Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

haklısın canım rabbimin gönlü istesin herzaman hayırlısı diyeceksin illede ver demiyceksin yoksa sonu benimki gibi yarım kalıyo ben şimdi hep hayırlısı diyorum

haklısın canım rabbimin gönlü istesin herzaman hayırlısı diyeceksin illede ver demiyceksin yoksa sonu benimki gibi yarım kalıyo ben şimdi hep hayırlısı diyorum

kardennnn seni cennette bekliyor minişinn ama içimdeki hiss sen hamile kalacaksın dioooooo

nasıl bugün ve yarın 2 kere sperm verecek?
perhiz süresi olmadan sperm örneği vermek ne kadar doğru sonuç verir ki......................

karden eda ekintos merabalar canlarım nasılsınız

iyiyiz.seni sormalı:)

bende iyiyim canım işte adetimi bekliyorum 3.günü ilaçlı takibe başlayacazda ekintos gebelik kategorisinde A yada B nedemek canım

canım inşallah güzel sonuçlar alırsın tedavinden çok sevindim inşallah bu takip satesinde kavuşucaksın meleğine kendine çok dikkat et canım güzel haberler ver bize senin regline nekadar var daha tatlım

kardennnn seni cennette bekliyor minişinn ama içimdeki hiss sen hamile kalacaksın dioooooo

ayyy canımsın benim o senin güzel yüreğin hissediyosa olur canım çok sağol inşallah öyle olur rabbimde sana tez zamanda çifter çifter versin inşallah ondan sonra bize dert yan karden kız çok yoruldun bu bebelerden dersin inşallah böyle yaramaz çocukların olsun peşinde göbişinde hep böyle dolu olsun

inşallahhhh kız kardennnn tüm arkadaşlarımın inşşşş bebişleriii olsunnn aminnn

Herkese hayırlı günlerrr....
Nasılsınız şeker kızlar....

Haklısın Lorke'm hiç çektirmedim.
Önümüzdeki ay gidicem inşallah.
Bizim burda rahim filmini devlette çektirmek için ünv. hastanesine sevkle gitmen gerekiyor.
Anca özelde hemen çektirebilirm.
Onun için özel sigortamı bekliyorum bu ay sonunda aktif olucak inşallah...

Son düzenleme:
canım inşallah güzel sonuçlar alırsın tedavinden çok sevindim inşallah bu takip satesinde kavuşucaksın meleğine kendine çok dikkat et canım güzel haberler ver bize senin regline nekadar var daha tatlım

canım tam bilmiyorum ama 15i falan olabilir 3.günü gidicem takip e başlayacaklar
hayırlısı bakalım ne olacak sitresten uzak duruyorum artık çok şükür dua edin nolur

canım kayınvaldemle kayınbabam yatılı misafirimler hiç vakit bulup giremiyorum en nasılsın nasıl gidiyor eskiye göre daha iyimisin

ne güzel canım sana çok imreniyorum kayınvalidenle anlaşmana rabbim aranızı bozmasın bende iyiyim canım biraz atlattım eskisine göre bazen ağlama krizleri tutuyo ama geri çabuk toparlanıyorum babannemi bebeğimi üst üste kaybettim bide kayınvalidemle olanlar bugün böyle iyi olmamada şükür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…