Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler kızlar bayağı oldu yazamadım foruma arada giriyorum ama fazla kalamıyorum geçen hafta şehir dışındaydım bu haftada annem ve babam geldi onlarla ilgileniyorum geziyoruz tozuyoruz. geçen hafta yumurta takibine gittim adam pco olduğumu söyledi takip falan yapmadı geçen sene rahim perdesi ameliyatı oldum sonra rahim filmi çekindim perdenin gittiğini söylediler ama bu doktorda hayır hala var dedi gel histereskopi yapalım falan filen moralim çok bozuldu ağlayıp durdum. Bebek olmuyor bide perde hala var dedi yani hamile kalsan bile düşük riskin çok dedi. Siz neler yapıyorsunuz?

valla hakkını helal et canım ben araştırdığımda yoktu inan buna baktım tek kart geçerli ve
taksit yapmıyormuş neyse bi dahakine bundan alırız artık inşallah gerek kalmazda
bu fiyata birde taksit istiyosun siteye ortak ol istersen
benden betersin valla:)
çenemden zor kurtulursun artık:)

ekin men olanı alıcam dimi
hemde günde kaç kez içecek bunu

evet men olanı canım oda + ama biz yine 3 e bağlarız:)

gecmis olsun canim..ne zamam cekincen simdi rahim filmini..belki yoktur doktorda ihtimal ustiúne duruyodr,

ein olmsk için başka doktora git canım zaten zor hamile kalıyoruz allah korusun düşük falan

valla bende güvenemedim sonuçta operasyon başka doktora gidicem ama kafam çok karışık ankarada iyi bir doktor arıyorum?
dünde eşimle tartıştık eşimin tedavisinin 3. ayı git bi baktır dedim değerler ne alemde erteleyip durdu bende dün ağlandım tek başıma mücadele veriyorum sen bi örneği kaba attırmayı bile yapmıyorsun falan :) ağlana ağlana ikna ettim cuma gidiyoruz. inşallah onun değerleri iyi çıkarda moral olur. Perde konusunda iyi bir uzmana görüncem o isterse histereskopi yaptırcam

isterim tabi hakkım değilmi demekki o fiyatada satabiliyorlar
sen hakkını helal etmicenmi bana çenenden kurtulmayım orası
önemli değil asıl eşimin eline düştüm baya güzel tebrik eder beni artıkın ((

aldım kızlar ben 5 taksitle ayda 14 küsüre kargo dahil 72 küsür tuttu
ekin çok teşekkür ederim bizimde artık bir arginmaxımız oldu:)))

gecmis olsun canim..ne zamam cekincen simdi rahim filmini..belki yoktur doktorda ihtimal ustiúne duruyodr,

valla canım pazartesi gittim tedaviye başlayalım dedi ama önce histereskopi yapalım dedi hemen yarın sabah ona tamam dedim ama eve gelince düşündüm bu doktor nekadar güvenilir diye eşime sordum oda kabul etmedi o kadar parayı verdikten sonra prof. gidelim dedi o isterse yaptırırız. Bu şekilde karar aldık. inşallah perdem yoktur ( doktor dedi senin hiçbir zaman sağlıklı bir kadının rahmi gibi olamaz biz allah değiliz snin rahmini elimizden geldiğince normal forma sokucaz ama mucize bekleme dedi ama bu doktor abarttımı ne emin olmak için iyi bir prof arıyorum

kıs söyleme enişteye delü:)
helal olsun canım benim
ama susmıcammmmmmmmmmmm:))))))

çok sevindim canım şifa olsun inşallahhhhh

en iyisini yaparsin canim bir doktorda kalmamk lazim..hakkinda hayirlisi olsun

en iyisini yaparsin canim bir doktorda kalmamk lazim..hakkinda hayirlisi olsun

şifa olsun inşallah canım ucuza aldın valla :)))
kendin içinde alsaydın yumoşlarına iyi gelirdi
beslerdi kız cevizler işe yaramadı zaten

kıs söyleme enişteye delü:)
helal olsun canım benim
ama susmıcammmmmmmmmmmm:))))))

çok sevindim canım şifa olsun inşallahhhhh

hayır işin komiği akşam bide eşime hava atıyorum aradım adamları
siparişimi düzelttim diye keşke dokanmasaydımda iptal ettirseydim
sen artık yenisini alana kadar dilinden düşürmessin yandık desene......

ceylan bende 4 taksitle aldım..
1 ay içip 4 ay ödicem:)))))))))
insafsız bu vitaminciler yaaa

şifa olsun inşallah canım ucuza aldın valla :)))
kendin içinde alsaydın yumoşlarına iyi gelirdi
beslerdi kız cevizler işe yaramadı zaten

ekin sorma biz taa galu bela zaman önce proxeed almıştık netten 1 aylık 10 ay ödemiştik taksidi yeni bitti:))))
kendim için alamıyorum canım kış geldi dogalgaz yanacak preseedimde geldi şimdilik yeter kendimede kayınbabamın cevizleri yeter :))))))

anlıycağın benim hamile kalmam bi dert kalıncada onu içimde tutabilmem bi dert benim durumumda bikaç kişiyle tanıştım valla 9 ay yatan var düşük yapmamak için

zor bir durum canim gercektende ama dunyaya gelicegi varsa hic bisey engel olamaz..sen bunlari dusunme simdiden..iyi dusun iyi olsun ins..tedavini guzelce yaptir sonra bebk icin calismalara baslarsin..ALLAH buyuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…