- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #87.721
net düzeldi canım İNŞALLAH bi daha problem çıkarmaz..
yagmurumun ve merinin RABBİM gönüllerine göre versin İNŞALLAH tedavilerinin sonucunu mutlulukla alırlar..
bendede bişe yok zaten bu ay umudumda yok ovulasyon günlerimi nöbetle değerlendirdim :) eve geldiğimdede yorgun oluyorum zaten hayırlısı artık...
bende iyim canim cok sukur. gamze benim takam ismimbende evdeyim skildim
INSALLAH canim..
su an buyuk umutlarimiz onlar zaten..hic belli olmaz canim nasip kismet isi...hayirlisi neyse o olsun..senin nobetler bi ara bittiydi yien basladi ya..
bende calismak icin can atiyorum aksam kadar evde surekli kayinvalimdemle yuzyuzeyiz zor yani bazen cok skiliyorum..hafta ici kursa basladim sirf bu yuzden
hayrilisi canim calismak dusunvcelerini dagitiyodur en azindan..emeinim iyi geliyodur sananöbetlere tekrar başladım canım evet bir ara bitmişti ama kısa sürdü nöbetlerle aramdaki ayrılık birbirimiz olmadan yapamıyoruz biz
arkadaşlardan biri işten ayrıldı eee nöbetlerde bana kaldı hayırlısı olsun artık ne yapalım ...
demek kayınvaliden yüzünden kursa başladın heeiyi olmuş ben olsam habire nöbet tutardım
selammmmmm
hayırlı pazarlar olsun herkese
ceylan operım senı cok tatlım
hayrilisi canim calismak dusunvcelerini dagitiyodur en azindan..emeinim iyi geliyodur sananöbetlere tekrar başladım canım evet bir ara bitmişti ama kısa sürdü nöbetlerle aramdaki ayrılık birbirimiz olmadan yapamıyoruz biz
arkadaşlardan biri işten ayrıldı eee nöbetlerde bana kaldı hayırlısı olsun artık ne yapalım ...
demek kayınvaliden yüzünden kursa başladın heeiyi olmuş ben olsam habire nöbet tutardım
yok canim malesefolmasi icin cok ugrastim ama nasip olmadi
sen daah cok gencmisin ama ins olur..20 yasindaymisin sanirim evleneli ne kadar oldu peki:26::26:
sakin bir hafta sonu.....
canim benimde esim problem..bizimde 3 sene 4 ay olucak iste senle ayni zmanda evlenmisiz..ben 25 yasindayim..evet bende cok inaniyorum olucak bi gun gelicek sabirla ve dua ila bekliyorum beklicem hayirli ne zman ise o zman olsun.INSALLAH.
ceylan 2 saat burda konusmani bekledim konusmadan gittin deluuuuu
muessssss nasilsin canim sprizi yaptinmi esien ayy cok merakediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?