- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #88.121
allah razı olsun durumuna çok sevindim canım inş senin de dediğin gibi hayırlysa olur bebişlerimiz çünkü en önemlisi bu bende aynen öyle dua edyorm namazlarımda ve her anımda..eşinin tavrına çok sevindim ..sen ona söz verdir..söz verirse tutmak zorunda kalır değilmi ? medrese adamı değil mi ? sen deki aşkım bana söz ver ..tamam söz derse ..bak sen medrese hocasısın sözünü tutman lazım de :))
inş. Rabbim seni de güldürür.. ben hep namazlarımda ALLAHIM herşeyin en iisni sen bilirsin ,sana isyan etmek istemiyorum ,hakkımızda hayrlısı neyse onu ver ,hakkımızda hayırlısı ise hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat ver diye dua ediyorum ..illa çocuk ver demiyorum ..çünkü en önemlisi hayırlısının olması ,ALLAH herşeyin en güzelini bilir diye düşünüyorum ..
ben de doktordan geldim ..3 tane yumurtam var ..doktor cillop gibisin tam aşılamaya uygun yumurtaların var dedi ..ovritelle iğnemi vuruldum ..yarın ve çarşamba iki kere aşılama yapılacak ..çok şükür aşırı yumurta oluşmadı yoksa aşılama iptal edilecekti..
ya ALLAH BİSMİLLAH deyip ilk aşılamamı yarın yaptırıyorum ..
hiç bir sebep yokken aşılama yaptırmak insana çok koyuyor ama ne yapalım belki vesile olur..biz elimizden gelen her türlü yolu deneyelim de gerisini ALLAHa bırakalım .O,herşeyin en güzelini bilir ,yapar..dua edin bana ne olur ..
allah razı olsun durumuna çok sevindim canım inş senin de dediğin gibi hayırlysa olur bebişlerimiz çünkü en önemlisi bu bende aynen öyle dua edyorm namazlarımda ve her anımda..
eşim Allah razı olsun söz verdimi kesinlikle caymaz doğru diyon kesin söz alayım bak hoşuma gitti sağol canım
ne yapalım madem dinimize bağlı insanlarsak sözümüzü de tutmalıyız biliyorsun ,e bebek için herşey ,damardan girince ancak işe yarıyor :)))
nerde okutuyorsun ben ist dayım ve arapça hocasıyım 1 aya kadar kuran kursum vardı ve hafız okutuyor bir yandan kendim de hafızlık yapıyordum. ama şimdi ist un başka bir semtine taşındım ve evde hafızlığma devam edeceğim inş
ne yapalım madem dinimize bağlı insanlarsak sözümüzü de tutmalıyız biliyorsun ,e bebek için herşey ,damardan girince ancak işe yarıyor :)))
doğru Elhamdülillah inancımız var bizi yaratan Rabbimizi tanıyoruz ve her zaman O'na sığınıyoruz çok şükür. evet benim eşim her zaman damadan girer bende senden öğrendim hocamm derimne güzel he eşinin dilinden konuşacan bak o zaman anlar ben diyorı-um tedavini olda artık bebişimiz olsun diye ama oda biliyor tedavi olması gerektiğini ama gerçekten çok yoğun çalışıyor canım benim dün dedim ki yeni uygulamaya başlıcaz itiraz istemiyorumm diye bişe demedi bakalım ben umutluyum ben ihmal etmezsem o mecbur yiyip içecek inş çokta emin konuşmayayım ne olur ne olmazz
xeda sen çok untkanın he kaç kere dedim
yinede unutmuşun
ben kuran kursu hem hocalığı hem de örencisiyim
saat 10 dan 12 ye kadar kuran öğretiyorum
12 de bizim arapça hocalarımız geliyo
1.5 ğa kadar sonra eve geliyom
ii maşallah ne güzel Rabbim ilmini bitirmeyi nasip etsin gerçi ilmin sonu yok ama ilminle amel etmeyi nasip etsin. bende ist bağcılara yeni taşındım orda otrym ddaha önce anadolu yakası maltepe de oturyrdm ve kursumda okutyrdm şimdi evde hem dinleniyrm hem hafızlığımı yapyrm hemde bebek için tedaviye başlayacağım hayırlısylan sen de bana dua et inşben daha arapça hocası olmamışım daha okuyorum
ne güzel sende havısısn ben ist gop da uturuyorum
orda okutuyorum ve okuyorum
bizede dua at ulurmu
sen hırsla azimle peşini bırakmazsan ,o elinden kaçamaz merak etme :))
neyse mesai bitti ben çıkıyorum ..
herkese ii akşamlar ..yarın saat 4,5 ta gelin dedi doktor ..işten erken çıkıp gideceğiz inş.
sabah görüşürüz kalın sağlıcakla
inş bırakmayacağm selametle kal hayırlı sonuçlarla grşrz inş hayırlı akşamlar
zeyneb bizlerin genel olarak eşlere kullandırdığımız vitaminleri falan biliyorumusun?
Sadece beslenme programı ve proxedmı kullanacaksınız?
Zeynep ben sana listeyi yazayım bi yere not et..
