- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #86.221
ceylan napiyon bacim sesin cikmiyo
canım eşim var pc başında o yüzden arada mausu kaptıkça okuyorum sizi ama muhabbet tam benlik
helede sinirden bayram temizligine kalkışmıştır demişsinya çok komik
evet cok onemlıymıs Allah tan bız korunmayı yenı bıraktıgımızda ogrenmıstık yoksa acıkcası bende 3 ayı goızden cıkaramazdımkızamıkcık yaptırmak ısterdım ama 3 ay korunmak gerekıyor dıye yaptırmamıstım
aaaaa bak buda olabilir hizini alamadiysa :))
ama belki eniste gonlunu aldi buda bir ihtimal yani
Testere ekin geliyoooooorr : )
Sigara bizim ailenin 3. üyesi, sabah hastaneye giderken aç karnına içti , benim sinir tepemde :)
Aman ekintosum , önceden çok kızıyordum ama kızmıyorum artık , yorulmaktan başka bir işe yaramıyor benim bu öfkelerim ..
Olmuyor işte , ne yapsam eşim bir özen itina göstermiyor ..
Saldım çayıraaa, rabbim benim emeklerimi gördü , artık ona bıraktım ..
Canım onlarda kapalı odada fış fış sperm veriyolar , ayyyy çok doooygulandım :) Ne kadar zor bir iş :)
Bugün dr , vajinal usg ile bakıyor , anam o ne hırs o ne ihtiras , aleti tutarken , vites topozunu tutuyor sanki, sağa sola bir çevirişi var , gözümden yaş geldi, benim gözler tavana kitlendi, ışık görmüş tavşan gibi kalakaldım :)
Birde diyorki kay , sağa git , öte git beri , git .. Görmüyor musunuz popomun altındaki muşambayı , kayıp duruyor dedim , haklısın dedi sustu , kokanaaa :)
günaydınnn,bilgemmm sabah sabah beni çok güldürdün.allah da seni güldürsün
tedavin hayırlı olsun su gibi geçsin ve kuzuna kavuş inşallah.
aynen benimki:) birgün zehir içiricem zaten azzzzzzzzz kaldı
Ceylan"ım , tüp bebek ve infertilite dr"ları ayrı ..canım girdigin bu yolculuktan hayırlısıyla iki canlı çıkarsın inşallah rabbim yardımcın olsun hasretini dindirsin kist falan yokmuş bak ne güzel korktugun şey olmadı hitereskopide allahın izniyle kolay geçer sonrada bebişine kavuşursun inşallah canım bide doktorunun adı neydi aynımı doklarımız merak ettim
Testere ekin geliyoooooorr : )
günaydınnn,bilgemmm sabah sabah beni çok güldürdün.allah da seni güldürsün
tedavin hayırlı olsun su gibi geçsin ve kuzuna kavuş inşallah.
Esssx sağolsasın canım ..
Allah yüzünü bir ömür güldürsün inşallah :)
Aaaa 'asmin' çok güzel bir isim Ronya'm ..
Benim ablamın adıda ' Yasmin ' :)
Enes'im sağolsın kuzum , Allah razı olsun .. Bu dileğim hepimiz için :) Rabbim hepimize tek tek nasip eylesin..
Allah akıl fikir versin azıcık o zaman .
Bugün eşim arabada öfleyip püflüyor , hiç oralı olamdım , en sonunda ne oluyor yaa , sinirimi bozuyorsun dedim .. Felaket tellalı mübarek ..
Oda girdik bir işe ne olacak acaba dedi ? Kızlar ne olur kızmayın , ayne şöyle dedim : Giren bana girdi sana ne oluyor ..
Histereskopi, iğneler, kan tahlilleri , opu , transfer beni bekliyor açmışlar kucaklarını .. Ben öflemiyorum , modum yerinde , arabadan kafamı çıkartıp oleeeey demediğim kalmıştı , adam keyfimide kaçıyor..
Yapma Ekin'im , koca katili diye 3 . sayfaları süsleme .. İnsanlık sende kalsın ..
saol papatyam ben en son ilkokulda sanki aşı oldum :) ondan sonra bir daha yaptırmadım hiçbirşey..neyse artık diğer doktorlarımada sorarım yaptır derlerse yaptırırım..senin nasıl gidiyor? ben rapor aldım, belim çok ağrıyor ve habire çıkarıyorum, çok halsiz düşüyorum 2 haftadır, önceden bişey yoktu..zayıflamışımda
herkese günaydın
Bir daha denemen gerekirse kimsenin seni üzmesine izin verme ..Bilgeciğim eşini anletırken benimki gözümün önüne geldi valla. Tüp bebek transfer günü bile sinir etmişti. ben ne derdindeyim, annem bize gelsin kalsın diyor. bende kendi annemi istedim. gelmese olmazmı annen dedim bozulduO moralle zate negatif sonuçlandı daha çok üzüldümi.
herkese günaydın
herkes iyidir inşallah arkadaşlar.
şöyle bi baktım tüp bebekler, aşılamalar, bi de yumurta takipleri var önümüzde. inşallah hayırlarla sonuçlansın. önce meriden sonra bilgemden yağmurdan ceylandan güzel haberler gelsin inşallah. ve diğer sürprizler....
kızlar bugün kontrolümüz var ve bugünden itibaren annem yada kayınvalidemde olucam artıkın. artık sona yaklaştık inşallah. Rabbim hepinize hayırlısıyla nasip etsin, herkese elimden dilimden geldğince dua edicem siz de bizi unutmayın dualarınızda.
nete girme fırsatım olduğunda yazarım inşallah, Allah a emanet olun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?