- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #88.401
antalya nasılsın canımmmmmmm
hayırlı sabahlar iiyiz çok şükür deliyi ikna etmeye çalışıyorum doktorunu itiraf etsin diye ama yok sölemiyor..
sen nasılsın
çok büyük bi itiraf bu ,nolmaz naayır nitiraf nedememmmmm :)))hayırlı sabahlar iiyiz çok şükür deliyi ikna etmeye çalışıyorum doktorunu itiraf etsin diye ama yok sölemiyor..
sen nasılsın
iyiym sağol ikna etmek zordur delikızmzı biraz inatçıdır kendisi öyle demişti
herkese günaydınlar......................
sanada hayırlı sabahlar okumayacaktım ama merake ettim geçmişi bi okuyayım
çok şükür canım.sagol.
sen nasılsın.
bugün merinin transferi var.kaçta acaba .
Allah ım inşallah tutunurlar annesinie sımsıkı.
ay herifim bugün de yarın da 2 kere sperm vericek de nasıl verecek ..yazık garibim yaa geçen sefer yerin dibine geçti ,yüz domates gibi ..onlar için çok zor bir durum yaa..ALLAH kolaylık versin..biz alıştık ama onlarınki erkeklik damarına dokunuyor :))
ay herifim bugün de yarın da 2 kere sperm vericek de nasıl verecek ..yazık garibim yaa geçen sefer yerin dibine geçti ,yüz domates gibi ..onlar için çok zor bir durum yaa..ALLAH kolaylık versin..biz alıştık ama onlarınki erkeklik damarına dokunuyor :))
bilgemm kardennn nasılsınız bilge nasıl oldun karden son durumun neeeeeee
aman ne zor olacak tekbaşlarına girip bi odaya çııyorlar biz kaç kişinin içinde hemde kaç kereler ne hallere düşüyoruz. tamam ne yaptıklarını herkes biliyor ama en azından yalnızlar.
yok canm yaa biz öyle dedikçe onlarda inat ediyolar benim ki de nasıl verecm olmaz öyle şey diyo du ama mecbur kalınca babalık
damarı tutunca işlemiyor aslında bizim içinde zor :26::26:yani bi taraflarını açamk ama bizde mecburen ama biz fazla fedakarlık
yapyoz hemen yıpranıyoruz..
çok yorgunum canım ya kış temizliği yapıyorum bayramda izmire gidiyorum gidene kadar bütün işimi bitirip ordan gelince rahat etmek istiyorum sen nasılsın neler yapıyosun bende aynı herşey
bende işteyimmm akşama misafirim var infertilite hatunları gelcekkk akşammmm hep çocuk meselesi konusulucak allahtan hepsi aynı şeyleri yaşamış olanlarrrr damdan düşen hesabııı
tamam da bizimki muayene ama onların yaptığı şey ,hem de evliyken bunu yapmak insana koyar yaa , valla ben muayenede doktorla başbaşayım başkası olmuyor :))
amin inş..yok ya delikızm inan bebeği kucaklarına alınca inş hepsini unuturlar hatta iyiki dr a gitmişim derler zaman herşeyin ilacıı Rabbim Nasip etsin bize annelik onlarada babalık duygusunu inş
yumurta toplamama 5 kişi girmişti Allahtan uyuyordum. transfere 10 kişi ve hepsi birlikte çalıştığım iş arkadaşımdı. 5 i seyirciydi ama atamamıştım dışarı hayırlısıyla geçti gitti..
ne yani gelen bayanlarındamı çocukları olmuyo offf çok zor ya rabbim dünyanın her neresinde evlat hasretiyle yanan kim varsa tez zamanda yüzlerini güldürsün hayırlı evlatlar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?