Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kanamanmı oldu canım?
adet gunumde azıvcık bır kanamam oldu dusurdukten sonra sıddetlı agrı ve kanamam basladı ((((((
sagol tatlısım esım bakalım yapar ınş bu kaadr enkazın ıcınde
ayrıca kaan hocadan cevp beklıorum senın yazdıklarınlan onun yazdıklarını karsılastırıp aalmaya baslıyacagım ınşşşşşş sagol tatlım tekrardannnnnnnnnnn
küstüm ben size selam veriyom kimse selamımı almıyo akşam parti yapmışsınız banane bende istiyom
:))))) gormedım ben :)))))
gercekten zorrrrrr ınsan hem maddı ma nevı cokuor rabbı yardım etsın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş herkese
sızın nasıldı test sonuclarınız vede nasıl bır değişme oldu ?
bnde almayı dusunuyorum kac gunde geldı kartlanmı aldın vede ne kadara aldın canım yhaaaaa
cok kotu bır durum rabbım yardım etsın
yemek yapıyorum sonrasın yicem ve gelicem ozamana kadar öpüyorum sizi :))))))
afıyt seker bol bol et olsun ınş :)
milimde 24 milyonsa yıkama sonrası 10 küsür milyon olmazki

bızımde yıkamada 21 tanecık cıkmıstı korkunc bırsey bakalım nasıl cogalacak bu spermcıkler
ay ne ınatcılaryaaaaaaaa
rahmımın ıcıne bıraktıkları halde pırt dısarı cıktılar
bır dogru yolu bulupta yumurtama gıremedıler

üzülme esrammm inşallah Rabbim bir yol gösterecek
canım eşindeki sorun neden kaynaklanıyor varikoseli yok herhalde
umarım tedavisini olurda doğal yolla olur

sperm azlıgından kaynaklanıor cok ama cok azzz
en son 2 mılyondu ondan once 400 bındı
varıkosel olsa bıle etkılemez dıolar ama bılmıorum

of yha gecen sene bu zmanlarda gene esımın rahatszlıgını ogrenmıstık
ve ben gene ble harıl harıl arastırma yapıordum
sımdı gene basa dondum gene yukseltme yapmak ıcın calısıorum

esracım bence sana en iyi örnek prmuk çünkü onun eşinde hiç sperm yoktu ve önce hormaonları düzeltmeye başladılar yaklaşık 3 ay kadar onu bekledi düşün.sonra sperm çıkarmaya uğraşdılar o öyle azimliydiki hiç yılmadı ve krisin dediklerini ve kaan beyin dediklerini harfiyen uyguladı 6 ay tedavi ve sonra hemen tüp dedi geçen ay kaan bey fakat o karalıydı normal gebeliğe ve bu ayki testlerinde bi kaç tane sperm bekliyolardı tam 93 milyon sperm olmuş çoğu ölü ama sadece 1 yada düşün ve kaan bey normal yolla olucak bu gidişle artık demiş :)bence dene derim.....
preseede gelince evet o linktekini aldım ben geçen çarşamba almıştım 2 gün önce elimde oldu tavsiye ederim yani
krisimmmm yazdıklarımı görmüyormusun küstünümü balım bana

İyi akşamlar arkadaşlar bende bugün proxeed plus aldım bu akşam itibariyle eşime başlıcam evivap ve klomende kullanıyor hayırlısı bakalım daha önce 3 gebeliğim var inşallah gene normal olur ve sağlıklı bir şekilde devam eder yazdıklarınız çok moral veriyor inşallah yaza hamiş girerim :))

ay su spermcıkler cogalsın baska bırsey ıstemıorum canım yawwwww
bırde dogal yollan hamıle kalsam oh keyfım yerıne geleecek

of yha gecen sene bu zmanlarda gene esımın rahatszlıgını ogrenmıstık
ve ben gene ble harıl harıl arastırma yapıordum
sımdı gene basa dondum gene yukseltme yapmak ıcın calısıorum

canım 1 yıldır bu sonucu öğrendiğinize göre hormonlara bakılmıştır tahminimce
sen bence yine artırmak için uğraşmaya devam et pes etmeyin
canım bide kaan hocaya gitseniz biliyorsun bu alanda türkiyeniin bir numarası

