- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #88.361
O konuda bilgim yok.Gerçekten iyi değerleriniz.Moral vermek için demiyorum.Moral verdin çok sağol canım yaa öyle ihtiyacım varki buna bide eşim şuan görevde yalnızım da iyice boğuldum. Ürolog gördü eşimi varikosel yok tıkanıklık yok dedi muayene etti. ama 2.test sonuçlarıda bu değerlerde çıkarsa ultrasonla tıkanıklığa bakarım varsa ameliyat ederim dedi ona da korktuk. Yarın onunda randevusu var bakalım doktor hoşuma gitmedi ama bidaha bi gidelim hemen ameliyat lafı çıktı ağzından tıkanık olsa muayenedede belli olmazmıydı
Derdi DUNYA olanin,DUNYA kadar derdi olur!...
kapanış sözü olsun buda...
Derdi DUNYA olanin,DUNYA kadar derdi olur!...
kapanış sözü olsun buda...
O konuda bilgim yok.Gerçekten iyi değerleriniz.Moral vermek için demiyorum.
Bizde varikosel vardı Ankarada olduk istanbul çok yoğun Kaan hocanın çalştığı devlet hastanesinde..
kendisi 5000 tl istiyor normalde ona olamadık ama tedavimizi o yürütüyor hala.Birkere muayene ücreti 300 tl ödedik.
hemde hepimize kapak olsun:)
cok dogru canim ya..sagol..
Bizde varikosel vardı Ankarada olduk istanbul çok yoğun Kaan hocanın çalştığı devlet hastanesinde..
kendisi 5000 tl istiyor normalde ona olamadık ama tedavimizi o yürütüyor hala.Birkere muayene ücreti 300 tl ödedik.
Çok pahalıymış gerçekten ama sonunda olacaksa insanın gözü görmüyor. Benim abim 2 kere geçirdi varikosel ameliyatı şimdi 1,5 yaşında topaçları var ilkinde damarlar tam açılmamış bidaha yaptılar ondan sonra oldu bebekleri. birde diğer arkadailarla 3 saat uykudan sonra ölç diye yazışıyorsunuz nedir bu yumurtlama günü tesbiti içinmi?
Çok pahalıymış gerçekten ama sonunda olacaksa insanın gözü görmüyor. Benim abim 2 kere geçirdi varikosel ameliyatı şimdi 1,5 yaşında topaçları var ilkinde damarlar tam açılmamış bidaha yaptılar ondan sonra oldu bebekleri. birde diğer arkadailarla 3 saat uykudan sonra ölç diye yazışıyorsunuz nedir bu yumurtlama günü tesbiti içinmi?
evet sende yapabilirsin sanırım adet düzensizliğinde var ne zaman çatladığını görürsün bu siteye üye ol graifik oluştur..
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting
abinde ne kdr sürede düzelme oldu canım bilgin varmı
kizlar hayirli geceler... optum sizi bal yanaklarinizdannn
iyi geceler tatlım bizde seni öptük dimi kız ekiiinnnn
evet sende yapabilirsin sanırım adet düzensizliğinde var ne zaman çatladığını görürsün bu siteye üye ol graifik oluştur..
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting
abinde ne kdr sürede düzelme oldu canım bilgin varmı
2005 yılında evlendiler 2010 haziranda doğdu yeğenim ama uğraştıklarını biliyorum 2006 dan sonra, yani 3-4 sene sürdü sanırım.
Ben geçtiğimiz ay her sabah kalkınca ağızdan ölçüp not almıştım hep 36-36,5 arası oynadı sanırım ani düşüş ve yumurtlama günlerinde yükseliş olmalıymış bende olmuyor. eskiden akıntı ve kasıklarımda 4 gün sancı olurdu bebek istediğimden beri o da yok. Anlayacağın hiçbir belirtim yok dümdüz geçiyor her ay ve bu ay tıkandı da nihayet
2005 yılında evlendiler 2010 haziranda doğdu yeğenim ama uğraştıklarını biliyorum 2006 dan sonra, yani 3-4 sene sürdü sanırım.
Ben geçtiğimiz ay her sabah kalkınca ağızdan ölçüp not almıştım hep 36-36,5 arası oynadı sanırım ani düşüş ve yumurtlama günlerinde yükseliş olmalıymış bende olmuyor. eskiden akıntı ve kasıklarımda 4 gün sancı olurdu bebek istediğimden beri o da yok. Anlayacağın hiçbir belirtim yok dümdüz geçiyor her ay ve bu ay tıkandı da nihayet
Ben kendi grafiğimi göstereyim sana çizgi çektiği gün çatlama oluyor
yap bence çok yararlı bi iş..
