Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gecmısı okuyorum bı yandan hala bısyeler buldum
bı arkadas dusmus evlenmeyı ısteyen aynı kenıdme benzettımm
durumum vahim desene onları okumama rağmen geçmiyor bu istek. endişelenmeye başladım kendimden. bütün evlilikleri masallardaki gibi sanıyor sanırım beynimin uyarıcı bir köşesi
valla ben lıseden berı guzel evlılık hayallerı kuuryodum hemde erkenden evlenmeyı dusunuyodum
cok gecte erkende evlenmedım ama hayallerıme kavustum sukur
bence ne kdr ısteyıp ıyı dusunup o kadar duaedersen Rabbım sana hayırlı kıymet bılen bır es nasıb eder ınsalllah
guzel dusun sen guzel hayaller kur yıne de
ben ölçmüyorum ama kızlar böyle bir derece ile ölçüyorlar..
genelde ağızlarında uyuya kalıyorlar ondan biliyorum:)

bıde buna guldum arada

1 gun gecti bilmem olabilirde ama ben hamile olmak istiyorum :84::84::84::84:

adet olmucam iste bosuna gelmesin

neyse sen bence sabah uyanınca bı atesını olcsene ona gore test yap veya yama derız sana
hayurlısı bakalım

tamam canim yarin sabah kadar gelmesse olciyim ozamn

h.b canim nasilsin gecmisten cikamadim kusura bakma[/QUOTE]

yok estğ iyim bende başak konularda geziyordum bi konu okudum hamilemiyim acaba diye çok şaşırıdm biz hamiş

olmak için ölüyoz başkaları hamiş kalmaktan korkuyor tuhaf gelyor :26::26::26:acaba bzde bu korkuları

yaşayacakmıyız yani bebişimz olunca aman hamiş kalmayayım da ilkini büyüteyim diyee:18::18::18:

Alllah Allah ya kısmete bakk sen herşeye kadirsin Rabbimmm

h.b canim nasilsin gecmisten cikamadim kusura bakma

yok estğ iyim bende başak konularda geziyordum bi konu okudum hamilemiyim acaba diye çok şaşırıdm biz hamiş

olmak için ölüyoz başkaları hamiş kalmaktan korkuyor tuhaf gelyor :26::26::26:acaba bzde bu korkuları

yaşayacakmıyız yani bebişimz olunca aman hamiş kalmayayım da ilkini büyüteyim diyee:18::18::18:

Alllah Allah ya kısmete bakk sen herşeye kadirsin Rabbimmm[/QUOTE]

bende cok sasiriyorum ama sonra dusunuyorum.onlar bebek hasretini bilmedikleri icin korkuyolar..

ben oyle dusunucegimi zannetmiyorum RABBIM kac tane verirse kabulum..

bende cok sasiriyorum ama sonra dusunuyorum.onlar bebek hasretini bilmedikleri icin korkuyolar..

ben oyle dusunucegimi zannetmiyorum RABBIM kac tane verirse kabulum..

evet çokk doğru bebek hasretini yaşamaynlar böyle düşünüyorlar ben de bi düşündümde kesinlikle öyle düşünmem

inş çünkü Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezz dağına göre kar verir. seninde günün geçmş galiba hadi

hayırlısı inş hamişsindir güzel haberlerini bekliyoruz canımm

sagol canim ALLAH razi olsun..dogru RABBIM sabrinida veriyo..sen calisiyomusun evdemiisn nerde yasiyosun:26::26:

asiii ne haber bebislerin nasil..sen en sonunda pc basinda dogurucam galiba

sen iki doguruyon biz burda 9 dogurucaz kiz..
hayirlisiyla dogursaydin

asiii ne haber bebislerin nasil..sen en sonunda pc basinda dogurucam galiba

sen iki doguruyon biz burda 9 dogurucaz kiz..
hayirlisiyla dogursaydin

sagol canim ALLAH razi olsun..dogru RABBIM sabrinida veriyo..sen calisiyomusun evdemiisn nerde yasiyosun:26::26:

ben ist da yaşıyorm çalışmıyorm ev hanımıyım yani 1 aya kadar kuran kursu hocalığı yapyodm ancak başka bi yere

taşındm ve şu an evdeym bebek tedavisine başlayacğm tekrardan inş.

