- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #88.341
Biliyorum o doktoru biz test yaptıralı 4 gün oldu inanırmısın 4 gündür yıkık vaziyetteyim internetin başında yok morfoloji düzelmez yok tüp bebek şöyle pahalı ne gece uyku kaldı ne de gündüz moral. İnşallah allah'ım tüm anne olmak isteyenlerle beraber banada bu mutluluğu tattırır. bu arada biraz önce attım maili bide onu takarım kafama cavap verirmi verirse nezaman gönderir cevabı diye
doktoru anladıkta kuaförü neden sevmiyosun
Biliyorum o doktoru biz test yaptıralı 4 gün oldu inanırmısın 4 gündür yıkık vaziyetteyim internetin başında yok morfoloji düzelmez yok tüp bebek şöyle pahalı ne gece uyku kaldı ne de gündüz moral. İnşallah allah'ım tüm anne olmak isteyenlerle beraber banada bu mutluluğu tattırır. bu arada biraz önce attım maili bide onu takarım kafama cavap verirmi verirse nezaman gönderir cevabı diye
sen kötü düşüncleri boşver zamanla toparlıcaksın bak bize
hocayla görüş tedavi planınızı yapınve uygulayın..
Takdir Rabbimin.
genelde geceleri cvp yazıyo en geç 2 güne yanıtlar.
bitane işini seven ve iyi yapana rastlamadımda ondan.
yolup bırakıyorlar:))))
bitane işini seven ve iyi yapana rastlamadımda ondan.
yolup bırakıyorlar:))))
esimmveben ben burdan cvplıyım
hoca hep proxed plus kullandırıyor.
kutusu 120 tl ayda 2 kutu gidiyor eczacıyla pazarlık yap 105 kadar veriyorlar kutusunu
Tamam alayım ozaman umarım işe yarar bugün de özel labratuvarda test yaptırdık onunda sonucu yarın alınacak neolur iyi bişey çıksın :...(
Gamzelim yarın ateşini ölç yaa en az 3 saat uyu ve 7 gibi ölç
bu durumda hadi yat
uyanık yaa senin enesin komşusu gibi bi komşun olsa sen onu çok güzel kovarsın hiç hissettirmeden komşuna
bende yatıyorum artık kızlar hayırlı geceler
spaydırmenimde bu aralar gözükmüyo nerdeyse
neyse spaydırmenim sanada hıyarlı geceler
Gamzelim yarın ateşini ölç yaa en az 3 saat uyu ve 7 gibi ölç
bu durumda hadi yat
kovuldum galibaaaaaa
sorma ya ates olcegi kaybolmus bulamadim aksam 2 saat aradim heryeri..yarin kursdan gelirken ates olcegi alicam..gunduz olcsem olmazmi
Hiç sperm çıkışı olmayanlar var hamdolsun yine halimize..bizimde morfoloji%1-2 değişiyor..
Rabbim OL desin yeter..dua et bol bol
Benimde erken menapoz riskim var ve yaş 32 bakma tuzu kuru gibi yazdığıma yapacak bişi yok işte..
senin kazimi bende gormedim o gun nasil kovadiysan adamiuyanık yaa senin enesin komşusu gibi bi komşun olsa sen onu çok güzel kovarsın hiç hissettirmeden komşuna
bende yatıyorum artık kızlar hayırlı geceler
spaydırmenimde bu aralar gözükmüyo nerdeyse
neyse spaydırmenim sanada hıyarlı geceler
bende çıkıcam hadi iyi uykular
Hadi ya sen o zaman yanında birde test al..:)
gündüz olmazzzzzz
3 saatlik uyku en az ve saat 6-7 arası oluyor.
Sanada çok geçmiş olsun, tuzu kuruluk değilde sakinleşmişsin artık ama için acıyordur hala aynı. bende sakinleşirim inşallah ama zor görünüyor. annem aradı akşam neoldu neyaptınız diye boğazıma birşey düğümlendi ne konuşabildim ne ağlayabildim. Şok hali geçmeden mantık lı olamıyor insan şu an yanlış olduğu bilsemde isyandayım. Çünkü hiçbirşeyimiz kolay olmadı bugüne kadar, hiçbirşey! Eşimle 10 yıldır tanışıyorduk çekmediğimiz kalmadı tam evlendik ohh diyorduk ki hadi bebeğimiz olsun bide..... şooookk
Bizde 7 yıl flörtün ardından evlendik.2 yıl 3 aydır bebiş istiyoruz.
Sakinleşmek zorundasın insan herşeye alışıyor ama dediğin gibi o acı hep bi yerde umutla bekliyor.
Eşin üroloğa gözükürse varikosel varmı yada hormonel bi sorun ona bakılsın.Sizin değerler inan çok iyi canım.Sıkı bi tedaviyle bebeğine kavuşacağına inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?