Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hicbirsey bilmiyorum ki. Artik bundan sonrasini sen ogreteceksin sana soracagim.

canim esin bitkisel ilac kullandi mi

Gunaydin tatlim
Preseed i daha oncede kullanmistim ama ayda 1 kez falan kullaniyordum
Bu ay butun iliskilerde kullandim

Bitanem dünden beri öyle merak içindeydim ki anlatamam, ama evde internet olmadığı için mutluluğunu şuanda çığlık atarak paylaşıyorum. Rabbim tamamına erdirsin, kucağına almayı mis kokusunu içine çekmeyi de nasip etsin. Çok ama çok çok sevindim. Artık ayağını yere sürme vaktin geldi, hemen sür bizler için. Rabbım bızlere de nasip etsin artık inşallah.

Sagol arkadasim cok tesekkur ederim ama biliyorsun daha onumde bir surec var ve beni cok korkutuyor . Sende yasadin hicbirseyin garantisi yok. Sadece dua ediyorum Allahim koru diye, Bugun doktora gidecegim bakalim nasil yonlendirecek beni.
Sen nasilsin neler yapiyorsun toparlandinmi iyice?

Çok haklısın, ben de hamile olduğu öğrensem sanırım, normal insanlar gibi sevinçten havaya uçamam gibi geliyor, o korku bi kere isanın içine düşerse çıkması sanki daha zor. Ama sen içini ferah tut. Burda benimle birlikte Rabbimin bebeğini korumasını isteyen eminim bi sürü arkadaşımız var. Dualarımız, duaların bebeğini koruyacaktır eminim. Allahım yüzünü güldürsün hep. Ben iyiyim, yoruldum artık bebeğimin bi an önce bana gelmesini istiyorum, bu ay hamile değilsem(eşimin kullandığı çayın faydalı olacağınıdüşündüğüm için) kasım ayında aşılama ya da tüp bebek hangisi olursa tedaviye başlıycam kesin. Beklemek istemiyorum artık.

Son düzenleme:

Evet canim yasadiklarin bir bir aklimda Allah birdaha yasatmasin. Insallah tez zamanda kavusursun . Mucadeleni sakin birakma , biz esimle olana kadar mucadeleyi birakmamaya soz vermistik her seyi her yolu deneyecektik hatta arka arkaya yapacaktik ara vermeden tup tedavisini. Olmasaydi suan ben tup bebek icin ignelere baslamistim bile Allahin bir mucizesi oldu .
Canim benim dualarim seninle.

CANIM COK AMA COK SEVİNDİM BİZE UMUT OLDUN RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN DARISI BENİM VE İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH opuyorumnanaktan:CüvCüv:

Canım ya siz preseti nerden ve kaca aldınız ben eczaneden aldım 130 tl

ama uzun zamn oldu alalı daha ucuzu yokmu bunun

canim bitkisel olarak neler kullandi
canim birde benim presseed varda ovulosyon testim yok adetimin 13. gununden sonra her iliskiye girdigimde kullansam olur mu

bitkisel olarak
ginseng
ginko biloba
l arginine
l carnitine
ari sutu bal polen
keciboynuzu kuru
incir kuru
e vitamini
bol bol badem ve ceviz
ve bol bol meyve sebze

ama bu yazdiklarimi hic birakmadan 8 ay kullandi

preseed i biz her iliskide kullandik canim . ovulasyon testinde cift cizgiyi goruncede hergun iliskiye girdik . bizim hizimiz az oldugu icin preseed ise yaradi galiba

kızlar bılıorsunuz tedavıye baslıyorum
4444 duasını yanı salat_ı tefrıcıyeyı yapmak ıstıyorum duama
katılırmısınız?nıyetım bebegımın olması ıcın bılıorsunuz......

kızlar bılıorsunuz tedavıye baslıyorum
4444 duasını yanı salat_ı tefrıcıyeyı yapmak ıstıyorum duama
katılırmısınız?nıyetım bebegımın olması ıcın bılıorsunuz......

Ben seve seve okurum hatta suan abdestliyim hemen okuyayim ama ne okuyacagim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…