- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #88.141
Ay lorke bu havada nasıl içinden geldi bu kadar şey için enerji
tebrik ediyorum seni.
yok seni hiçbişi durduramaz..kar yolları kapatsa sen yinede kazma kürek elinde yol aça aça gidersin gezmeye
ay valla saka tabıkı
esım sacımı yoldu desem kımse ınanmaz
ben onu yoldum desem herkes ınanır o kadar yanı esım saolsın
ekınnn hamıle ol varya o hafta sendeyım bak gör
tabı kapıyı acarsan
ay valla saka tabıkı
esım sacımı yoldu desem kımse ınanmaz
ben onu yoldum desem herkes ınanır o kadar yanı esım saolsın
ekınnn hamıle ol varya o hafta sendeyım bak gör
tabı kapıyı acarsan
sımdı mutfaga gıdıyorum
gelırım yıne ınsallah haydın gorusuruz :79:
Lorke esranın bebeği çiko canlı yayına çıkıcakmış tv aç kısss :86:
bilgem cok gecmis olsun.gozuna ydin temiz cikmis cok sukur canim ins hersey cok guzelæ olucakKizlar birazdan histereskopi cekilcem dua edin.Rabbim yardimcim olsun.
canim ya niye oyle olduki aceba..sen yien devam et incire felan o gune ins daah cok buyucek yumoslarin..slm kızlar ben geldim doktordan
yumurtalıklarıma baktı doktor daha sonra dediki yumurtalıkların tembel gözüküyo dedi 13. gün biz biraz büyümüş yumurtalar bekliyoruz dedi seninkiler oldukça küçük dedi ancak haplarla gelişir yumurtaların dedi eşindede problem oldugu için ben hap falan kullanmışken aşılama yaptırmanı öneririm hala olmazsa tüpe geçmeni öneririm dedi
artık aşılama için geçti bu ay 21. gün bi gel progesteronuna bakalım dedi benden haberler öyle o kadar yedigim cevizler incirler nereye gitti acaba:26::26::26::26:
ekinim ben hala adet olmadim ya 2 gundur adet sancilari gibi sancilarim var adet oldum saniyorum ama hala olmadim..Kıs ben hamile olayım sen iste arabayla gelir seni alırıs
Aklıma geldi gamzelimin adeti geçtimi yaa nerde o ..
çok kalabalıklaştık unutuyorum arada..
gamzelimm hoşgeldin nasılsın iyisindir inş
Kizlar birazdan histereskopi cekilcem dua edin.Rabbim yardimcim olsun.
slm kızlar ben geldim doktordan
yumurtalıklarıma baktı doktor daha sonra dediki yumurtalıkların tembel gözüküyo dedi 13. gün biz biraz büyümüş yumurtalar bekliyoruz dedi seninkiler oldukça küçük dedi ancak haplarla gelişir yumurtaların dedi eşindede problem oldugu için ben hap falan kullanmışken aşılama yaptırmanı öneririm hala olmazsa tüpe geçmeni öneririm dedi
artık aşılama için geçti bu ay 21. gün bi gel progesteronuna bakalım dedi benden haberler öyle o kadar yedigim cevizler incirler nereye gitti acaba:26::26::26::26:
Gamzelim belirtin varmı
hani diyorlar yakasıkta batma, akıntı artışı vs..
yokmu bişi
testi yeniledinmi?
artık serbest
Lorkeeeeee
çikoyu gördünmü nasıl annesine gömülüyo yaaaaaaa
Allahım bizede nasip et nolurrrrrrrr :84:
ronyam nasıl oldun bugun ıs bası yaptınmıbilgemmm canım arkadaşım hadi gözün aydın atlatmışsın
umarım bu yaşadığın sıkıntılar evladının müjdesiyle taçlanır
canımsınn dualarım hep seninle Rabbim yüzünü güldürsün
ıyıyım gamzelım sen nasılsınekinim ben hala adet olmadim ya 2 gundur adet sancilari gibi sancilarim var adet oldum saniyorum ama hala olmadim..
Lorkeeeeee
çikoyu gördünmü nasıl annesine gömülüyo yaaaaaaa
Allahım bizede nasip et nolurrrrrrrr :84:
ronyam nasıl oldun bugun ıs bası yaptınmı
kendını ıyı hıssedıyorsundur ınsallah
ıyıyım gamzelım sen nasılsın
kac gunun gectı pekı hava degsııklıgı vs olabılılırmı acaba ınsallah hamıleısndrı yaa
ayy yok gormedım ıyıkıde gormedım ya
regle yakın gunlerde hele bebe gormek ıstemıyuorum daha kotu oluyo
regl olup gecınce daha kolay gelıyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?