Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nuncum bebeişine az kalmış normalmi yapıcan dogumunu bizlere dua et canım kucagına almayı nasip etsin allah

hamilesin canım sennnnnnn

Nun inşallah bebeğini sağlıcakla alacaksın kucağına ..
Güzel haberler bekliyoruz ..

Canım sen , aşıla yada takip falan mı yaptırmıştın ?
Değerin hamile olduğunu gösterer , yalnızca biraz az yükselmiş , geç döllenme olbilir 2, gün bekle yine kan ver ..

Bir daha denemen gerekirse kimsenin seni üzmesine izin verme ..
İnsanları rahat bırakmayı bilmeli etraf..
Eğer birine ihtiyeç duyarsan çağırırsın zaten:)

Günaydınnnn paptyaaaa :)

Bilgeciğim benim senden ders almam lazım. Maşallah. O kadar azimlisin o kadar sabırlısın ki senin yazılarını okurken hayran kalıyorum. seninde tüp bebek denemen olmuş hemde bebğini kaybetmişsin (Allah bi daha yaşatmasın.) Ama yılmadın, burda ne kadar mücedele ettiğini hepimiz şahitiz. Ben kalpten yürekten inanıyorum ve de dua ediyorum inşalah bu sefer başaracaksın ve de yavruna kavuşacaksın Allahın izniyle. ben senin gibi değilim geçen temmuz ayında sonuçlanmıştı tedeavim, hala daha kendime gelemedim toparlanamadım. Asla isyan etmiyorum ama tam toparlanıp yoluma devam edemiyorum. Aslında ben yapmaya çalışıyorum ama eşim tam destek olmuyo, o da çok istiyo çocuk sahibi olmak ama herşeyde zorlanıyorum vitaminlerri tam içmeye başladı bu kadar şeyi içiriyosun nerden biliyosun zararı yok yada faydası olacak diyo . hayda dön başa Kaan hocaya gidelim diyorum ne gerek var burda doktor yok mu diyo, galiba benim ikna etme yeteneğim mi yok anlamadım. Bazen hiç bişey yapasım gelmiyo bazende çok hırslanıyorum ama nerden başlayacağımı bilemiyorum. Mesela şu anda kendim ilk kadın doğum doktoruna gitmeye karar verdim. Ama daha bir doktor bulamadım. BU konuda bildiğiniz bir doktor varsa istanbulda yardımcı olursanız sevinirm. Çünkü özellikle tüp bebek tedavisinden beri adet düzenim çok bozuldu. bişeyler yapmam lazım. yaşın geçmeside (34) beni panikletiyo.

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
Görüldüğü gibi normal bir gebelikte kandaki beta hCG düzeyleri çok değişken olabilmektedir. Normalin alt ve üst sınırları arasındaki büyük farklar doğal olarak kabul edilir. Bu nedenle sadece kan beta-hCG düzeyine bakılarak gebelik haftası konusunda sağlıklı bir tahminde bulunulamaz. Yine benzer şekilde tek bir ölçümün sağlayacağı yararlar da sınırlıdır.

beta hcg pozitif çıkmış, niye korkuyorsun?

Ben çok anlamam ama değerler düzenli artmış böyle olunca hamile olunmuyomu, inşallah öylesindir canım. Bilen arkadaşlar yorumlasınlar.

canım yükselmiş ama az, 6. gün bugünse 2 gün sonra yine test vermen gerekiyo bi de artık vajinal ultrasomnla da bişeyler anlarlar diye düşünüyorum. endişe etmen çok normal ama etmemeyi ne kadar başarırsan senin için de bebek için de en güzeli bu, başta bizi de çok korkuttular ben de mahvettim kendimi, şimdi doğuma çok az kaldı şükür ama çooookkkkk pişmanım başta üzüldüğüm için.inşallah sağlıkla kucağına al:)
inşallah canım darısı da önce sizlere sonra hamileliği bekleyen arkadaşlara inşallah tez zamanda.

