- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.961
krisimmm geziyor valla ohhh ne güzel yakında hatun amerikalara bile gidecek
bu arada boncuğumm uzun bir süre çok yoğun olacak kesin
ahhh ekinimm deme hiç bu portakal ağacı benimde favorum adresimdir
ama bugün bir dalmışımm aman Allahım neler var neler
karınımda feci acıktı yemeğğim hala pişmedi
aslında bu saate kalmazdım ama eşim sağolsun sabahtan beri balık almaya gidecekti
son dakika demezmi maç var onu izlicem gidemem sinir oldumm
gözümün önünden envayi çeşti yemek geçiyorr
ohh gule gule yıyın bakalım kız 4 bıdonu nası bıtıronuz masallah
ben 2 kavanoz salatalık kurdum kıs gelmeden bırı bu hafta bıttı gercı
ınsallah yarın ıslerınızı kolayca halladersınzı bılgemm
ve ınsalah esının degelerı de cok guzel cıkar
namnamnam mı dedı bırı yoksa sende leyla mecnun mu ızlıyorsun ekıntosum
yenı bı uyarı koymuslar mesj yazarken cıkıyo
Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !
bırı bıze mı demek ıstıyo fıkfıklerınızın hesabını vereceksıznı
ronyam nasılsın canım ...
ayy ya delı gıbı acıkınca yemek yapmak cok zor gelıyo bana da bırı getırıverse hazır ne guzel olur dımı
bizde lıseden arkdasım gelecek esıyle onu beklıyoruz
bak enişteye yapılır mı bu hatuna:)))
ah canım benim hiç sorma ben yapılan hiç bir daveti geri çevirmiyorum son zamnlarda,pasta börek yiyim diye..
geçen arkadaşıma gittim ,masanın üstü portakal ağacının sitesi gibiydi maşallah....
ekinimm ya benim bir dişim çürük sanırımm hatta eminim çürük
çürüğün olduğu taraftan birşeyler yiyince baya ağrıyor ama öyle aman aman ağrı değil geçiyor sonra
sence bu diş beni 5 ay idare edermi :97: dişciyede gitmek istemiyorum napsamki
tuzlu su gargara falan iyi gelirmi yani biraz daha dayanabilmesi için
deme be ronya... offf ne çektim ben biliyorsun...
ilk 3 ayı doldurunca,doktorunla konuşup git..
ama şimdi bir dişçiye baktırsanmıki...
tuzlu gargara tuzu çok koymadan bende yaptım,karanfil bile koymuştum ama ehh işte pek işe yaramadı......
iyi bir diş macunuyla fırçala boll bolll
bana doktor dolgu gibi uzun işlemleri yaptırma çektirebilirsin demişti..
hamilelikte diş meselesi ayrı bir sıkıntı....
birde ben o koltuğu oturunca çarpıntım oluyor
ayrıca dişlerim çok dip dibe onun için dolgumm çok uzun sürüyor
yani biraz daha dayanmaya çalışıcam doğumdan sonraya bırakmayı düşünüyorum
o taraftan birşey yemicem bol bol fırçalıcam
birde diş ağrısından ziyade sanki diş eti ağrısı gibi şuan
aslında hamile kalmadan hepsini halletmek gerekirde
ben bir türlü hamile kalamyınca erteledim hep
umarım başımı ağırtmaz
Sağolsın canımcımmmmm :)ohhh afiyet olsun canım güle güle tüketin İNŞALLAH...
İlk gebişliğim kısa sürmesine rağmen , tek aş erdiğim şeydi, belki ben öyle sandım , tezgahın üstüne çıkartıp , bir kaba bile koymadan direk bidondan yiğiyordum..valla bıravu ama öyle geç yatıp geç yatmak hiç sağlıklı deyil biliyossun demi
uyku da çok kilo yapıyo
bigem inşallah aşerdiğinde yersin bol bol tüketirsin :)
Ronya'm sanada afiyet olsun :) Ne yapayım , benim ki heves işte :) Reçel ,konserve domates , tarhana , turşu , biber konserveleri, patlıcan konserveleri hep kendim yaparım :) Yoksaa annem çok kızaaaarr :)bilgemm canım sen turşu dedin ben afiyetle minik salatalık turşumu yedimm
bidee kaşık kaşık suyunu içtimm halim tam gülmelikti gözlerim döndü yerken
kızz ben sana hayranımm ne hamaratsınn bense herşeyin hazırını alıyorumm
ohh gule gule yıyın bakalım kız 4 bıdonu nası bıtıronuz masallah
ben 2 kavanoz salatalık kurdum kıs gelmeden bırı bu hafta bıttı gercı
ınsallah yarın ıslerınızı kolayca halladersınzı bılgemm
ve ınsalah esının degelerı de cok guzel cıkar
namnamnam mı dedı bırı yoksa sende leyla mecnun mu ızlıyorsun ekıntosum
Kızlar bu arada benim yarın sabah hastaneye gittiğimde hormon tahlili vermem lazım , yani tedavi hormon tahlillerine göre başlıyor ..
Aslında benim ki uzun protokol ama yinede devlet hastanesi illa istiyor ..
