- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #88.161
valla ben lıseden berı guzel evlılık hayallerı kuuryodum hemde erkenden evlenmeyı dusunuyodumdurumum vahim desene onları okumama rağmen geçmiyor bu istek. endişelenmeye başladım kendimden. bütün evlilikleri masallardaki gibi sanıyor sanırım beynimin uyarıcı bir köşesi
ben ölçmüyorum ama kızlar böyle bir derece ile ölçüyorlar..
genelde ağızlarında uyuya kalıyorlar ondan biliyorum:)
1 gun gecti bilmem olabilirde ama ben hamile olmak istiyorum :84::84::84::84:
adet olmucam iste bosuna gelmesin
gecmısı okuyorum bı yandan hala bısyeler buldum
bı arkadas dusmus evlenmeyı ısteyen aynı kenıdme benzettımm
valla ben lıseden berı guzel evlılık hayallerı kuuryodum hemde erkenden evlenmeyı dusunuyodum
cok gecte erkende evlenmedım ama hayallerıme kavustum sukur
bence ne kdr ısteyıp ıyı dusunup o kadar duaedersen Rabbım sana hayırlı kıymet bılen bır es nasıb eder ınsalllah
guzel dusun sen guzel hayaller kur yıne de
bıde buna guldum arada
neyse sen bence sabah uyanınca bı atesını olcsene ona gore test yap veya yama derız sana
hayurlısı bakalım
h.b canim nasilsin gecmisten cikamadim kusura bakma
bende cok sasiriyorum ama sonra dusunuyorum.onlar bebek hasretini bilmedikleri icin korkuyolar..
ben oyle dusunucegimi zannetmiyorum RABBIM kac tane verirse kabulum..
evet çokk doğru bebek hasretini yaşamaynlar böyle düşünüyorlar ben de bi düşündümde kesinlikle öyle düşünmem
inş çünkü Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezz dağına göre kar verir. seninde günün geçmş galiba hadi
hayırlısı inş hamişsindir güzel haberlerini bekliyoruz canımm
sagol canim ALLAH razi olsun..dogru RABBIM sabrinida veriyo..sen calisiyomusun evdemiisn nerde yasiyosun:26::26:
ben ist da yaşıyorm çalışmıyorm ev hanımıyım yani 1 aya kadar kuran kursu hocalığı yapyodm ancak başka bi yere
taşındm ve şu an evdeym bebek tedavisine başlayacğm tekrardan inş.
Selam kızlar, ay çok özledim hepinizi. Yoğun bir 10 gün geçirdim. Minik oğlum sarılık oldu, 1 gece hastanede kaldı, bugün yine hastaneye gidicez sarılık tahlili tekrarlanacak. Anne olmak daha da zormuş valla.
Sizlerden naber? Bana önemli haberleri yazarsanız sevinirim. Müsait olduğum fırsatlarda bakmaya çalışıcam artık. Bıdığım ilk resimleri facede, biraz geç oldu ama, anca toparlıyor insan kendini.
Kizlar hastanedeyim hala,hirtereskopiyi cekildim.Rahim filmi gibi cok zor gecti.Tansiyonum dustu dr gozlem odasinda dinlenmemi istedi ,yattim orda biraz.sabah 5 tup kan verince iyice halsiz kaldim.
Cok agladim cok canim yandi ama bitti cok sukur.
Agri esigimin dusuk olmasida etkili birde lokal anestezide yapilmadi.
Neyseki bitti kizlar,adet agrisi gibi agrim var onun disinda iyiyim.
Kendi dr'um yoktu ama muhtesem bir doktorun emin ellerindeydim.
Aksama gorusuruz kizlar,hepiniz sagolun.
Lorkeeeeee
çikoyu gördünmü nasıl annesine gömülüyo yaaaaaaa
Allahım bizede nasip et nolurrrrrrrr :84:
kızlar öpüldünüz:80:
bu arada boncuk nasıl acaba?bebişiile mutludur inşallah..
lorke nerelerde yahu?
ceylan gene ben klotlan kapatıom senın bıyıkların ne öle ?
kizlarrrr dua mi bitirdim ALLAH kabul etsin....
Bende rahim filmi falan çektirmek istiyorum ama çok korkuyorum..:18:
Benimde ağrı eşiğim düşüktür bazen acıya dayanamayıp bayılırım...
ayy ne guzel ya bende yakin olsaydim banada kuran dersi verridin ben biliyorum ama tevcitli bilmiyorumm..ne gibi bi tedavi uygulancak canim
keşke yakın olsak nerde oturuyorsun. henüz bilmiyorm yumurtalık takibi düşünüyorm çünkü yumrtlama sorunum yok çok şükür ama önce eşim bu hafta dr a gidecek onu bekliyormm inş sonuçları ii çıkar ve hemen olur bebişimiz artık bende eşimde çoooooook ama çoooook fazla istiyoz benim ikiz kız kardeşim var onun 1 yaşında oğlu var onunla hasret gideriyoz ama bizim olmayınca canımz yanıyo bu arada duanı bitirmişin canım Allah kabul etsin inş Bütün güzellikler seninle olsun
ben gurbet ellerdeyim canim..ins esinin sponuclarida super cikar canim meleginiz sizi bekletmeden gelir.dualarin icin cok sagol canim..RABBIM SANA DA EN GUZELINDEN HAYIRLI BIR EVLAT VERSIN
aminnn
allah razı olsun canım inş sende en kısa zamanda bebişinle gurbet ellerden ana vatanına dönersinn nasip ne oldum değil ne olacağm demeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?