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
BEN ÇIKIYORUM aRKADAŞIM YARIN UĞRARSAN yine görüşürüz..
Ben kendi grafiğimi göstereyim sana çizgi çektiği gün çatlama oluyor
yap bence çok yararlı bi iş..
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
BEN ÇIKIYORUM aRKADAŞIM YARIN UĞRARSAN yine görüşürüz..
Uğrarım artık buradayım hamile olana kadar... İyi uykular...
Bende bigün bi tanıdıkla karşılaşıp duvara toslamaktan çokkorkuyorum..
anam neler paylaşıyoz biz burda dimi
kızz bizimm büroda bir arkadaş sürekli kk yı okuyor
bana benim doktorla ilgili topicten bahsediyor baksana ne çok hastası varmış diyor
bilmiyorki o topicte yazılanların çoğunu ben yazdım
heheh bende hımmm öylemiymiş ne oluyor kadınlar kulübü diye soruyorum
umarım kız beni yakalamaz
slm kızlar ben geldim doktordan
yumurtalıklarıma baktı doktor daha sonra dediki yumurtalıkların tembel gözüküyo dedi 13. gün biz biraz büyümüş yumurtalar bekliyoruz dedi seninkiler oldukça küçük dedi ancak haplarla gelişir yumurtaların dedi eşindede problem oldugu için ben hap falan kullanmışken aşılama yaptırmanı öneririm hala olmazsa tüpe geçmeni öneririm dedi
artık aşılama için geçti bu ay 21. gün bi gel progesteronuna bakalım dedi benden haberler öyle o kadar yedigim cevizler incirler nereye gitti acaba:26::26::26::26:
Günaydın Canım. Hayırlısı olsun. Belki bu aya mahsus bir durumdur. Psikolojik durumda yumurtlamayı etkiliyo, benim oyle olmuştu. ben şeyi anlamadım yumurtalarım diyosunuz ya her ay kadının bir tane yumurtası gelişmiyomu. yada şöyle söyleyeyim temizken adet halinde değilken görülen 1 yumurta değilmidir. ben dün adetim bitip doktora gitmiştim, kaç yumurta var diyince doktor şaşırdı zaten bir tane yumurta gelişir dedi. Oyle bişey yok dedi. Sanırım ilaçlarla adet zamanı atılacak yumurtayı mı büyütüyolar. bu konuda bilgilendirimisniz beni
canım insanın sağda ve solda olmak üzere iki yumurtalığı var eğer normal çalışan bir yumurtalıksa her birinde 3-4 yumurta olur hatta 5-6 bile olabilir ama her iki taraftada bir tanesi büyüyüp yeterli olgunluğa ulaşır ve zamanı gelince çatlar. bazen pko da mesela çok sayıda yumurta olur hatta sayılamayacak kadar çok ama hiç birisi büyüyüp yeterli olgunluğa ulaşamaz. doktorun dediği doğru her yumurtalıkta birer tane yeterli olgunluda ulaşır.adet dönemi bakılan ultrasonda benim sağda 4 solda 5 küçük folikülüm vardı ama 10.gün yapılan ultrasonda her iki tarafta da birer tane büyümüş yumoş görülmüştü.
ilaçlarla yumurtayı kontrollü büyütmeye çalışıyorlar böylece çatlama zamanı ve ilişki zamanı ayarlanabiliyor ve de yumurtanın büyüme problemi varsa onu düzeltmeye çalışıyorlar. aşılamada yumurtanın oluşumu büyümesi ve aşılama zamanı ayarlanıyor. tüp bebekte çok yumurta elde edilip çok embriyo elde etmeye çalışılıyor. yani yumurta sayısı artırılmıyor zaten var olan yumurtaların kontrollü büyümesi destekleniyor. çok uzun ve karışık yazmış olabilirim anlatamadığım bir yer vrsa yine yaz cevaplamaya çalışırım..
Ben yine geçmişi okumakla başladım. Sorrry. Herkese günaydın sevgili arkadaşlarım, nasılsınız ?
Ben dün doktora gittim doktor tam rahim ağzında 2 cmlik polipin var alınması lazım kesinlikle dedi. ben çünkü adet kanamamın düzensiz olduğu için gitmiştim. bu polip sebeb oluyomuş. hem polip alınacak hem aynı zamanda histerskopi yapılacak. Bana sgk olduğu için 650 milyon dedei. Çok pahalı değil. ama devlette çok bekletiyolarmı zor mu oluyor süreci bunu merak ettim. bilen varsa bana yardımcı olsun. teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?