- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #88.441
bende iyiyim canım işte adetimi bekliyorum 3.günü ilaçlı takibe başlayacazda ekintos gebelik kategorisinde A yada B nedemek canım
buralardayım canım sen tüp işini ne yaptın ne karar verdin
hayat nasıl gidiyor
özledim topiğimi kızlar ya iyiki buraya takılmışım
iki gündür perhizde zaten bugün 3.gün .. iki kere aşılama yapılacak bana ..iğneden 24 saat sonra ve 48 saat sonra ..
canım tam bilmiyorum ama 15i falan olabilir 3.günü gidicem takip e başlayacaklar
hayırlısı bakalım ne olacak sitresten uzak duruyorum artık çok şükür dua edin nolur
iki gündür perhizde zaten bugün 3.gün .. iki kere aşılama yapılacak bana ..iğneden 24 saat sonra ve 48 saat sonra ..
sağolasın ..inş.ALLAH isteyen herkese versin inş.canım inşallah tutunur bebeğin sımsıkı sana
ve bize hamileyim dersin sende
tamam canım anladım.
iki kere aşılama ,,,onu da ilk defa duydum
canım benim inşallah budefa hamile kalmana vesile olur bu tedavin sürekli dua ediyorum zaten sana ve arkadaşlara canım ama bu ay fazla fazla dua edicem sana canım güzel şeyler olucağını hissediyorum hadi hayırlısı
sağolasın ..inş.ALLAH isteyen herkese versin inş.
evet normalde tek yapılıyor ama daha garanti olsun diye doktorum sağolsun beni hamile bırakmaya niyetli o yüzden iki kere yapacak ..
Allah işini rast getirsin inşallah...
Aşılmada tutar tüpe falan gerek kalmaz inşallah...
sağolasın ..inş.ALLAH isteyen herkese versin inş.
evet normalde tek yapılıyor ama daha garanti olsun diye doktorum sağolsun beni hamile bırakmaya niyetli o yüzden iki kere yapacak ..
tüp ertelendii malatyaya gidicem nasipseeeee bakalımmm doc lar ne diycekkkkk
hadi hayırlı olsun inşallah güzel olur...stresss yok sevser:))
canım sanırım ilaç kullanımında geçenleri soruyorsun...
gebelikte kullanımlarına göre değişiyor.insanda,hayvanda denenmiş falan gibi..
yok yok canım merek etme allah büyük sabır sabır sabır
evet canım ilaç kullanımındakini soruyorum bu ay penisilin v.. kullandımda hep gebelik kategorisinde a yada b yazıyoru anlam vermedimde
ALLAH RAZI OLSUN.inş. ya hiçbir sorun yokken tüp bebek yaptırmayı eşim istemiyor ..tüp bebek aşamasına gelirsek 1-2 sene bekleriz hemen yapmayız diyor ..ALLAHIM inş. o günlere muhtaç bırakmaz ..ben öğleyemeğine çıkıyorum millet bi tıkınıp geleyim :)))
canım A grubu gebelerde(insan) yapılan araştırmada kullanımı güvenli genelde vitaminler bu grupta.
b grubuda hayvanlarda yapılan araştırmada güvenli ama insanlarda yeterli çalışma yapılmayan ilaçlar. A ve B grubu rahatlıkla kullanılıyor c grubu ise kar zarar oranı hesaplanarak mutlak gerekli ise veriliyor. ayrıca hamile değilsen hiç sıkıntı yok. gebelik planlarken kullanılan ilaçların fetus üzerinde etkisi yok
xeda, sevser nasılsınız kızlar
hoşgeldin canım iyiyim şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?