Eee drlar dıyemıyor bı hamılesın dıye dogal oldu valla tupte yaptırdım asılamada oldum olmadı sımdı bu sonuclar cıkıyor korkuyorum dıs gebelıkten falan ınsallah hamıleyımdır bebegım benledır mucıze bu kızlar rabbımın mucızesı sayısı esımın dusuktu yarın tekrar yaptırcam testı dua edın neolur benım duamdasınız

inşallah hamilesindir, çok erkn o yüzden doktorlarda bir şey diyemiyordur, yarın tekrar yap testi ve hayırlı haberlerle gel inşallah..

Mavii ne kadar güzel şeyler yazmışsın , duygulandım inan ki ..
Hünüz toparlanamaman normal , daha çok yakın bir ayda negatif sonuç almışsın ama inan ki toparlanacaksın , Rabbim sabrını verecektir ..
Benre ilk aylar çok yıkıldım , kazanıp , kaybetmak , d kürtj koltuğuna oturup , buyrun alın bebeğimi demek , canımı çok yaktı . Ama ne olursa olsun yola devam atmek lazım ..
Tüp bebek yaptırıyor olabilmek bile bizim için büyük lutuf ..
Şimdi bir yol haritası çizmen gerek ..
Eşine yavaş yavaş ve verebildiğin kadr , bütçeni sarsmadan vitamin ve kür başla ..
Belki bu arada doğal yolla olucak belki olmayacak ama tüp bebek denemeniz gerekirse tekrar , en azından sperleri hazırlamakta fayda var ..
Çokta beklemeni tavsiye etmem yaşından dolayı , çok gençsin 34 daha çok genç bir yaş ama bizim gibi sorunu olanlar için beklenmemesi gereken bir yaş .. Doğal yolla hamile kalabilseydik hiç telaş etmezdik değil mi ?
Ama bu mücadele ne zaman mutlu sona kavuşur , bilemeyiz , o yüzden biraz temkinli biraz aceceleci , şöyle ortaya karışık birşeyler yapmak lazım ..
Kendinize biraz süre verin .. Negatifi alalı 3 al olmuş , 4-5 ayda kür vs deneyip kendinise bir şans verseniz , gayet güzel olur .. Sende istersen tabi.. Bu arada manen toparlanmış olursun ..
Kaan Hoca"ya ilk etapta mail at , o şekilde ilerleyin , eşin belki ilerleyen zamanlarda bu fikre alışır , Ankara"ya gelmek ister , istemezsede ısrar etme , koca İstanbul"da yığıla ürolog vardır ..
İstanbul"da tanıdığm bir kadın doğumcu yok malesef ben Ankara"da yaşıyorum amabilen arkadaşlar yardımcı olurlar ..
En çok Çpa"nın adını duydum .. Başkada bildiğim yok ..
Rabbim yar ve yardımcın olsun Mavii..

Son düzenleme:
nuncum bebeişine az kalmış normalmi yapıcan dogumunu bizlere dua et canım kucagına almayı nasip etsin allah

sağolasın ,nşallah canım,bir aksilik olmazsa normal istiyoruz.
özellikle doğuma gittiğimde çok dua tmeye çalışacağım canım, Rabbim en kısa zamanda herkese yaşatsın diye...

melek inşalah hamilesimdir canım bu arada sorun neydi neler yaptın anlatsana canımmmm bimucize dedin yaaa

güzelim değerin hamileleik düzeyi ama çok düşük hiç bir doktor bu düzeye hamile demez,birde değerin bir gün arayla iki katına çıkması lazım ,senın kı yeterince yükselmemiş,istersen bir gün sonra tekrar yaptır .
inşallah bir gün sonra bu değerin 50 üstüne çıkar:)

Yarın tekrar yaptırcam kızlar gec dollenme falan olabılırmı adetten 2 gun once ılıskı olmustu acaba dıyorum cuma gunude kanama oldu az bısey yarında fazla artış olmazsa ne acaba yaa dun agladım uzuyorum kendımı gercı hayırlısı rabbıme emanet...