ben ist da yaşıyorm çalışmıyorm ev hanımıyım yani 1 aya kadar kuran kursu hocalığı yapyodm ancak başka bi yere

taşındm ve şu an evdeym bebek tedavisine başlayacğm tekrardan inş.

ayy ne guzel ya bende yakin olsaydim banada kuran dersi verridin ben biliyorum ama tevcitli bilmiyorumm..ne gibi bi tedavi uygulancak canim

Boncuğuuummmm çok geçmiş olsun....
Allah analı babalı büyütsün yirimm onu bennnnnnn....

Bilgemmm geçmiş olsun kuşum...
Çok şükür temiz de çıkmış sonucun...
En zor kısımları atlattın, hayırlısıyla da bebeğin sımsıkı tutunur sana...
Seneye bu vakitlerde bebeğini kokluyor olursun inşallah....

Bende rahim filmi falan çektirmek istiyorum ama çok korkuyorum..:18:
Benimde ağrı eşiğim düşüktür bazen acıya dayanamayıp bayılırım...

Son düzenleme:
kızlar öpüldünüz:80:

bu arada boncuk nasıl acaba?bebişiile mutludur inşallah..
lorke nerelerde yahu?

gecmıste bıde bunu buldum ekıntosum canım benı merak etmıssıın
kayınnamlardaydım valla gıremedım pazar gunu
ceylan gene ben klotlan kapatıom senın bıyıkların ne öle ?

kizlarrrr dua mi bitirdim ALLAH kabul etsin....

Allah senı hayırlı veletler versin emi catladım yıne kıl tuy muhabbetı olmus
ıyıkı okumusum gecmısı yoksa cok sey kacıracakmısımm

Bende rahim filmi falan çektirmek istiyorum ama çok korkuyorum..:18:
Benimde ağrı eşiğim düşüktür bazen acıya dayanamayıp bayılırım...

muesım cektırmedıysen bence ıhmal etme bı an once cektır
cunku Allah korusun ınsallah yoktur ama tuplerde tıkanıklık vs varsa bosa beklememıs olursun hem
ufak tıkanıklıklar hem fılm esnasında acılabılıyomus
tabı ınsallah bısey yoktur ama ıcın rahatlar

ayy ne guzel ya bende yakin olsaydim banada kuran dersi verridin ben biliyorum ama tevcitli bilmiyorumm..ne gibi bi tedavi uygulancak canim

keşke yakın olsak nerde oturuyorsun. henüz bilmiyorm yumurtalık takibi düşünüyorm çünkü yumrtlama sorunum yok çok şükür ama önce eşim bu hafta dr a gidecek onu bekliyormm inş sonuçları ii çıkar ve hemen olur bebişimiz artık bende eşimde çoooooook ama çoooook fazla istiyoz benim ikiz kız kardeşim var onun 1 yaşında oğlu var onunla hasret gideriyoz ama bizim olmayınca canımz yanıyo bu arada duanı bitirmişin canım Allah kabul etsin inş Bütün güzellikler seninle olsun

ben gurbet ellerdeyim canim..ins esinin sponuclarida super cikar canim meleginiz sizi bekletmeden gelir.dualarin icin cok sagol canim..RABBIM SANA DA EN GUZELINDEN HAYIRLI BIR EVLAT VERSIN

ben gurbet ellerdeyim canim..ins esinin sponuclarida super cikar canim meleginiz sizi bekletmeden gelir.dualarin icin cok sagol canim..RABBIM SANA DA EN GUZELINDEN HAYIRLI BIR EVLAT VERSIN

aminnn
allah razı olsun canım inş sende en kısa zamanda bebişinle gurbet ellerden ana vatanına dönersinn nasip ne oldum değil ne olacağm demeli

Heralde ceylanımın morali bozuldu girmedi bi daha
canım üzülme ne olur yumurta tmbelliği aşılmayacak bi sorun değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…