- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #8.781
adet gunumde azıvcık bır kanamam oldu dusurdukten sonra sıddetlı agrı ve kanamam basladıKanamanmı oldu canım?
sagol tatlısım esım bakalım yapar ınş bu kaadr enkazın ıcındecanim varikosel i kein ogrenin
eger varikosel varsa oncelikle ameliyat olsun cok basit bir ameliyat bu korkmasin ve olsun mutlaka
sayiyi ogrenemezmisin eger 2-3 milyon falansa mutlaka
proxeed plus gunde 2 tane kullanin
L arginine 3000 mg
ginseng 200 mg
ginko biloba 120 mg
evicap 400
omega 3 balik yagi
coenzyme 10 gunde 1
sabahlari ari sutu bal polen
bunlari kullandigi takdirde sayi 20 milyonu asacaktir
ama dedigim gibi varikosel varsa mutlaka ama mutlaka ameliyat olmasi sart. Bizimde 1. dereceydi ama hic dusunmedik olduk ameliyati.
slip giymeyecek sadece boxer giyecek
sicak banyo yasak
ceviz findik yiyecek
balik
saglikli beslenecek
bol sebze meyve
spor sart ozellikle yuruyus.
ayrıca kaan hocadan cevp beklıorum senın yazdıklarınlan onun yazdıklarını karsılastırıp aalmaya baslıyacagım ınşşşşşş sagol tatlım tekrardannnnnnnnnnn
:))))) gormedım ben :)))))küstüm ben size selam veriyom kimse selamımı almıyo akşam parti yapmışsınız banane bende istiyom
gercekten zorrrrrr ınsan hem maddı ma nevı cokuor rabbı yardım etsın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş herkeseBende hep aynı seyi düşünüyorum canım.Şanslıyım cidden.
Allahıma çokkkkkk şükürr..
Kolay bir uygulama değil tonlarca iğne ilaç beklenti umut..
Sonrada negatifff çok zorrrrr çokkkkk..
Ben sonucumu aldıgımda bile negatif almış gibi ağlıyordum..
Ne kadar baskı altında tuttuysam kendimi negatife karşı..
Çok kötü bir psikoloji.Allahım herkese yardım etsinnn..
sızın nasıldı test sonuclarınız vede nasıl bır değişme oldu ?selam esracım yaşadığın üzüntüyü paylaşıyorum canım çok üzüldük bizlerde,
kendini kısa zamanda toparlayıp tedavi kararı almana çok sevindim arkadaşım
krishazelin sana yazdığı ürünlerin tamamını bizde kullandık ve 2 aya yaakın bir sürede sayı ve hareketlilikte yüksek artışlar oldu ve eminimki sizlerde bu yolda başlarsanız kesinlikle sonuç alıcaksınız canım,üzme kendini ve dualarımda olduğunu bilmeni isterim
bnde almayı dusunuyorum kac gunde geldı kartlanmı aldın vede ne kadara aldın canım yhaaaaapreesed geldi daha bugün adamla didişiyordum.süper hızlı servis valla ebaydan alacak olanlara tavsiye ediyim bende:)
PRE-SEED 9 PACK + 50 OVULATION/PREGNANCY TESTS PRESEED
40 ovulaston 10 gebelik testi istemiştim aynen geldi..
link çıkmamış ekliyim:
PRE-SEED 9 PACK + 50 OVULATION/PREGNANCY TESTS PRESEED on eBay (end time 19-Jan-11 1538 GMT)
cok kotu bır durum rabbım yardım etsınArkadaslar ben yikilmis durumdayim
gecen haftalarda sizinle bir sevincimi paylasmistim
bir yakinim 15 seneden sonra tup bebekle hamile kalmisti bu sizinlede paylasmistim
2 hafta once ikiz oldugunu ogrendiler
bugunde malesef gelisimlerin durdugunu ve bebekleri kaybettigini ogrendik
insanlar mahvoldu biz resmen yikildik bu onlarin son sansiydi
nekadar zor
offff
afıyt seker bol bol et olsun ınş :)yemek yapıyorum sonrasın yicem ve gelicem ozamana kadar öpüyorum sizi :))))))
milimde 24 milyonsa yıkama sonrası 10 küsür milyon olmazki
bızımde yıkamada 21 tanecık cıkmıstı korkunc bırsey bakalım nasıl cogalacak bu spermcıkler
ay ne ınatcılaryaaaaaaaa
rahmımın ıcıne bıraktıkları halde pırt dısarı cıktılar
bır dogru yolu bulupta yumurtama gıremedıler