- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #88.881
ekin sorma biz taa galu bela zaman önce proxeed almıştık netten 1 aylık 10 ay ödemiştik taksidi yeni bitti:))))
kendim için alamıyorum canım kış geldi dogalgaz yanacak preseedimde geldi şimdilik yeter kendimede kayınbabamın cevizleri yeter :))))))
valla bazen dşünüyorum acaba benim bebeğim olcakmı? hamilelik o kadar uzak geliyorki bide burda benim gibi biçok kişiyle tanışıncada iyice hamileliğin mucize olduğunu düşünmeye başladım. Biri kolayca hamile olunca inanamıyorum ne şanslı ne sıradışı bi durum diyorum. Aslında millet patır patır doğuruyo garip bi durum yok :)
kizlar prexeed plus 6 ay kullnmak gerekiyo du dími..
zor bir durum canim gercektende ama dunyaya gelicegi varsa hic bisey engel olamaz..sen bunlari dusunme simdiden..iyi dusun iyi olsun ins..tedavini guzelce yaptir sonra bebk icin calismalara baslarsin..ALLAH buyuk..
proxed deme bana 10 gün sonrada o bitiyo
ben doğalgaz yakmıcam bu kış tasarruf edicem o kdr vitamine üşümeyiz dimi yok canımmmm:)))))))))
kızlar ben bütün vitamin ve proxseed tarzı olanları 12 taksitle aldım
şimdiye kadar taksitler bitmeden hayırlısı ile gelseydi kuzum 7. aya gidiyoruz
kızlar ben bütün vitamin ve proxseed tarzı olanları 12 taksitle aldım
şimdiye kadar taksitler bitmeden hayırlısı ile gelseydi kuzum 7. aya gidiyoruz
tamam ozman canim elimdne geldigince dvam edicem..evet canım 6ay istersen dahada kullanabilirsin firma bi sakıncası yok bizim için diyo:)
zengin oldular sayemizde..
evet haklısın alnımızda ne yazılıysa o olcak bizim yaptıklarımız hep sebep araç vaktimizi zamanımız bekliycez. Allahım eşimin değerleri bi iyi çıksa acayip moral olcak. Sen nasılsın ?
hangimize yakın geliyorki
kafayı yemiş gecelerce uyumuyoruz işte:)
evet evde herkez yattı ben zombi gibi geziyorum eşim dün çok sinirlendi senin bu baskın beni öldürcek sen bu stresle hamile falan kalamzsın dedi. evet haklı aslında çok stres yapıyorum ama onun bukadar rahat olması da beni öldürcek.
ben özendimkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ne güzel esra mışıl mışıl uyuyo şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?