ben hataydayım nasıl gıdeyım suan ımkansızzz
maıllende cok yardımcı oluor dıe bılıorum
valla tup bebekte falan hep bakıldı kan tahlılıylen falan
ama sorun cıkmadı hormonlarda

canım bence sen durumu baştan sona anlatan bir email at
ankaraya gelmek isteriz ama gelemiyoruz uzağız diye belirt
canım bence kaan hoca bu işi çözer
elinde eşine ait ne kadar sonuç varsa hepsini yaz
inşallah çaresi buluncak canımm

esracım bizim değerler hiç milimde 6 milyonun üzerine çıkmamıştı daha önce 2 ay önce başladık tedaviye o zaman değerler milimde 10 milyon top 45 milyon civarı hareketlilikte toplam %40 civarıdı

şu anda ise top 70 milyon civarı milimde 17 milyon top hareketlilik %60 morfoloji % 1 son testte böyle çıktı,bizim fsh sorunumuzda vardı onun içinde ilaç kullandı eşim
tedaviye devam ediyoruz ve bence sizdede değerler artıcaktır

canım önce paypala üye ol.sonra ebaya ordan sipariş verip paypaldan ödeme yapıyorsun.evet kartla aldım ayın 10.sipariş verdim bugün geldi şaşırdım bende.kargo dahil 56 tl canım yanında 40ovulasyon10gebelik testi istemiştim.
İngilizcem olmadığından çeviri sitelerini kullandım ne dediklerini anlamak için:)
yaklaşık 20 mailde anca anlaşabildik
Bu mesajım esraya..

Son düzenleme:
oyyyyyyy arkadaşlar krishazelcim ve ronyacım demin beri internet bağlamaya çalışıyorum bende pco var eşimde 2 yıl önce varikosel ameliyatı oldu sonuçları da kız el yazısı ile yazmış okuyabildiğim kadarıyla yazdım benim gonal f iğneleri ile yumurtalarım pazartesi 9ml 11ml ve 18 ml di dün de aşılamamı yaptı ve progestan verdi yarın başlıcam
şimdi milimdemi demişşinya tatlım inanki neyde 24.400 bilmiyorum sadecekont:24.400 yazmış prepakasyon sonrasınada kont:10.10 yazmış
2,5 yıldır bebek için uğraşıyoz ama bu milyon işlerinden hala bişi anlamadım

RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ET MELEKLERİNİ
İNŞALLAH DUALARINIZ KABUL OLUR ŞEKERLER VE BENDE SONUCU YAZARIMAYYY BÖYLE SEVİNMEK İSTİYORUMM

Son düzenleme:

ronyacım ilk kezmi yaptıracaksın,pco falan varmı (ki inşallah yoktur) benim bu 2.aşılamam 1.de klomen+glifor kullanmıştım olmamıştı
2.de ise gonal f+glifor kullandım eşimde trental diye bi hap kullandı bir de vitamin sonucumuz ne olck meraklar içindeyim
inşallah seninde aşılama yaptırırsan sonuçlarını en hayırlı ve güzel şekilde alırsın

merhaba arkadaşlar.ben pko hastasıyım tedaviye başladık 3ay sonra eşimdende test istendi test sonucunda sperm sayısı 200bin çıktı direk tüp bebek dediler:-( çok yıkıldık.daha sonra bi üroloji doktoruna muayene oldu eşim ve 4.derece varikosel çıktı.ameliyat oldu ama doktorlr çok bi düzelme olmaz dediler.10gündür keçiboynuzu kürü uyguluyoruz 3ay dvm edicez inş.sormak istediğim konu şu ; eşime doktor 3ay bekleyin spermiogram yaptırın ama 1sene içinde anca düzelme olur demiş.ben kendi kadın doğum doktorumla konuştum sperm sayısında çok düzelme olmaz yinede tüp bebek yaptırın dediler.şimdi pko hastaları ilaçla tedavi ediliyolar ama erkekler için direk tüp bebek diyolar.saraçoğlu beslnme programını yapsak keçiboynuzu kürüne devam etsek bi artma olurmu?bizim sayımız çok düşük hiç umut yokmu acabaaaaa????
yardımcı olun bilgisi olan arkadaşlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…