- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #86.261
Yarın tekrar yaptırcam kızlar gec dollenme falan olabılırmı adetten 2 gun once ılıskı olmustu acaba dıyorum cuma gunude kanama oldu az bısey yarında fazla artış olmazsa ne acaba yaa dun agladım uzuyorum kendımı gercı hayırlısı rabbıme emanet...
sağolasın ,nşallah canım,bir aksilik olmazsa normal istiyoruz.
özellikle doğuma gittiğimde çok dua tmeye çalışacağım canım, Rabbim en kısa zamanda herkese yaşatsın diye...
iyilik canım migrenimle savaş halindeyim bugün inatla gitmiyo başımdan
yok kız ne çalışma haftası adet olmayı bekliyorum hem bizde her ay düzenli
çalışma olmuyor malesef o bu aya özeldi
yagmur seni özledim
nasılsın aşılama içn başladınmı ilaçlara
kızlar o kadar yorgun oluyorum ki anlatam((
çok yoğunum(
ewet başladık tatlım iğnelere geçen sefer dok 75 ünite vermişti bu sefer 150 ünite ile başladık,perşembe günü kontrolüm var ,yumoşlarım az çok ortaya çıkar:))
sen nasılsın doğum kontrol hapına başladın demek,inşallah her şey dilediğin gibi olur:))
kızlar o kadar yorgun oluyorum ki anlatam((
çok yoğunum(
ewet başladık tatlım iğnelere geçen sefer dok 75 ünite vermişti bu sefer 150 ünite ile başladık,perşembe günü kontrolüm var ,yumoşlarım az çok ortaya çıkar:))
sen nasılsın doğum kontrol hapına başladın demek,inşallah her şey dilediğin gibi olur:))
ne dogum konturolu kızz :44:
inş olur bitanem ya bende 15 de malatyaya gidicem allahtan bişey olmazsa
AA yağmurcuğum tedaviye başlamışsın. Hadi hayırlısı. İnşallah tedavin bebekle sonuçlanır canım. Dualarımız seninle.
hoş geldin şeker:)))
ewet tatlım başladım çok şükür
inşallah aşılama günü sperm testimiz bize süpriz yapmaz((
çünkü bir kaç sefer aşılma olmadan iptal olmuştu((
nasılsın bebem ,bilgemle bayağı dert yanmışsınız:))
baruk dogummu yapmuş bemi yanlış okudum yagmur tebrik etmiş sankiiii
slmlar nasılsınz bılgem hayırlısıyla başlamışşın biz dogal yoldan beklıyorduk ama olmadı nasıp kısmet
bende aynı rapor hazır ama benim doktor tüp bebege başlamadan önce histeroskopi istedi ama yaptıracagım hastande makine bozulmuş taminini bekliyoruz bakalım hayırlısı aslında başlamak için çok sabırsızlanıyorum ama histeroskopıyıde yaptırmak istiyorum bakalım hayırlısı eee başka neler var neler yok
ayyy seni ben karden ile karıştırdım,pardon:)))))))))))))
ne iişn var malatyada kız??????
Merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. İnşallah tedavin bebekle sonuçlanır. Canım bu histeroskopiyi bende yaptırmak istiyorum bu rahim içini detaylı bakıyolar dimi hsg gibi değil. ban biraz bilgi verirmisin. ? birde bunun ücreti nedir ?
bizi unutun hemiii
ben malatyaya eşimin tüm tektiklerini yaptırmak için gidiyorum burda bi doc tüp dedi aşılama bile olmaz dedi
bakalım malatyada denizhan deniz beye gidicem dogu fertile eşimde bende bi görğnelim istiyorum eger aşılama sansımız varsa ki hız 2 yok gibi kürmür yapıyorum 1 sene dogal yolla deniycem
Histeroskopi Nedir ?
buraya bak canıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?