Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allah razı olsun durumuna çok sevindim canım inş senin de dediğin gibi hayırlysa olur bebişlerimiz çünkü en önemlisi bu bende aynen öyle dua edyorm namazlarımda ve her anımda..
eşim Allah razı olsun söz verdimi kesinlikle caymaz doğru diyon kesin söz alayım bak hoşuma gitti sağol canım

Son düzenleme:

ben daha arapça hocası olmamışım daha okuyorum
ne güzel sende havısısn ben ist gop da uturuyorum
orda okutuyorum ve okuyorum
bizede dua at ulurmu

ne yapalım madem dinimize bağlı insanlarsak sözümüzü de tutmalıyız biliyorsun ,e bebek için herşey ,damardan girince ancak işe yarıyor :)))

doğru Elhamdülillah inancımız var bizi yaratan Rabbimizi tanıyoruz ve her zaman O'na sığınıyoruz çok şükür. evet benim eşim her zaman damardan girer bende senden öğrendim hocamm derim ne güzel he eşinin dilinden konuşacan bak o zaman anlar ben diyorıum tedavini olda artık bebişimiz olsun diye ama oda biliyor tedavi olması gerektiğini ama gerçekten çok yoğun çalışıyor canım benim dün dedim ki yeni uygulamaya başlıcaz itiraz istemiyorumm diye bişe demedi bakalım ben umutluyum ben ihmal etmezsem o mecbur yiyip içecek inş çokta emin konuşmayayım ne olur ne olmazz

Son düzenleme:

sen hırsla azimle peşini bırakmazsan ,o elinden kaçamaz merak etme :))
neyse mesai bitti ben çıkıyorum ..
herkese ii akşamlar ..yarın saat 4,5 ta gelin dedi doktor ..işten erken çıkıp gideceğiz inş.
sabah görüşürüz kalın sağlıcakla

ay ben her zaman soruyorummm dimiiiiii

ben daha arapça hocası olmamışım daha okuyorum
ne güzel sende havısısn ben ist gop da uturuyorum
orda okutuyorum ve okuyorum
bizede dua at ulurmu
ii maşallah ne güzel Rabbim ilmini bitirmeyi nasip etsin gerçi ilmin sonu yok ama ilminle amel etmeyi nasip etsin. bende ist bağcılara yeni taşındım orda otrym ddaha önce anadolu yakası maltepe de oturyrdm ve kursumda okutyrdm şimdi evde hem dinleniyrm hem hafızlığımı yapyrm hemde bebek için tedaviye başlayacağım hayırlısylan sen de bana dua et inş

inş bırakmayacağm selametle kal hayırlı sonuçlarla grşrz inş hayırlı akşamlar

zeyneb bizlerin genel olarak eşlere kullandırdığımız vitaminleri falan biliyorumusun?
Sadece beslenme programı ve proxedmı kullanacaksınız?

bilmiyorum yani öyle kullanmayı düşünüyorm ama proxeed bu hafta bitiyo ve hastaneye gidecek ben eminim dr tekrar aynı ilacı verecek çünkü çokta düzenli içmedi encak ben be programı da uygulamaya çalışcağm sizin vitaminleri de öğrenmek isterim tabii

Zeynep ben sana listeyi yazayım bi yere not et..
Poxed plus
Larginine
omega3
Evicap(e vitamini)
gınkgo bıloba
korean gınseng

keçiboynuzu tozu
ısırgan tohumu çayı akşamları 1 fincan sallama çaylardan olabilir.

Bu liste ocak batıran cinsten önem sırasına göre yazdım canım..

teşekkürederim canımm bende ısırgan otu var onu kayantıp içirsem olurmu acaba

boncugum masallah ogluna yaaa sen kadar tatlı en az valla
yanakları ve dudakları cok hosuma gıttı kıbarcık
bılgemmm cook gecmıs olsun temız sonucunu alınca cektıgın sıkıntıyı unutuvermıssındır ınsallah
bugun yat dınlen eve gıdınce nazlan kocana da bı kac gun
lorkeee progestanın dozajı kaçlık,ve ne kadar süre içmek gerekiyor?
canım ben 100 mg lık aldım gunde 3 tane ıctım 300 mg yanı gunde

ceylanım hayrılısı olsun yaa
sen ıncır kurunu yap ıstersen o zaman yada bence asılamaya gececksen dırek ınfertılıteye gıdınce ben klomnenle bı takıp yaptırdım verım alamadık ıgneyle asılama yaptırmak ıstıyorum de rapor vs cıkart
cunku 2 ıgnelı sonrası anca tupu karsılıyo devlet en azından gerek kalmaz ınsallah ama onlar cıksın aradan

Ay lorke bu havada nasıl içinden geldi bu kadar şey için enerji
tebrik ediyorum seni.
yok seni hiçbişi durduramaz..kar yolları kapatsa sen yinede kazma kürek elinde yol aça aça gidersin gezmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…