Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Krishazel çok sevindim tebrikler, Rabbim hayırlı, sağlıklı bir bebek nasip etsin inş. Bütün bebek bekleyenlere de en kısa zamanda nasip eder inş. Allah a emanet ol.

arkadaşlar bugün eşime sperm kültürü baktırcaz
umarım ufak bir sorundan dolayı sperm değerleri bozulmuştur diye umut ediyorum
ama eğer değilse varikoselden ameliyat olacak

krishazel canım
kaan hocadan cevap gelmiş
bizim gittiğimiz hocadan için o
necmettin hoca en iyi tedaviyi uygulayacaktır demiş
proxeed plus kullanabilirsiniz yazmış
biz artık bugünki test sonucuna göre karar vericez vitamin kullamaya

kizlar ben pressed aldim kullanacagim
ben ovulasyon testide aldim ve yaptim ama bende tekcizgi bile dogru duzgun cikmadi bugun adetimin 13.gunu kizlar sizce napmaliyim

Canım tanışmıyoruz ama yazdıklarını hep okuyordum. çok sevindim inan o kadar mutlu oldum ki anlatamam. allah kucağına almayı da nasip etsinn. senin adına çok mutluyumm çoookkkkk :)

Super canim ya demek dogru yoldasiniz. Bak bakalim tahlil sonucuna gore hareket edeceksiniz ama her halukarda proxeed kullanin derim ben . Tahlilden birsey cikmazsa ameliyatida olursunuz.

kizlar ben pressed aldim kullanacagim
ben ovulasyon testide aldim ve yaptim ama bende tekcizgi bile dogru duzgun cikmadi bugun adetimin 13.gunu kizlar sizce napmaliyim

Canim tek cizgi dogru durust cikmiyorsa testte hata var bozuk olabilir cunki tek cizginin aninda cikmasi lazim.
sen normalde kacinci gunler yumurtluyorsun ben 9. gunden itibaren yapmaya basliyordum hergun ama cikmadi diyede beklemedim iliskiye girdik ciktiktan sonra hergun iliski oldu ama cikmadan oncede gun asiri basla 10. gunden itibaren iliskiye
benim 12. gunden sonra cift cizgi cikiyordu , cift cizgi cikmasi demek 24 saat sonra yumurtlayacaksin demek zaten o yuzden cift i gorunde hergun birlikte olun.

Yagmurum neredesin canim yoksun yine (
Doktora gittim bugun tekrar kan testi istedi yaptirdik sonuc ikiye katlanmis 1653 olmus dr um cok iyi haftaya tekrar gel dedi:) simdilik sorun yokmus

Super canim ya demek dogru yoldasiniz. Bak bakalim tahlil sonucuna gore hareket edeceksiniz ama her halukarda proxeed kullanin derim ben . Tahlilden birsey cikmazsa ameliyatida olursunuz.

canım tahlilde pekte yoğun lökosit çıkmadı
ancak doktor tıkaç olmuş olabilir dedi antibiyotik verdi iki kutu onu içsin dedi
1 ay sonra tekrar gidicez eğer düzelme yoksa varikosel ameliyatı olcak
sayı 12 milyon çıktı
hareketli %20
morfoloji %40 normal
lökositte 4-5 tane çıktı

Yagmurum neredesin canim yoksun yine (
Doktora gittim bugun tekrar kan testi istedi yaptirdik sonuc ikiye katlanmis 1653 olmus dr um cok iyi haftaya tekrar gel dedi:) simdilik sorun yokmus

Aşkımmmm afffett nolur,mutfağımı temizledim gün boyu,çok yoruldum hayatım az dinlenip gireyim dedim.
Sonucun çok iyi hayatım ,maşallah bebişin kalp atışlarını da görürsen haftaya süper.
Senin adına çok seviniyorum ,eşime sürekli seni anlatıyorum bana manasız manasız bakıyo sadece:)))
Bu arada sen nasılsın hayatım mide bulantısı yok galiba ama bekle 7. haftadan sonra kesin başlıyo(( İnşallah rahat bi hamilelik geçirirsin.
Aşkım allha emanet ol,kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…