Neyse , işte benim karnım iki gündür feci ağrıyor ama tam anlamıyla regl olamadım , biraz geliyor biraz duruyor , sinirimi bozuyor benim .. Bende aspirin içtim kan sulandırsın diye ve tabi iyice sökülsün diye reglim ..
İyi mi yaptım acaba ?
Tam manasıyla adet olmak istiyorum , böyle çok yarım yamalak oldu. Zaten çok geç geldi bu ay ..
Ne oluyorrr yaaaaa ? Çok üzülüyorum..
Sağolsın canımcımmmmm :)
İlk gebişliğim kısa sürmesine rağmen , tek aş erdiğim şeydi, belki ben öyle sandım , tezgahın üstüne çıkartıp , bir kaba bile koymadan direk bidondan yiğiyordum..
Ahh ah hiç faydalı değil aslında hamileyken :)
Ronya'm sanada afiyet olsun :) Ne yapayım , benim ki heves işte :) Reçel ,konserve domates , tarhana , turşu , biber konserveleri, patlıcan konserveleri hep kendim yaparım :) Yoksaa annem çok kızaaaarr :)
Öyle alıştık ..
Ama arkadaşlarıma anlatınca inanmıyolar , ben dışardan hiç iş güç yapmayan , asla elimi bile sürmeyecek bir tip gibi görünüyormuşum ..
Hatta bir gün çok samimi bir arkadaşım , sen nasıl temizlik yapıyorsun ya hiç yakıştıramıyorum sana falan dedi,yani asla öyle şeyler yapmacak biri gibisin dedi..
Kızım delirdin mi evliyim ben , kim yapıcak işimi gücümü dedim .. Dışarda bakımlıyım ama , herbi işimi kendim yaparım ..Müzik setini açar öyle bir yaparım ki hemde sabah başlar akşam ancak biter :) Çokta mutlu olurum yaparken .. Eşime evin her yerini gösteririm olmuş mu bak diye :)
Kuzum canım Lorke'm inşallah eşimin değerleri çook güzel çıkarda banada moral olur ..
Bu arada 1 bidon eşim yer , 3 tanesinide ben yerim ..
canımm bigem,mm her eve sen gibi bir hatun lazımm
ekinimm et sote pirinç pilavı yanınada salata yaptım
pilavımın pişmesini bekliyorum şimdi dalacam hepsine
İİyiy akşamlar kızlar. Hepinizi kocaman öpüyorum.
Geçmişi okuyamadım ki şimdilik imkansız gibi bişey. 29 Eylül Perşembe günü evde öğlan 15.30 civarında yürüyüş yaparken suyum geldi, hemen eşimi aradım, ardından doktoru aradım, bi sonraki gün yapacaklarımı halledemeden evde kayınvalidemle beraber eşimin gelmesini bekledim.
Eşim eve geldiğinde heyecandan ne yapacağını bilmez durumdaydı, aynı şekilde kayınvalidem donmuş halde bana bakıyordu, neyse hastaneye giderken yolda annem ve babamıda alıp doğruca hastane yolunu tuttuk. Yolda suyum suyum paçalarımdan akmaya devam ediyordu, nasıl bişey anlatamam size. Öğlen 14 gibi yemek yediğimden biraz beklettiler, 17.15 de hazırlanıp ameliyathaneye alındım, bi sürü kişi dolu ameliyathane. Ben genel uyutulacağımı düşünürken yemek olayından dolayı spinal yapılacağını diğer türlü 8 saat beklemem geredktiği söylendi. Hem diyordum ya çok korkuyorum diye dişlerimin bu kadar birbirine zangır zangır çarptığını hatırlamıyorum, hiç istemediğim şekilde sezeryan oldu, ki olurken canım yandı sol tarafımdan demekki tam anlamıyla uyuşturulamadım, o anda iyice panik korku.... En güzel yanı bebeği hemen görmem oldu, ardından dikişler v.s derken odaya gittikten hemen sonra bebiş yanımdaydı.
İsmini bildiklerime teker teker isimleriyle dua ettim, diğerlerine toptan:))))) Sizlere dua etmekten bekar arkadaşlarıma dua etmeyi unutmuşumuş:)))) Sonradan farkettim ama onlarada o zaman ettim.
Şimdi nasılım? Spinal olduğu için baş boyun, kürek kemiği ağrıları yaşıyorum sürekli, dün hastaneden çıktık, eve geldikten sonra bebişin ateşi çok yükseldi, akşam hastanedeydik o yüzden neyseki ateş enfeksiyondan değilmiş hava değişimi dedi doktor, şimdi sarılığı var o yüzden sürekli emzirmek zorundayım, mesai halinde.
Rabbime binlerce kez şükürler olsun, sağ salim bebişi aldım kucağıma. Dİlerim Allahım hepinize ama hepinize hayırlı sağlıklı ömürlü salihli evlatlar verir.
Ben düzeldikçe yazıcam sizlere. Çarçabuk bu kadar yazdım ayrıntıları döndükten sonra konuşuruz. Hepinizi çok ama çok seviyorum.
offf birde ayran yapppp.
afiyet olsun ...yarasınnnnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?