- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #88.421
amin inş..
ayy o durum da zormuş yani ..geçmiş olsun ..ula versin spermleri o zaman ne yapalım :)))))))))))))
bi arkadaşım var liseden benden 1 sene önce evlendilerrr bi tüp yaptırdı üçüz oldu 6 ayında bebekler düştü ve yaşamadı tekrar tüpe başlamış biri kız kardeşim benim eşiminkinden daha azdı degerleri vardı eniştemin2 yeee hamileeee diger arkadaşlada yeni tanışıcammm oda yeni hamileee senelerdir ugraşıyor yöntem ve yolllarını sorucmmm aman kardenimmmm rabbim isterse olurrrrr
haklısın canım rabbimin gönlü istesin herzaman hayırlısı diyeceksin illede ver demiyceksin yoksa sonu benimki gibi yarım kalıyo ben şimdi hep hayırlısı diyorum
versin daa valla biz uğraşıyorsak ki en çoook biz uğraşıyoz :78::78::78nlarda fedakarlık etsinler
ay herifim bugün de yarın da 2 kere sperm vericek de nasıl verecek ..yazık garibim yaa geçen sefer yerin dibine geçti ,yüz domates gibi ..onlar için çok zor bir durum yaa..ALLAH kolaylık versin..biz alıştık ama onlarınki erkeklik damarına dokunuyor :))
etsiner tabi işleri ne :))))))))))))))))
ay herifim bugün de yarın da 2 kere sperm vericek de nasıl verecek ..yazık garibim yaa geçen sefer yerin dibine geçti ,yüz domates gibi ..onlar için çok zor bir durum yaa..ALLAH kolaylık versin..biz alıştık ama onlarınki erkeklik damarına dokunuyor :))
karden eda ekintos merabalar canlarım nasılsınız
iyiyiz.seni sormalı:)
bende iyiyim canım işte adetimi bekliyorum 3.günü ilaçlı takibe başlayacazda ekintos gebelik kategorisinde A yada B nedemek canım
kardennnn seni cennette bekliyor minişinn ama içimdeki hiss sen hamile kalacaksın dioooooo
merhaba canım iyiyim sen nasılsın yoksun nezamandır neler yapıyosun
iyiyizzzzz sen nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy canımsın benim o senin güzel yüreğin hissediyosa olur canım çok sağol inşallah öyle olur rabbimde sana tez zamanda çifter çifter versin inşallah ondan sonra bize dert yan karden kız çok yoruldun bu bebelerden dersin inşallahböyle yaramaz çocukların olsun peşinde göbişinde hep böyle dolu olsun
nasıl bugün ve yarın 2 kere sperm verecek?
perhiz süresi olmadan sperm örneği vermek ne kadar doğru sonuç verir ki......................
muesım cektırmedıysen bence ıhmal etme bı an once cektır
cunku Allah korusun ınsallah yoktur ama tuplerde tıkanıklık vs varsa bosa beklememıs olursun hem
ufak tıkanıklıklar hem fılm esnasında acılabılıyomus
tabı ınsallah bısey yoktur ama ıcın rahatlar
canım inşallah güzel sonuçlar alırsın tedavinden çok sevindim inşallah bu takip satesinde kavuşucaksın meleğine kendine çok dikkat et canım güzel haberler ver bize senin regline nekadar var daha tatlım
canım kayınvaldemle kayınbabam yatılı misafirimler hiç vakit bulup giremiyorum en nasılsın nasıl gidiyor eskiye göre daha iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?