Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah degerlerin katlar benimde ilk başlarda düşüktü ama adetim geçmemişti daha 14.9 du dr um hamilelik başlangıcı var değerlerin katlanmasına bakacaz herkeste farklı oluyor demişti çok şükürki öylede oldu
umarım seninde öyle olur

sağolasın ,nşallah canım,bir aksilik olmazsa normal istiyoruz.
özellikle doğuma gittiğimde çok dua tmeye çalışacağım canım, Rabbim en kısa zamanda herkese yaşatsın diye...

aminnnn nun Allah bir çırpıda kurtarsın hayırlı doğumlar sana Allahın izniyle kucağına al yavrunu

iyilik canım migrenimle savaş halindeyim bugün inatla gitmiyo başımdan
yok kız ne çalışma haftası adet olmayı bekliyorum hem bizde her ay düzenli
çalışma olmuyor malesef o bu aya özeldi

eneslena canım geçmiş olsun migren migren Allah şifa versin

lorkem sen nasıl oldun

Kızlar merhaba bişey sorcam aranızda incir ve havuç kürünü yapan oldumu ben daha önce incir yaptım ama ikisi birlikte daha iyi oluyormuş internette çok farklı tarifler var. Bilen arkadaşlar incir ve havucu birlikte nasıl yapıcaz bilgilendirirseniz sevinirim.

meleğim bende buna benzer durum yaşadım regl den 2 gün önce bhcg 20 çıktı ertesi gün regl oldu 2 gün sonra tekrra yaptırdım hcg 5 olmuştu kimyasal gebelik dendi ama seninki tam tersi olmuş bir bayanın hamile olduğunun anlaşılması için 2 günde değerleri en az 2 kat artmalıymış senin 5 den 27 galiba artmış bu güzel ama 3 gün sonraki değer çok az artmış inşallah değildir ama dış gebelik olabilir. Tekrar diyorum inşallah değildir benimki sadece o zaman doktordan öğrendiğim bilgi eğer her testte değerler düşerse kimyasal çok yavaş yavaş artış olursa dış gebelik olabilir demişti.

yagmur seni özledim
nasılsın aşılama içn başladınmı ilaçlara

kızlar o kadar yorgun oluyorum ki anlatam((
çok yoğunum (
ewet başladık tatlım iğnelere geçen sefer dok 75 ünite vermişti bu sefer 150 ünite ile başladık,perşembe günü kontrolüm var ,yumoşlarım az çok ortaya çıkar:))

sen nasılsın doğum kontrol hapına başladın demek,inşallah her şey dilediğin gibi olur:))

ne dogum konturolu kızz :44:
inş olur bitanem ya bende 15 de malatyaya gidicem allahtan bişey olmazsa

Son düzenleme:
baruk tatlım ,gelmiş bebeğin sağlıkla çok şükür:)))
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah:)))

nuncum canımın içi heyecanını anlıyorum inşallah sağlıkla gelecek yavrun:))Allaha emanet olun:))

AA yağmurcuğum tedaviye başlamışsın. Hadi hayırlısı. İnşallah tedavin bebekle sonuçlanır canım. Dualarımız seninle.

AA yağmurcuğum tedaviye başlamışsın. Hadi hayırlısı. İnşallah tedavin bebekle sonuçlanır canım. Dualarımız seninle.

hoş geldin şeker:)))
ewet tatlım başladım çok şükür
inşallah aşılama günü sperm testimiz bize süpriz yapmaz((
çünkü bir kaç sefer aşılma olmadan iptal olmuştu((
nasılsın bebem ,bilgemle bayağı dert yanmışsınız:))

İnşalah tatlım ya. İnşallah Rabbim tedavini güzel bir şekilde geçirmeni sağlar. inşallah sperm sonuçlarınız çok iyidir ve inşallah aşılama tam yerini bulur :) ve sen artık hamile kalırsın. Rabbim sana nasip etsin, yüüznü güldürsün artık hayırlısıyla. sen de çok mücadele ettin. İnşallah ahmile kalacaksın ve zor günleri unutacaksın Allahın izniyle. Dualrımız seninle.
Evet bilgeye dert yandım, onun mücadelesi bana güç veriyo o kadar güzel anlatıyoki duygularını. ben karışığım işte bu aralar. bu ay yine umutlarım adetle sonlandı belkide ondandır. Sabırlı olmak lazım . Rabbim bana doğru yolu göstersin. Rabbim isteyen herekese nasip etsin.

slmlar nasılsınz bılgem hayırlısıyla başlamışşın biz dogal yoldan beklıyorduk ama olmadı nasıp kısmet
bende aynı rapor hazır ama benim doktor tüp bebege başlamadan önce histeroskopi istedi ama yaptıracagım hastande makine bozulmuş taminini bekliyoruz bakalım hayırlısı aslında başlamak için çok sabırsızlanıyorum ama histeroskopıyıde yaptırmak istiyorum bakalım hayırlısı eee başka neler var neler yok

Merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. İnşallah tedavin bebekle sonuçlanır. Canım bu histeroskopiyi bende yaptırmak istiyorum bu rahim içini detaylı bakıyolar dimi hsg gibi değil. ban biraz bilgi verirmisin. ? birde bunun ücreti nedir ?

ayyy seni ben karden ile karıştırdım,pardon:)))))))))))))
ne iişn var malatyada kız??????

bizi unutun hemiii
ben malatyaya eşimin tüm tektiklerini yaptırmak için gidiyorum burda bi doc tüp dedi aşılama bile olmaz dedi
bakalım malatyada denizhan deniz beye gidicem dogu fertile eşimde bende bi görğnelim istiyorum eger aşılama sansımız varsa ki hız 2 yok gibi kürmür yapıyorum 1 sene dogal yolla deniycem

Hadi canım hayırlısı olsun. Güzelim sizin sayı kaçtı. doktorlar kolayına kaçıyo hemen tüp, çok iyi biliyorum o cümleleri. sayınız normalse bildiğim kadarıyle aşılamada yıkamada hız yükseliyo. burda birçok arkadaş düşük hızla normal yoldan hamile kaldı . Çok biliyo o doktorlar. tüple hemen olsada bizde koşa koşa gitsek yaptırsak. Ama onlada garanti değil ki malasef. Benim yakın arkadaşım istanbulda en iyi hastanede 4 kere tüp tedavisi oldu. Hiç biri tutmadı. sonra kendiliğinden hamile kaldı hemde üst üste. şimdi 2 tane kızı var. belli olmuyo kiminin tüple ilk denemede tutuyo kiminin tutumuyor. Valla bende şaşırdım bende 6-7 ay normal edeneyecem olmazsa tüp, Ama tüpte de tekrar olumsuzluk yaşamaktan korkuyorum. Hakımızda haıyrlısı. Allah herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…