Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarrr nasılsınız 2 gündür topiğe uğrayamadım nöbetler ve nette problem çıktı böle oldu işte geçmişe bakakayım dedim ama o karar çokki içinden çıkamadım.. varmı güzel haberler...

Son düzenleme:

canım bende tam hatırlamıyorum ama ingilizce çeviri sitelerinden uğraşarak girmiştim bilgileri.

BEN DOSTLARIMI NE KALBİMLE NE DE AKLIMLA SEVERİM OLURYA...... KALP DURUR...... AKIL UNUTUR...... BEN DOSTLARIMI RUHUMLA SEVERİM O NE DURUR,NE DE UNUTUR (mevlana)

sizlerle paylaşmak istedim .
çok hoşouma gitti.

BEN DOSTLARIMI NE KALBİMLE NE DE AKLIMLA SEVERİM OLURYA...... KALP DURUR...... AKIL UNUTUR...... BEN DOSTLARIMI RUHUMLA SEVERİM O NE DURUR,NE DE UNUTUR (mevlana)

sizlerle paylaşmak istedim .
çok hoşouma gitti.
cok guzel di canim tsk ederim paylasimin icin biz birbirmizi gormesekte tanimasakta gercek dost tan farkimiz yok cok sukur..
bende bi bakayım o zaman sağol canımm

zeynebim hosgeldin canim aramiza..nasilsin..isminde cok guzel bana turkiyedeki kardesimi animsatiyosun kardesimin ismide zeynep..

umud nasilsin canim..2 gundur gozlerim seni aradi

bide GOZYASI arkadasimiz vardi evien dondumu aceba 1 haftadar ugramiyo

iyiyim canım nöbetler iş ev arası koşturmadayım... 2 gündür nette problem vardı giremedim nöbettede telden giremedim çok yogundu vakit bulamadım... sen nasılsın canım bende 2 gündür burayı merak ediyodum varmı yeni bişe geçmiş o kadar uzunki okuyamadım..

ne oldu kiz jyanlis biseymi dedim spriz yapicak mues degilmiydi yoksa:26::26::26:

evet muestı galiba geçmişten biraz okumustum eşine doğum günü yapacaktı

zeynebim hosgeldin canim aramiza..nasilsin..isminde cok guzel bana turkiyedeki kardesimi animsatiyosun kardesimin ismide zeynep..[/QUOTE]

hoşbulduk canım teşekkürederim senim isminde çok güzel çok severim gamze ismini iyiym çok şükür evdeym takılıyorum işte biraz moral oluyor banada sen nasılsın iyisindir inş

canim benim duzeldimi simdi netiniz..son gelismelr yagmusrun dun asilamasi oldu

mernin sali gunu trasfer var son gelismeler bunlar..

bende iyim adetim kapida gibi geliyo gelmiyo arasi bisey oyel yani

zeynebim hosgeldin canim aramiza..nasilsin..isminde cok guzel bana turkiyedeki kardesimi animsatiyosun kardesimin ismide zeynep..

hoşbulduk canım teşekkürederim senim isminde çok güzel çok severim gamze ismini iyiym çok şükür evdeym takılıyorum işte biraz moral oluyor banada sen nasılsın iyisindir inş[/QUOTE]

bende iyim canim cok sukur. gamze benim takam ismimbende evdeyim skildim

canim benim duzeldimi simdi netiniz..son gelismelr yagmusrun dun asilamasi oldu

mernin sali gunu trasfer var son gelismeler bunlar..

bende iyim adetim kapida gibi geliyo gelmiyo arasi bisey oyel yani

net düzeldi canım İNŞALLAH bi daha problem çıkarmaz..
yagmurumun ve merinin RABBİM gönüllerine göre versin İNŞALLAH tedavilerinin sonucunu mutlulukla alırlar..
bendede bişe yok zaten bu ay umudumda yok ovulasyon günlerimi nöbetle değerlendirdim :) eve geldiğimdede yorgun oluyorum zaten hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…