Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
demekki 2 tane vardı ellerinde mavi için bugün baktık kalmamış hatta arinmax men bile yok..
hemen kurutmuşlar:)
iyiki linki açıktan vermedik baştan..

adaşım yarın gelecek elbet o:)))

delü ertesi gün linki açıktan ceylana vermişin zaten bizim sipariş verdiğimiz gün
o gün ben sabahtan sepete 3 tane atmıştım stokta vardı ama şimdi yok demekki
kapışılmış

günaydın canım neyse maviyle paylaşırsın artık benim kutuya göz dikmiştin ama
heheheheheeeeeeeeee :)))))))) ya niye simgeler yok hadise gitti simgeleride götürmüş ((

oldu canım ben günde 6 yerine 3 kullanmanın peşindeyim sende maviyi ortak ediyon neyse onada bulmaya çalışacam boynumun borcu oldu..
hadise istenmediğini anladı :)

Arkadaşlar merhaba,, benim eşiminde spermi 2 milyon.. doktor ilaç verdi.. evicap, trendal, gınseng, one a day man gibi... bunları kullanıyor iki ay oldu. Bu ilaçları kullanıp da sonuç aldınız mı? yoksa başka ilaçlar mı kullanıldı. doğal ürünlerden tavsiye edeceğiniz şeyler var mı? ilaç içmekten bıktı. doğal ürünler ilaçların etkisini azaltır mı? Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hayırlısını versin.. Lütfen cevabınızı bekliyorum. eşimin moral olarak da iyi değil.. ne yapabiliriz?

enes senin yüzünden kazık yedik affetmicem seniiiiiiiiiii:)))))))))

valla hakkını helal et canım ben araştırdığımda yoktu inan buna baktım tek kart geçerli ve
taksit yapmıyormuş neyse bi dahakine bundan alırız artık inşallah gerek kalmazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…