- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #87.681
yok esteğ.
ben devlet memuruyum .ünivbitirdim ..3 sene 2 ay oldu evleneli ..çocuk yok ..16 ayrdır yk ..eşimde ve bende sorun yok ama olmuyor(( inatçı çıktı bizim velet :)) aynı anası :))
nasip delikızm Rabbim inş en hayırlı şekilde sizi mutlu edecekse yani hayırlı bir evlat olacaksa versin yoksa sabredebilirsek mükafatı çok büyük olacak herkesin bi imtihanı var ama inş sen kalırsın hamile rabbim zamanında verecek. işinde de Rabbim kolaylıklar versin. bu arada bende 3 sene 3 buçuk aylık evliyim..
ii güzel sevinidim kızmadın bu sefer bende evdeyim eşim işi vardı gitti bende öyle sizlerle yazışıyorum bir yandan dursun ali erzincanlıyı dinliyorum
öyle tabi ..herşey ALLAHın takdri ..bi eksiğimiz bebek kaldı çok şükür hayatımızda diğerlerini hallettik ,o da olursa bal gibi olacak ama ALLAH herkese herşeyi 4*4 lük vermiyor.bizim de sınavımz bu demekki ..yardın doktora gideceğim inş. bakalım kaç yumurtam 0lmuş ona göre iğne verecek aşılama gününü söyleyecek ..hayırlısı ALLAHtan
benim dinlediğim bir erdal erzincalı var hatta hüseynik türküsünü süper okur
bu bahsettiğin adam onun kardeşimi :44:
geçmiş olsn ..amin inş. eşin biraz daha önem verir.bi tarafın istemesiyle zor oluyor gerçekten diğer taraf yıpranıyor ama sen daha çok gençmişsin o yüzden sıkma canını bizim gibi 30 a merdiven dayamadınya :))doğru diyosun bende haastaneye iki kere giitim gerçi son bi senedir gtmedm ama benimde eşimde sperm zayıflığı var ancak ilacını 1 senedir aksatıyor ve son 3 aydır tam peşpeşe olmasa da içti ama beni çok yoruyor ilacını 15 günde bitirmesi lazım yani bi kutuyu ancak bi kutu 1 ayı buluyor çook ihmal ediyo şimdi son kutu da 5-6 tane kalmış ama 2 gündür içmedi bende artık çok yoruldum hiçbişe demiyorum. inan bir daha ki adet zamanı mı bile hesaplamadım ne zaman olacağım diye eşim o kadar ilgisiz ki bu konulara tedavisini tamamlayıp tekrar dr a ditmesi lazım ama bu son kutuyu bitirince birde onu doktora gtmeye ikna etmek var o yüzden hiç umursamıyorumm o düşünsün biraz ben daha 20 yaşımdayım ama sanki 25 30 yaşında gibi çook yoruldum artık...
rabbim eşime tedavi isteği ver... AMİNNN:2::2::2::2:
SANMIYORUM dursun ali erzincanlı Peygamber efendimiz için şiirler okuyor
geçmiş olsn ..amin inş. eşin biraz daha önem verir.bi tarafın istemesiyle zor oluyor gerçekten diğer taraf yıpranıyor ama sen daha çok gençmişsin o yüzden sıkma canını bizim gibi 30 a merdiven dayamadınya :))
hayırlısı ile olur inş. benim eşim sağolsun gıkını çıkarmıyor ..eşimin spermleri gayet ii ama ben yine de iice ii olsun diye her gün keçiboynuzu pekmezi yediriyorum ..kendisi yiyor hiç aksatmıyor ..ben 4-5 farklı hastaneye gördündüm eşim de öyle ama hiçbiri bişey yok diyor ..demekki zamanı var ..ne yapalım biz ALLAHın takdrine inanan insanlarız ..
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
SELAM KIZLAR
RONYAM GEÇ ÖLÇTÜM BUGÜN.kesin adet belirtilerimde başladı..zaten
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
SELAM KIZLAR
RONYAM GEÇ ÖLÇTÜM BUGÜN.kesin adet belirtilerimde başladı..zaten
inş. hakkında hayırlısı olur ...neden canını sıkıyorsun ki çok gençsin daha önünde uzun yıllar var ..inş. ALLAH herkesin kalbine göre versin..amnna doğru ama ben onu da içiremiyorum bir iki güm içyor sonra kalıyor yani hep benimm kontrolüm altında olacak birde çok yoğun çalışıyor sabah namazında çıkıp gece 11 de 12 de geliyor yani kendisini çok az görüyorum ve o arad kaynıyor ilaçta diğerleride ben konu sahibinin uyguladığı küre başlamak istiyorum ama ondan da tedirginim yine ben koşacağım peşinde o kaçacak. offf çok canım sıkılıyorrdua et inş bana olur mu? ne zaman benim de bebeğim olacak Allah'ım yardımlarını esirgeme ne oluuur. hamile kalmak nasıl bişey acaba nasıl bi duygu hep bunun hayalleri ile yaşıyorumm
inş. hakkında hayırlısı olur ...neden canını sıkıyorsun ki çok gençsin daha önünde uzun yıllar var ..inş. ALLAH herkesin kalbine göre versin..
eşinin de çalışma saatleri çok uzunmuş.ne iş yapıyor ? e yorgunlukla belki canı istemiyordur ona da hak vermek lazım ...ya da o yoğunlukta unutuyordur..ALLAH eşlerimize de yardım etsin ..
Ateş ölçmeyle yumurtlama gününü öğreniyorsun ..
luteal fazın kaç gün sürüyor bi sorun varmı onu öğreniyorsun.
luteal faz(yumurtlamayla adet arası geçen süre 12-14 gün normali)
tahmini adet gününü biliyor ve ateşin durumuna göre hamilemiyim acaba sorularıyla uğraşmadan biliyonki adet olacan:)
aminn güç versin Rabbimm eşim kuran kursu hocalığı yapıyor yani şöyle medrese açıyorlar ve 8 tane medrese ile ilgileniyor ve çok fazla yoğun ben diyorum kendini çok yoruyorsun biraz hafifletsen işlerini de tedaviye tekrar başlasak ama nafile önce işi gelyor ben çok memnunum Allah yolunda olmasından ama bebekte Rabbimi emaneti işte kendimi üzüyorum aslında belki.. oda çok kafasına takıyor bilyorum ama işte bazen çok bunalıyorumm
medrese mi ? şimdi medrese mi kaldı :)) nasıl bir medrese bu .hafız mı eşin ? bizim baba tarafı hep hafız ...
ohoo bizimkiler belki duymuşsyndur ismailağa cemaatinden 160 tane medresemiz var elhajmdülillah eşim yarı hafız sayılır. ve medreselerimiz çok güzel bi şekilde ilerliyor bende medrese hocasıyım 1 ay öncesine kadar hocalık yapıyordum ama şimdi yeni bi yere taşındım ve evdeyim bebek tedavisi için ara verdim ama tekrar ilerde başlayacağımm nasipse bebişim olsundaa
duydum biliyorum amcamıoğlu da onlardan ..benim babam türkiye 1.si bi hafız ..kitabı filan çıktı tecvidle ilgili ..ama şimdirahatsız ..çok ii bir mevlüdhandır aynı zamanda ..benim de KURAN dalında ödülüm var yarışmalardan..lsede iken ramazanda 3 farklı yerde hocalık yapar ,mukabele okurdum ..hey gidi günler heyy ..desene ortak yönümüz çıktı :))
nasıl ölçülüyor o pekii ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?