- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #87.701
ne güzel çokk sevindim bende 3 senedir medresemde mukabele okudum ve evde hafızlık yapıyordum birazda o yüzden evdeyim yarın inş derslere başlayacağımm dua et güzel ilerleyeyim derslerimdee sen kaç yaşındaydın acaba...
sabahlar 6-8 arası ölçüyorsun dil altından
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting
buraya üye ol canım ordan çizelgen oluşur
ben 29 yaşındayım ..inş. ilerlersin ..
ben gidip biraz kitap okuyayım ..yarın doktor günüm ..dua edin de aşılama yapılacak yumurta sayım olsun ...
sabahlar 6-8 arası ölçüyorsun dil altından
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting
buraya üye ol canım ordan çizelgen oluşur
ekincm ben üye oldum ancak bir kaç bilgi istiyor ilk olarak gün ay tarih felan ama ing olduğu için pek bişe anlamadım ne yazacağız sırsıyla boşluklara acaba bildirebilirmisin şimdiden tşk kızlarr bilen varmı acabaa ekin çıkış yapmış
canım bende tam hatırlamıyorum ama ingilizce çeviri sitelerinden uğraşarak girmiştim bilgileri.
cok guzel di canim tsk ederim paylasimin icin biz birbirmizi gormesekte tanimasakta gercek dost tan farkimiz yok cok sukur..BEN DOSTLARIMI NE KALBİMLE NE DE AKLIMLA SEVERİM OLURYA...... KALP DURUR...... AKIL UNUTUR...... BEN DOSTLARIMI RUHUMLA SEVERİM O NE DURUR,NE DE UNUTUR (mevlana)
sizlerle paylaşmak istedim .
çok hoşouma gitti.
bende bi bakayım o zaman sağol canımm
muessssss nasilsin canim sprizi yaptinmi esien ayy cok merakediyorum
umud nasilsin canim..2 gundur gozlerim seni aradi
bide GOZYASI arkadasimiz vardi evien dondumu aceba 1 haftadar ugramiyo
ne oldu kiz jyanlis biseymi dedim spriz yapicak mues degilmiydi yoksa:26::26::26:
iyiyim canım nöbetler iş ev arası koşturmadayım... 2 gündür nette problem vardı giremedim nöbettede telden giremedim çok yogundu vakit bulamadım... sen nasılsın canım bende 2 gündür burayı merak ediyodum varmı yeni bişe geçmiş o kadar uzunki okuyamadım..
evet muestı galiba geçmişten biraz okumustum eşine doğum günü yapacaktı
zeynebim hosgeldin canim aramiza..nasilsin..isminde cok guzel bana turkiyedeki kardesimi animsatiyosun kardesimin ismide zeynep..
canim benim duzeldimi simdi netiniz..son gelismelr yagmusrun dun asilamasi oldu
mernin sali gunu trasfer varson gelismeler bunlar..
bende iyim adetim kapida gibi geliyo gelmiyo arasi bisey oyel yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?