- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #8.801
merhaba arkadaşlar.ben pko hastasıyım tedaviye başladık 3ay sonra eşimdende test istendi test sonucunda sperm sayısı 200bin çıktı direk tüp bebek dediler:-( çok yıkıldık.daha sonra bi üroloji doktoruna muayene oldu eşim ve 4.derece varikosel çıktı.ameliyat oldu ama doktorlr çok bi düzelme olmaz dediler.10gündür keçiboynuzu kürü uyguluyoruz 3ay dvm edicez inş.sormak istediğim konu şu ; eşime doktor 3ay bekleyin spermiogram yaptırın ama 1sene içinde anca düzelme olur demiş.ben kendi kadın doğum doktorumla konuştum sperm sayısında çok düzelme olmaz yinede tüp bebek yaptırın dediler.şimdi pko hastaları ilaçla tedavi ediliyolar ama erkekler için direk tüp bebek diyolar.saraçoğlu beslnme programını yapsak keçiboynuzu kürüne devam etsek bi artma olurmu?bizim sayımız çok düşük hiç umut yokmu acabaaaaa????
yardımcı olun bilgisi olan arkadaşlarrr
ronyacım ilk kezmi yaptıracaksın,pco falan varmı (ki inşallah yoktur) benim bu 2.aşılamam 1.de klomen+glifor kullanmıştım olmamıştı
2.de ise gonal f+glifor kullandım eşimde trental diye bi hap kullandı bir de vitamin sonucumuz ne olck meraklar içindeyim
inşallah seninde aşılama yaptırırsan sonuçlarını en hayırlı ve güzel şekilde alırsın
merhaba arkadaşlar.ben pko hastasıyım tedaviye başladık 3ay sonra eşimdende test istendi test sonucunda sperm sayısı 200bin çıktı direk tüp bebek dediler:-( çok yıkıldık.daha sonra bi üroloji doktoruna muayene oldu eşim ve 4.derece varikosel çıktı.ameliyat oldu ama doktorlr çok bi düzelme olmaz dediler.10gündür keçiboynuzu kürü uyguluyoruz 3ay dvm edicez inş.sormak istediğim konu şu ; eşime doktor 3ay bekleyin spermiogram yaptırın ama 1sene içinde anca düzelme olur demiş.ben kendi kadın doğum doktorumla konuştum sperm sayısında çok düzelme olmaz yinede tüp bebek yaptırın dediler.şimdi pko hastaları ilaçla tedavi ediliyolar ama erkekler için direk tüp bebek diyolar.saraçoğlu beslnme programını yapsak keçiboynuzu kürüne devam etsek bi artma olurmu?bizim sayımız çok düşük hiç umut yokmu acabaaaaa????
oooooooo krisssssssssss bakıyom herkesle aşk yaşıyonnnn
esracım bence sana en iyi örnek prmuk çünkü onun eşinde hiç sperm yoktu ve önce hormaonları düzeltmeye başladılar yaklaşık 3 ay kadar onu bekledi düşün.sonra sperm çıkarmaya uğraşdılar o öyle azimliydiki hiç yılmadı ve krisin dediklerini ve kaan beyin dediklerini harfiyen uyguladı 6 ay tedavi ve sonra hemen tüp dedi geçen ay kaan bey fakat o karalıydı normal gebeliğe ve bu ayki testlerinde bi kaç tane sperm bekliyolardı tam 93 milyon sperm olmuş çoğu ölü ama sadece 1 yada düşün ve kaan bey normal yolla olucak bu gidişle artık demiş :)bence dene derim.....
preseede gelince evet o linktekini aldım ben geçen çarşamba almıştım 2 gün önce elimde oldu tavsiye ederim yani
krisimmmm yazdıklarımı görmüyormusun küstünümü balım bana
ben hataydayım nasıl gıdeyım suan ımkansızzz
maıllende cok yardımcı oluor dıe bılıorum
valla tup bebekte falan hep bakıldı kan tahlılıylen falan
ama sorun cıkmadı hormonlarda
krishazel bi süre sonra ikinci çizgi de belli belirsiz çıktı
canım bence sen durumu baştan sona anlatan bir email at
ankaraya gelmek isteriz ama gelemiyoruz uzağız diye belirt
canım bence kaan hoca bu işi çözer
elinde eşine ait ne kadar sonuç varsa hepsini yaz
inşallah çaresi buluncak canımm
oyyyyyyy arkadaşlar krishazelcim ve ronyacım demin beri internet bağlamaya çalışıyorumbende pco var eşimde 2 yıl önce varikosel ameliyatı oldu sonuçları da kız el yazısı ile yazmış okuyabildiğim kadarıyla yazdım benim gonal f iğneleri ile yumurtalarım pazartesi 9ml 11ml ve 18 ml di dün de aşılamamı yaptı ve progestan verdi yarın başlıcam
şimdi milimdemi demişşinya tatlım inanki neyde 24.400 bilmiyorum sadecekont:24.400 yazmış prepakasyon sonrasınada kont:10.10 yazmış
2,5 yıldır bebek için uğraşıyoz ama bu milyon işlerinden hala bişi anlamadım
RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ET MELEKLERİNİ
İNŞALLAH DUALARINIZ KABUL OLUR ŞEKERLER VE BENDE SONUCU YAZARIMAYYY BÖYLE SEVİNMEK İSTİYORUMM
ronyacım ilk kezmi yaptıracaksın,pco falan varmı (ki inşallah yoktur) benim bu 2.aşılamam 1.de klomen+glifor kullanmıştım olmamıştı
2.de ise gonal f+glifor kullandım eşimde trental diye bi hap kullandı bir de vitamin sonucumuz ne olck meraklar içindeyim
inşallah seninde aşılama yaptırırsan sonuçlarını en hayırlı ve güzel şekilde alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?