşlarım hepsinden uzağım

yAN ETKİLERE BAK SEN İYİKİ SÖYLEDİN BEN HAMİLE MODUNA GEÇERDİM :))))
he kız yazıyo ıcınde bıde ıcenler uyarmsıtı zaten
günaydın kızlar:)
bilgemin son durumu nedir???
kimin fsk çok yüksek????
bemde doktora gittim aşılama için start ver verdik:)))
canım merak ettım senı yaa doktora gıdecektın dıe hatırlıom bende cunku

hadı bakalım aıslamnız hayırlı olsun ınsallah sonunda halayımızı cekerız canım yaa
ayy ben o ilacı gece almaya çok seviyordum uykuya dalamayan bir olarak
süper oluyordu ama sabah işyerinde adeta baygınlık geçiriyordumm :))
kısa surdu Allah tan donme
ama ronyam ya basım agrıyo bu mıgrenı Rabbım dusmanıma vermesın valla

Kızlar nasılsınız ? Temizlik yapıyorum , ara verdim size bakmak için , hemen geri dönücem ..
Yağmur'um gelmiş , canım adet oldum , daha doğrusu dün gece bir iki damla geldi, içten başladı galiba ama bugün henüz tam olarak dışa vurmadı , akşama doğru başlar artık ..
Hayatta herşey kısmet ..
Aşılamanda hayırlı olsun , inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine , aşılama ücreti normal , genelde bu fiyatlara yapılıyor ..

off offfffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…