- Konu Sahibi boncukboncuk
-
Krishazel çok sevindim tebrikler, Rabbim hayırlı, sağlıklı bir bebek nasip etsin inş. Bütün bebek bekleyenlere de en kısa zamanda nasip eder inş. Allah a emanet ol.
Arkadaslar HAMILEYIMMMMMMMMMMMM degerim 844 nasil az mi cok mu? Infertilite hakkinda herseyi biliyorum ama gebelik hakkinda hicbirsey bilmiyorum:)
Cok mutluyum Buyuk Allahim beni sevindirdin arkadaslarimida sevindir diye dua ediyorum hepinizi cok seviyorum .
arkadaşlar bugün eşime sperm kültürü baktırcaz
umarım ufak bir sorundan dolayı sperm değerleri bozulmuştur diye umut ediyorum
ama eğer değilse varikoselden ameliyat olacak
krishazel canım
kaan hocadan cevap gelmiş
bizim gittiğimiz hocadan için o
necmettin hoca en iyi tedaviyi uygulayacaktır demiş
proxeed plus kullanabilirsiniz yazmış
biz artık bugünki test sonucuna göre karar vericez vitamin kullamaya
kizlar ben pressed aldim kullanacagim
ben ovulasyon testide aldim ve yaptim ama bende tekcizgi bile dogru duzgun cikmadi bugun adetimin 13.gunu kizlar sizce napmaliyim
ovülasyon testini sabah ilk idrarı kullanarak yapılmamalı diye biliyorum....
aKŞAMA TEKRAR YAP...
Canım tanışmıyoruz ama yazdıklarını hep okuyordum. çok sevindim inan o kadar mutlu oldum ki anlatamam. allah kucağına almayı da nasip etsinn. senin adına çok mutluyumm çoookkkkk:)
Super canim ya demek dogru yoldasiniz. Bak bakalim tahlil sonucuna gore hareket edeceksiniz ama her halukarda proxeed kullanin derim ben . Tahlilden birsey cikmazsa ameliyatida olursunuz.
yarın bna duanızı eksık etmeyın
Yagmurum neredesin canim yoksun yine(
Doktora gittim bugun tekrar kan testi istedi yaptirdik sonuc ikiye katlanmis 1653 olmus dr um cok iyi haftaya tekrar gel dedi:) simdilik sorun yokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?