- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
Ahh arkadasim benim dualarim hep sizlerle aklim hep sizde . Insallah seninde en kisa zamanda olacak ve birlikte konusarak danisarak buyutecegiz bebeklerimizi. Canim benim Allah tez zamanda yuzunu guldursun.
Evet arkadasin reglimi bekliyordum ignelere baslamak icin Allahimin bir mucizesi bu .
Bizde iki tarafli sorun vardi
esimde sperm sayisi , hizi ve morfoloji cok kotuydu
Bende de rezerv azligi vardi yumurtam cikmiyordu endrometrium ve cikolata kisti vardi FSH im yuksekti
ama oldu inanamiyorum bizim olduysa herkesin olur .
krishazel merhaba seni hep topiklerde görüyordum.İnan şuan ağlıyorum çok mutlu oldum çokkkkkkkkkk
Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.Sizi nazarlardan korusun
tek tek mutluluk haberlerımızı verırız ınşşşşşş
tek tek mutluluk haberlerımızı verırız ınşşşşşş
Sagol guzel kalpli arkadasim Allah razi olsun. Allah senin yuzunu guldursun.
Merhaba krishazel inan öyle sevindimki senin bebeğin hepimizin umudu oldu... Allah onu sağlık,mutluluk ve huzurla beklemeyi ve aynı şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin; kendisine, ailesine, milletine faydalı bir evlat olsun inşallah... Allah tez zamanda bekleyen her arkadaşa içlerinde bana da bu duyguyu tatmayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: öpüyorum çok...
yuce rabbim anali babali buyutsuin inss..cok tebrik ediyorum..inss bi gun bizimde olur...allahim saglikli evlat versin..
Arkadaslar HAMILEYIMMMMMMMMMMMM degerim 844 nasil az mi cok mu? Infertilite hakkinda herseyi biliyorum ama gebelik hakkinda hicbirsey bilmiyorum:)
Cok mutluyum Buyuk Allahim beni sevindirdin arkadaslarimida sevindir diye dua ediyorum hepinizi cok seviyorum .
Insallah arkadasim insallah hepinizin birgun olacak . Mucadeleyi sakin birakmayin bizim olduktan sonra herkesin olur. Dualarim seninle.
canım eğer bi mahsuru yoksa bişey soracağım..
eşinle birlikte olmak için yumurtlama günlerini mi belirledin...
gün aşırı mı oldu yoksa hergün mü..
bide sabah mı akşammı...
Canım çok tebrik ederim. Çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almanı da nasip eder inşallah. Seni merak ettiğim için girdim internete dua ederek ve güzel haberini aldım. Bana sonucunuzla ilgili mesaj yazdığında, tedavi için adetimi bekliyorum dediğinde senin bu ay hamile olabileceğin içime doğmuştu. Rabbim bu mutluluğu bizlere de yaşatır inşallah. Ne olur dua et bizlere. Bizlerin duaya çok ihtiyacı var. Allaha emanet ol...
Arkadaslar HAMILEYIMMMMMMMMMMMM degerim 844 nasil az mi cok mu? Infertilite hakkinda herseyi biliyorum ama gebelik hakkinda hicbirsey bilmiyorum:)
Cok mutluyum Buyuk Allahim beni sevindirdin arkadaslarimida sevindir diye dua ediyorum hepinizi cok seviyorum .
Sabirsizlikla bekliyorum canim arkadasim sabirsizlikla
Canım bir yerde okudum bebğin kalp atşlarını 38 günlük olunca başlıyormuş yalnış hatırlamıyorsam ,inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin ,bide iki gün sonra kan testini yinele bakalım değerin iki katına çıkıyomu diye ,ne zaman gitcen doktora bebeğim acaba çokmu soru sordum?
Seviçten ne yazacağımı bile karıştırıyorum.
Canım benim çok mutlu oldum adına değerin gayet yüksek endişe etme,Maşallah teberakallah arkadaşıma ,şu an sewinçten ölcem Canım sen herşeyin en iyisine layıksın...
Canimmmmmmmmmm senin icin acik biraktim bilgisayarimi belki gelirsin diye
Yarin gidicem tatlim doktora randevu aldim. Hicbirsey bilmiyuorum bundan sonrasi icin biz olmamasina okadar alismisiz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?