Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
O konuda bilgim yok.Gerçekten iyi değerleriniz.Moral vermek için demiyorum.
Bizde varikosel vardı Ankarada olduk istanbul çok yoğun Kaan hocanın çalştığı devlet hastanesinde..
kendisi 5000 tl istiyor normalde ona olamadık ama tedavimizi o yürütüyor hala.Birkere muayene ücreti 300 tl ödedik.

Derdi DUNYA olanin,DUNYA kadar derdi olur!...

kapanış sözü olsun buda...

hemde hepimize kapak olsun:)

cok dogru canim ya..sagol..

olsun vallaaa
recaa ederim canım

Bende bigün bi tanıdıkla karşılaşıp duvara toslamaktan çokkorkuyorum..
anam neler paylaşıyoz biz burda dimi

bi yakalanırsanız yandınız
günaydın

Günaydın Canım. Hayırlısı olsun. Belki bu aya mahsus bir durumdur. Psikolojik durumda yumurtlamayı etkiliyo, benim oyle olmuştu. ben şeyi anlamadım yumurtalarım diyosunuz ya her ay kadının bir tane yumurtası gelişmiyomu. yada şöyle söyleyeyim temizken adet halinde değilken görülen 1 yumurta değilmidir. ben dün adetim bitip doktora gitmiştim, kaç yumurta var diyince doktor şaşırdı zaten bir tane yumurta gelişir dedi. Oyle bişey yok dedi. Sanırım ilaçlarla adet zamanı atılacak yumurtayı mı büyütüyolar. bu konuda bilgilendirimisniz beni

Ben yine geçmişi okumakla başladım. Sorrry. Herkese günaydın sevgili arkadaşlarım, nasılsınız ?

Ben dün doktora gittim doktor tam rahim ağzında 2 cmlik polipin var alınması lazım kesinlikle dedi. ben çünkü adet kanamamın düzensiz olduğu için gitmiştim. bu polip sebeb oluyomuş. hem polip alınacak hem aynı zamanda histerskopi yapılacak. Bana sgk olduğu için 650 milyon dedei. Çok pahalı değil. ama devlette çok bekletiyolarmı zor mu oluyor süreci bunu merak ettim. bilen varsa bana yardımcı olsun. teşekkür ederim

canım insanın sağda ve solda olmak üzere iki yumurtalığı var eğer normal çalışan bir yumurtalıksa her birinde 3-4 yumurta olur hatta 5-6 bile olabilir ama her iki taraftada bir tanesi büyüyüp yeterli olgunluğa ulaşır ve zamanı gelince çatlar. bazen pko da mesela çok sayıda yumurta olur hatta sayılamayacak kadar çok ama hiç birisi büyüyüp yeterli olgunluğa ulaşamaz. doktorun dediği doğru her yumurtalıkta birer tane yeterli olgunluda ulaşır.adet dönemi bakılan ultrasonda benim sağda 4 solda 5 küçük folikülüm vardı ama 10.gün yapılan ultrasonda her iki tarafta da birer tane büyümüş yumoş görülmüştü.
ilaçlarla yumurtayı kontrollü büyütmeye çalışıyorlar böylece çatlama zamanı ve ilişki zamanı ayarlanabiliyor ve de yumurtanın büyüme problemi varsa onu düzeltmeye çalışıyorlar. aşılamada yumurtanın oluşumu büyümesi ve aşılama zamanı ayarlanıyor. tüp bebekte çok yumurta elde edilip çok embriyo elde etmeye çalışılıyor. yani yumurta sayısı artırılmıyor zaten var olan yumurtaların kontrollü büyümesi destekleniyor. çok uzun ve karışık yazmış olabilirim anlatamadığım bir yer vrsa yine yaz cevaplamaya çalışırım..

CEYLAN bitanem hakkında hayırlısı olsun belkide tedavini gördükten sonra kendiliğinden hamile kalacaksın inşallah dualarım seninle

YAĞMURUM canım benim şuan acına okadar ortağımki rabbim kalbine sabrını versin dedenin mekanınıda cennet eylesin benim hergün göz yaşım durmuyo ağlıyorum ama gideni getirmiyo neyazıkki bol bol kuran okuyorum ozaman biraz ferahlıyorum tekrar başın sağolsun canım

Teşekkür edrim canım. ben adetim bittikten sonra giitiğim için bir tane gelişmiş güzel yumurtan var dedi. yani anladığım adette foliküller gözükür. bUnlar adet kanaması ile atılmamsı için ilaçlarla büyütülür. yani adet bittikten sonra gelişen yumurta 1 yada en fazla 2 dir dimi. doğrumu anlamışım

aslında kolay bir işlem ama niye okadar çok para istemiş anlamadım hem de SGK lı fiyatı. ben tüp bebek sürecinde yaptırdım ve hiç bekletmediler devlette ücretsiz yaptırmıştım. nerde yaşadığını bilmiyorum ama bence devlet hastanesine başvur bakalım onlar bekletiyorlarmı. ben anesteziyle olmuştum ve çok kolay geçmişti ama polip yoktu. doktorum polip görürsek histereskopi esnasında alacağız demişti ama yoktu. bilgeme anestezisiz yapmışlar ama sana polip teshisi koymuşsa anestezili olur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…