Poxed plus
Larginine
omega3
Evicap(e vitamini)
gınkgo bıloba
korean gınseng
keçiboynuzu tozu
ısırgan tohumu çayı akşamları 1 fincan sallama çaylardan olabilir.
Bu liste ocak batıran cinsten önem sırasına göre yazdım canım..
teşekkürederim canımm bende ısırgan otu var onu kayantıp içirsem olurmu acaba
Olur canım?Bitkileri kaynatmak yerine demleme usulü öneriliyor.
Yani suyu kaynat ocaktan al, sonra ısırganı ekle biraz demlensin öyle içir.
hmm analadım canm benime eşim çok sever bitki çayalrını zaten hemn bu akşam yaparım inş sen nasılsın
Selam kızlar, ay çok özledim hepinizi. Yoğun bir 10 gün geçirdim. Minik oğlum sarılık oldu, 1 gece hastanede kaldı, bugün yine hastaneye gidicez sarılık tahlili tekrarlanacak. Anne olmak daha da zormuş valla.
Sizlerden naber? Bana önemli haberleri yazarsanız sevinirim. Müsait olduğum fırsatlarda bakmaya çalışıcam artık. Bıdığım ilk resimleri facede, biraz geç oldu ama, anca toparlıyor insan kendini.
bılgemmm cook gecmıs olsun temız sonucunu alınca cektıgın sıkıntıyı unutuvermıssındır ınsallahKizlar hastanedeyim hala,hirtereskopiyi cekildim.Rahim filmi gibi cok zor gecti.Tansiyonum dustu dr gozlem odasinda dinlenmemi istedi ,yattim orda biraz.sabah 5 tup kan verince iyice halsiz kaldim.
Cok agladim cok canim yandi ama bitti cok sukur.
Agri esigimin dusuk olmasida etkili birde lokal anestezide yapilmadi.
Neyseki bitti kizlar,adet agrisi gibi agrim var onun disinda iyiyim.
Kendi dr'um yoktu ama muhtesem bir doktorun emin ellerindeydim.
Aksama gorusuruz kizlar,hepiniz sagolun.
canım ben 100 mg lık aldım gunde 3 tane ıctım 300 mg yanı gundelorkeee progestanın dozajı kaçlık,ve ne kadar süre içmek gerekiyor?
slm kızlar ben geldim doktordan
yumurtalıklarıma baktı doktor daha sonra dediki yumurtalıkların tembel gözüküyo dedi 13. gün biz biraz büyümüş yumurtalar bekliyoruz dedi seninkiler oldukça küçük dedi ancak haplarla gelişir yumurtaların dedi eşindede problem oldugu için ben hap falan kullanmışken aşılama yaptırmanı öneririm hala olmazsa tüpe geçmeni öneririm dedi
artık aşılama için geçti bu ay 21. gün bi gel progesteronuna bakalım dedi benden haberler öyle o kadar yedigim cevizler incirler nereye gitti acaba:26::26::26::26:
3 yumurta cok guzel masallaheşinin tavrına çok sevindim ..sen ona söz verdir..söz verirse tutmak zorunda kalır değilmi ? medrese adamı değil mi ? sen deki aşkım bana söz ver ..tamam söz derse ..bak sen medrese hocasısın sözünü tutman lazım de :))
inş. Rabbim seni de güldürür.. ben hep namazlarımda ALLAHIM herşeyin en iisni sen bilirsin ,sana isyan etmek istemiyorum ,hakkımızda hayrlısı neyse onu ver ,hakkımızda hayırlısı ise hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat ver diye dua ediyorum ..illa çocuk ver demiyorum ..çünkü en önemlisi hayırlısının olması ,ALLAH herşeyin en güzelini bilir diye düşünüyorum ..
ben de doktordan geldim ..3 tane yumurtam var ..doktor cillop gibisin tam aşılamaya uygun yumurtaların var dedi ..ovritelle iğnemi vuruldum ..yarın ve çarşamba iki kere aşılama yapılacak ..çok şükür aşırı yumurta oluşmadı yoksa aşılama iptal edilecekti..
ya ALLAH BİSMİLLAH deyip ilk aşılamamı yarın yaptırıyorum ..
hiç bir sebep yokken aşılama yaptırmak insana çok koyuyor ama ne yapalım belki vesile olur..biz elimizden gelen her türlü yolu deneyelim de gerisini ALLAHa bırakalım .O,herşeyin en güzelini bilir ,yapar..dua edin bana ne olur ..
Rabbım hayırlısını versın ınsallah asılama vesılenız olur
Lorkem bittimi işlerin?
Kış geldi artık çok gezemeyeceksin :86:hehe sen oyle san
ısımı yaptım sonrada ogleden sonra bı arkadaasas ugradım sonra sacımı kestırdım (cok hosuma gıttı cok guzel oldu )sonra yarın orgu kursum baslıyo bebe yelegı orecekmısız ılk onun ıcın yum aldım sonrada eve geldım sımdı daha yenı
yemegım yok
kocam yolacak saclarımı
İyiyim canım lorkeyle uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?