Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ahh arkadasim benim dualarim hep sizlerle aklim hep sizde . Insallah seninde en kisa zamanda olacak ve birlikte konusarak danisarak buyutecegiz bebeklerimizi. Canim benim Allah tez zamanda yuzunu guldursun.

ınş canım haftaya artık hayırlolısylan buk buk atan kalbını duyarsınız :)))))

krishazel merhaba seni hep topiklerde görüyordum.İnan şuan ağlıyorum çok mutlu oldum çokkkkkkkkkk
Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.Sizi nazarlardan korusun

tek tek mutluluk haberlerımızı verırız ınşşşşşş

Merhaba krishazel inan öyle sevindimki senin bebeğin hepimizin umudu oldu... Allah onu sağlık,mutluluk ve huzurla beklemeyi ve aynı şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin; kendisine, ailesine, milletine faydalı bir evlat olsun inşallah... Allah tez zamanda bekleyen her arkadaşa içlerinde bana da bu duyguyu tatmayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: öpüyorum çok...

Amin canim benim . Dualarim sizlerle insallah en kisa zamanda sizlerinde teker teker hamile haberlerinizi aliriz.

Canım çok tebrik ederim. Çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almanı da nasip eder inşallah. Seni merak ettiğim için girdim internete dua ederek ve güzel haberini aldım. Bana sonucunuzla ilgili mesaj yazdığında, tedavi için adetimi bekliyorum dediğinde senin bu ay hamile olabileceğin içime doğmuştu. Rabbim bu mutluluğu bizlere de yaşatır inşallah. Ne olur dua et bizlere. Bizlerin duaya çok ihtiyacı var. Allaha emanet ol...

Insallah arkadasim insallah hepinizin birgun olacak . Mucadeleyi sakin birakmayin bizim olduktan sonra herkesin olur. Dualarim seninle.

canım eğer bi mahsuru yoksa bişey soracağım..
eşinle birlikte olmak için yumurtlama günlerini mi belirledin...
gün aşırı mı oldu yoksa hergün mü..
bide sabah mı akşammı...

canım eğer bi mahsuru yoksa bişey soracağım..
eşinle birlikte olmak için yumurtlama günlerini mi belirledin...
gün aşırı mı oldu yoksa hergün mü..
bide sabah mı akşammı...

Evet canim bu ay cok dikkatli davrandik
8. gunden sonra hergun ovulasyon testi yaptim
cift cizgi ciktiginda ara vermeden hergun iliski oldu 4 gun boyunca sonra gun asiri devam ettik 20. gune kadar
her seferinde preseed kullandik
o sirada tatil istanbul disina bir sehire gittik oradaydik oteldeydik ve iliski sonrasi her seferinde en az 2 saat ayaklarimi dikip yattim
sadece aksamlari yaptik gunduz olmadi hic gunduz deli gibi geziyorduk cunki:))
Bzimkisi tatil bebegi zaten:)

Canim benim dualarim herzaman sizlerle . Kader arkadaslariyiz biz . Hepinizi cok seviyorum ve mutlulugumu sizlerle paylasmaktan oyle mutluyumki. Allah tez zamanda sanada versin insallah. Mucadeleyi sakin birakma.

Canım benim çok mutlu oldum adına değerin gayet yüksek endişe etme,Maşallah teberakallah arkadaşıma ,şu an sewinçten ölcem Canım sen herşeyin en iyisine layıksın...

Canım bir yerde okudum bebğin kalp atşlarını 38 günlük olunca başlıyormuş yalnış hatırlamıyorsam ,inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin ,bide iki gün sonra kan testini yinele bakalım değerin iki katına çıkıyomu diye ,ne zaman gitcen doktora bebeğim acaba çokmu soru sordum?
Seviçten ne yazacağımı bile karıştırıyorum.

Canimmmmmmmmmm senin icin acik biraktim bilgisayarimi belki gelirsin diye
Yarin gidicem tatlim doktora randevu aldim. Hicbirsey bilmiyuorum bundan sonrasi icin biz olmamasina okadar alismisiz ki

Canimmmmmmmmmm senin icin acik biraktim bilgisayarimi belki gelirsin diye
Yarin gidicem tatlim doktora randevu aldim. Hicbirsey bilmiyuorum bundan sonrasi icin biz olmamasina okadar alismisiz ki

Tatlım büyük çaplı bir temizlik yapıyorduk yeni bitti işim ama aklımdandan çıkmadın ,çok erken gidiyorsun bence kese bile gözükmez şimdi değerin 1000,veya 1500 olunca kese gözüküyo alttan bakındcada o,üsten için 5000 olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…