Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım eşim var pc başında o yüzden arada mausu kaptıkça okuyorum sizi ama muhabbet tam benlik
helede sinirden bayram temizligine kalkışmıştır demişsinya çok komik

canım eşim var pc başında o yüzden arada mausu kaptıkça okuyorum sizi ama muhabbet tam benlik
helede sinirden bayram temizligine kalkışmıştır demişsinya çok komik

ceylannn ekine ne oldu gercekten yaaa bayram temizligine kalkismis olabilirmi ayyy bizede gelse hizini alamayip

gunaydın kızlar herkese selam
kızamıkcık yaptırmak ısterdım ama 3 ay korunmak gerekıyor dıye yaptırmamıstım
evet cok onemlıymıs Allah tan bız korunmayı yenı bıraktıgımızda ogrenmıstık yoksa acıkcası bende 3 ayı goızden cıkaramazdım
aaaaa bak buda olabilir hizini alamadiysa :))
ama belki eniste gonlunu aldi buda bir ihtimal yani

anlatmazsa bıle bugunkı tablodan anlarız neler oldugunu merak etmeyın gencler

İnnallâhe fâlikul habbi ven nevâ, yuhrıcul hayye minel meyyiti ve muhricul meyyiti
minel hayy(hayyi), zâlikumullâhu fe ennâ tu’fekun(tu’fekune).
Taneleri ve çekirdekleri çatlatıp yararak (her şeyi gelişme yoluna koyan) Allah’tır. Ölüden diriyi O çıkarır, diriden ölüyü çıkaran da O’dur. İşte gerçek İlah bunları yapandır! Artık nasıl oluyor da haktan uzaklaştırılıyorsunuz?

(14 EKİM CUMA GÜNÜNE KADAR BİTİRECEĞİZ)
1000 TANE OKUYUP LİSTEDEKİ İSİMLERE DUA EDELİM...
esra
yağmurum
aruna
mues
ekin79
bilgemmm
eneslena
ceylan
Lorke
sevser
xeda
çakır
umud
yeter
gözyaşı
gizemm79
meri
gamzelim66
gokcen44
melegım ve askım
su1838
ecrin87
gozyası
nurme
kadser
antalya2011
emine82
ahsenneva
defneelma
mellek
hstc
karden
melisdilek
azra3434
z-victory
mavikızz
eeessx
butterfly33

aynen benimki:) birgün zehir içiricem zaten azzzzzzzzz kaldı

Ay çok güldüm ilahi ekin. aynen aynen benimki içirmeyi ilgilenmeyi bırak tam bir paranoya. ona güven olmaz buna güven olmaz her duyduğuna inanma. internetten öğrendiğin ilaç mı içilir falan filan. Bazen ne halin varsa gör diyorum sonra kendimi toplayıp yine mücadele ediyorum. Çünkü ben anne olmak istiyorum o da baba. Ama bu ne güvensizlik kardeşim beni yoruyo başka bişey değil.

Günaydın kızlaaaaar :)
Gününüz apaydın olsun ..

Ceylan"ım , tüp bebek ve infertilite dr"ları ayrı ..
Benim dr"un adı Nafiye Yılmaz ..
İnfertilitedeki dr"um bir erkekti ismini hatırlayamadım ama çok tatlı bir dr"du .. Gittiğinde o dr"u iste , sanırım tek erkek o zaten ..

Bilgeciğim eşini anletırken benimki gözümün önüne geldi valla. Tüp bebek transfer günü bile sinir etmişti. ben ne derdindeyim, annem bize gelsin kalsın diyor. bende kendi annemi istedim. gelmese olmazmı annen dedim bozuldu O moralle zate negatif sonuçlandı daha çok üzüldümi.

canım 9.10.11. hafta en zor geçen hafta biraz dişini sık bir iki haftaya azalır bende çok kötü geçirmiştim iki hafta hiç yiyememiştim hep hastanede yatmıştım 52 kiloyla başlayıp 48 kiloya düşmüştüm ama çok şükür geçti dediğim gibi seninde düzelir inşallah,çok kötü olursan serum taktır o biraz toparlamana yardımcı olur

Bir daha denemen gerekirse kimsenin seni üzmesine izin verme ..
İnsanları rahat bırakmayı bilmeli etraf..
Eğer birine ihtiyeç duyarsan çağırırsın zaten:)
herkese günaydın

Günaydınnnn paptyaaaa :)

herkes iyidir inşallah arkadaşlar.
şöyle bi baktım tüp bebekler, aşılamalar, bi de yumurta takipleri var önümüzde. inşallah hayırlarla sonuçlansın. önce meriden sonra bilgemden yağmurdan ceylandan güzel haberler gelsin inşallah. ve diğer sürprizler....

kızlar bugün kontrolümüz var ve bugünden itibaren annem yada kayınvalidemde olucam artıkın. artık sona yaklaştık inşallah. Rabbim hepinize hayırlısıyla nasip etsin, herkese elimden dilimden geldğince dua edicem siz de bizi unutmayın dualarınızda.

nete girme fırsatım olduğunda yazarım inşallah, Allah a emanet olun....

Gunaydın kızlar kafam cok karısık hcg ye baktırdım sonuçları..27.08.11 son sat
adetın uzerınden 1 gun gectı 5.97 cıktı 3.gunu 22.97 cıktı 6.gunu 37.77 cıktı
kızlar oturup aglıyasım var neacaba drlar bısey demıyo korkuyorum lutfen cvp verın sonuclar neyı gosterıyor

güle güle git bebeğinle dön inşallah Allah yardımcın olsun
krisin boncuk nun baruk hamile yazdığı sayfalar dün gibi aklımda e boncuk aldı kuzusunu kucağına sıra sende baruktanda hayırlı haberler gelir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…