Canım adetten 2 gün önceki ilişkinde hamile kalmış olamazsın , öyle olsa daha beta salgılamıyor olurdun ..
Bu geç döllenme olabilir , en iyisi yarın vereceğin sonuca göre yorum yapalım .. Kanaman da olmuş , bu değerini düşünmüş olabilir ..
İnşallah bebeğin seninledir ama sakın körü körüne heveslenme ..
Rabbim yardımcın olsun , dualarım senele ..
Rabbim verecekse vermiştir zaten..

melek inşalah hamilesimdir canım bu arada sorun neydi neler yaptın anlatsana canımmmm bimucize dedin yaaa
esımın sayısında hareketlılıkte ve morfolojıde sorunu var vucudunda ıltıhap var onu etkılemıs
ınsallah yukselır

ben oyle dusunmustum adet gunu bıle hamıle kalan varmıs ya yumurta ozaman catlamıs olabılır dıye dusundum ondan once olmadı cunkı oyuzden 2hafta once olmustu ama bakalım hcg degerı hamılelık varsa yukselır dıye bılıyorum kanamayı dr dedım oda yerlesırken yapmıs olabılır dedı hıc yorum yapamıyorum saskınım sonuclar karsısında cunkı oglumda yuksektı degerlerım sımdı boyle rabbım hayırlısını versın yarın cıkar sonucum bakalım ne cıkıcak

ınsallah yarın yaptırdıgın testte degerın cok guzel katlanmıs cıkar ...
topıge yenı gelenlerden bırı cabuk hamıle kalıyomus eskıden hep uzun zamandır bu olmuyodu sanırım sans sana vurmustur ınsallah

cnaım Allah yardımcın olsun ınsallah klaylıkla devam eder butun surec
sen kendınen mutlaka haberdar et ama bızı burdan olmazsa faceden yaz bıseyler

Ah canım benim çok iyisin teşekkür ederim. ben şimdi 6-7 ay normal yollardan denemek istiyorum. Bu arada eşime gerekli tedaviyi uygulamak istiyorum. Kürlere vitaminleri 1 aydır çok düzenli olmasada kullanıyoruz.(eşim yüüznden, inşallah bırakmaz). Kaan beye mail attım geçende, eşimin hormon değerleri normal. sperm değerleride hız (%65) ve morfoloji ( %4, başka testte %24 keçboynuzu etki etmiş olabilir ) normal sayılır ama sayımız düşük (3 milyon /ml de). Hocada DNA hasar testi yaptırın demiş bir de endol ve tetradoks vermiş. kendimde yumurta sayımın azlığı vede adet düzensizliğim nedeniyle tedavi görmek istiyorum ama hangi doktora giitiysem direk tp bebeğe yönlendiriyolar sinir oluyorum. benimle ilgelenecek bir doktora ihtiyacım var, yarın hormon değerlerim için test yaptıracam. Onuda doğru zamanda mı yaptırıyorum bilmiyorum. perşeme günü kanamam oldu, 3 gün bişey gelmedi dündün tekrar başladı. ben dünü 1 kabul ettim yarın 3. günüm diyerek test yaptıracam. eğer bu 6-7 ay sürecinde bişey olmazsa bende tüp istiyorum am bu konuyu eşime açamadım bile o tüp olayında çok üzülmüştü, şu anda ne düşünüyo bilmiyorum, daha ilerleyen zamanlarda bu konuyu açacam. Artı ben tüp ebbek yaptırmaya korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. ama başka çaremiz mi var , bir umut işte. ev kredisi ödediğimiz için tüp bizim için çok masraflı rapor mu çıkarsam diyorum , onada başlamam lazım. Napacam ben ya. aynı zamanda çalışıyorum, işlerimde sorunlu işeten çıkmak istiyorum ama çıkamıyorum malasef Kpss ye hazırlanmaya karar verdim. bide o var, kursa gidecem. Yani karman çormanım. Allah sonumu hayır etsin. Sizleri çok seviyorum ve de anlıyorum zor bir süreç sabırlı olmak lazım. Hepinize kalpten dua ediyorum. Allah yardımcımız olsun. Sanada bilgeciğim inşallah o kadar çok istiyorum ki Allahın izniyle bebeğine kavuşacaksın. Dualrımız seninle. hep umutlu ol. pozitif düşün hiç sıkma kendini bak gör herşey daha kolay ilerleyecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…