Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

proxed deme bana 10 gün sonrada o bitiyo
ben doğalgaz yakmıcam bu kış tasarruf edicem o kdr vitamine üşümeyiz dimi yok canımmmm:)))))))))

valla bazen dşünüyorum acaba benim bebeğim olcakmı? hamilelik o kadar uzak geliyorki bide burda benim gibi biçok kişiyle tanışıncada iyice hamileliğin mucize olduğunu düşünmeye başladım. Biri kolayca hamile olunca inanamıyorum ne şanslı ne sıradışı bi durum diyorum. Aslında millet patır patır doğuruyo garip bi durum yok :)

hangimize yakın geliyorki
kafayı yemiş gecelerce uyumuyoruz işte:)

kızlar ben bütün vitamin ve proxseed tarzı olanları 12 taksitle aldım
şimdiye kadar taksitler bitmeden hayırlısı ile gelseydi kuzum 7. aya gidiyoruz

zor bir durum canim gercektende ama dunyaya gelicegi varsa hic bisey engel olamaz..sen bunlari dusunme simdiden..iyi dusun iyi olsun ins..tedavini guzelce yaptir sonra bebk icin calismalara baslarsin..ALLAH buyuk..

evet haklısın alnımızda ne yazılıysa o olcak bizim yaptıklarımız hep sebep araç vaktimizi zamanımız bekliycez. Allahım eşimin değerleri bi iyi çıksa acayip moral olcak. Sen nasılsın ?

proxed deme bana 10 gün sonrada o bitiyo
ben doğalgaz yakmıcam bu kış tasarruf edicem o kdr vitamine üşümeyiz dimi yok canımmmm:)))))))))

ooo sen onudamı kullanıyosun canım
valla iyisiniz hadi kızzz
ben şimdiden yakmamak için zor tutuyorum kendimi çok üşüyorum yaa
elektrikliyle idare ediyoz işte
bana hiç bişey sökmez vitamin falan hep üşürüm ben((

kızlar ben bütün vitamin ve proxseed tarzı olanları 12 taksitle aldım
şimdiye kadar taksitler bitmeden hayırlısı ile gelseydi kuzum 7. aya gidiyoruz

inşallah canımbelkide şimdi yük olmamak için taksitlerin bitmesini beklyior:)
geçen bizim gibi biri topik açmış bebeğim evleneceği kişinin doğmasını bekliyor belkide diyee:)
Allah yardım etsin hepimize tezzamandada bebişlerimizi versin inşallahhhhhhhh

evet canım 6ay istersen dahada kullanabilirsin firma bi sakıncası yok bizim için diyo:)
zengin oldular sayemizde..
tamam ozman canim elimdne geldigince dvam edicem..
evet haklısın alnımızda ne yazılıysa o olcak bizim yaptıklarımız hep sebep araç vaktimizi zamanımız bekliycez. Allahım eşimin değerleri bi iyi çıksa acayip moral olcak. Sen nasılsın ?

bende iyim canim tsk ederim..bende zamánin ni bekliyorum:))

hangimize yakın geliyorki
kafayı yemiş gecelerce uyumuyoruz işte:)

evet evde herkez yattı ben zombi gibi geziyorum eşim dün çok sinirlendi senin bu baskın beni öldürcek sen bu stresle hamile falan kalamzsın dedi. evet haklı aslında çok stres yapıyorum ama onun bukadar rahat olması da beni öldürcek.

onlar hep rahat yada öyle görünüyor ite kaka tedaviyi yaptırıcaksın canım başka yolu yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…