- 12 Ocak 2011
- 4.430
- 0
- 116
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #89.361
5 yada 6 kasım bayram,
benimde bayrama geliyo
sonuna denk gelir
gergin bi bayram daha beni beklerrrrrrrrrr
6 kasım bayram benimde yeni bitmiş olur
belim çok ağrıdı ya ben çıkıyorum herkes duasını tamamlasın
bende:)
iyi geceler canlarım
eeeee eğer ilacı içmezsem benim adet 5 ne denk geliyor o zaman takip işi yine kalıyo yaaaaaaaaa
bu ne talihtir napcam ben şimcik
ne ilacı bu içmesen ne zamana gelir adet
hee doktorlardamı 9 gün tatil yapıyoda kızz
eger öyleyse kalır
Kıs hala doğurmadın demek..
Rabbim yardımcın olsun
Güle güle git,gelin:)
asiiiiiiiiii canim ne cooooooooook sevindim su an biliyomusun ayy nasil heyecanlandim ya.
..canim arkadasim INS bebeklerini sagsaglim kucagian alirsin ALLAH yardimciniz olsun..hastaneden cikinca bize haber ver olurmu merakederiz..kendien iyi bak..
canım Allah yardımcınız olsun
ınsallah saglıkla sıkıntısız bı sekıdle alırsın beeblerını kucagına
az kalmis insallah Allah yardimcin olsun cok farkli bir duygu olsa gerek Rabbim hepimize yasatsin
asiiiiiiii kurtuluorsun demek
saglıklan buyut bebegını ınsallahhhhh
pardon bebeklerınııııııııı
seı rahatca dovebılcem desene
21.08.2008 evlilik tarhim canm Allah razı olsun bende Rabbime sığınıyorum hep. ancak bugün ne olduysa sinirim bozuluyor herşeye ben çok üşüyen biriym ve sabahtan beri elim ve ayaklarım buzzzz gibi çorap patik giymişim ama halen buzz gibi ve çok yoruldum ayaklarımı ıstmaya çalışmaktan çok huzursuz oluyrm bu soğuk günlerde 5 dk sıcaksa 1 saat soğuk valla çok rahatsızlık veryo artıkkk o yüzden heralde dengemm bozuldu. dualarımda sende varsın canm Rabbim sana da güzel mnik cennet kokulu bebişler versin
kendini bu kadar üzme ..daha yolun başındasın ..bizim gibi bir senedir uğraşsan ne yapacaktın ..her gittiğim zaman ki elli kere gitmişimdir rahat --psikolojim alt üst oluyor ..eşim 2 kere sperm verdi mesela aşılamada ..onun da psiklojisi bozuldu ..kendini arızalı gibi hissediyor ,neden bunlara gerek duyuyoruz hem de bir sorunumuz yokken diye ister istemez içerliyor ,ağladı ağlayacak nerdeyse ama erkekliğine yediremiyor..bunlar çok daha zor biliyormusun .inş. bu aşamaları yaşamadan hayırlısı ile atlatırsın ..eşim diyorki akşam ,çocuk olacak diye beklemek çok daha rahat bişey ,normal hayatta ben hiç aklıma bile getirmiyorum ama burda çok kötü oluyorum diyor ,belki de aşılama tutmazsa 1 sene bekleriz 2.aşılama için..çünkü gerçekten insanı yoruyor duygusal ve psikolojik olarak ...o yüzden emin ol evde oturup beklemek çok daha rahat birşey..kendine bir uğraş bul ..mesela halk eğitim merkezlerinde bayanlara özel bir sürü kurslar var ..el sanatları vs. çok güzel ve rahatlatıcı şeyler bunlar ..ben ev hanımı olsam gitmedik kurs bırakmazdım valla ..insan stresini atıyor ..
bu arada herkese günaydın ..
dün akşam 8den beri uyuyorum sabah 8 de zor kalktım ..
dün resmen bayıldım yaa:))
çok yorgun ve bitkin düştüm ..sanırım psikolojik olarak da etkilendiğim için bu beni yordu ..
akşam namazı,yatsı namazı güme gitti..
dünki öğlen yemeği ile duruyorum hiçbişey yemedim ..akşam eşim işte makarna yapmış uyandırdı bişeyler ye halszi düşeceksin iice diye zorla yedirdi ..sağolsun kuzucuğum bulaşıkları toplamış ,etrafı toplamış..
sabah da duşa zor girdim ..zaten namazı geçirdim diye de moralim bozuldu ..
bugün iice döküküm anlayacağınız..
aslında böyle yorgun düşeceğimi bilseydim rapor alır işe gitmezdim ama hasta psikolojisine girmek istemiyorum ..
günlük hayatıma devam etmek istiyorum
evde zaman çok zor geçiyor ,sürekli bu konuyu düşünüyor insan ..
işyerinde zaman çabuk geçiyor hem de günlük hayattan kopmuyorsun ..
ayyyy çok yazdım ulaaaaaa:))))
evet çok yazmışın ama boş yazmamışın haklısın ne bilim hayız yakın diye benimde moralim alt üst siz yine bişeler yapıyonuz biz onuda yaptıramıyoruz adama bu hafta dr a gidecekti güm..ama inş haftaya kesin gidecek bende aslında evde durmuyodum son 1 aya kadar kuran kursum vardı hafızlık yapıyor bi yandan ahfız yetiştiriyordum ama ordan başka bi yere taşınmak zorunda kaldık ve evden çıkmak istemiyorun 2 sene uğraştım hafızlarım için ama sonu hüsran hayal kırıklığı şimdi çoğu başka kurslarda yeniden başlatılmışlar hafızlığa ve çook hevesim kırıldı evde oturayımm hafızlığımı bitireyim dedim ama bir haftadır evdeyimm ne ders yapabiliyorm nede başka bişey insan çalışınca kendini evin dışına atıp bişelerle uğraşınca anlamıyo bebeğin yokluğunu ama ben evde ne kadar dayanabilirm bilmiyorm ama hocalığa da gitmek istemiyorm tam herşey rayına oturuyo bırakıp gidiyoum bunu bi kaç kez yaşadım ve ara verdim hocalığa evde dinlenmek için ne kadar doğru yapıyorum onuda bilmiyorm ama neyse bende çok uzattım sağol canım yine de bu arada sana da geçmiş olsun üzüldüm sizde az uğraşmamışsınız ama inş değer hepsine canım
Merhaba kızlar , grip oldum , çok üzgünümmmm ..
İşe geldim ama evde akşama kadar yatasım vardı ..
Cmt gelse bir hayırlısıyla ..
ALLAH HEPİMİZE sabır versin gerçektn..
ama bence hocalığı bıraksan da bi kursa falan yazıl ..
yani her zaman yaptığın birşey değil de farklı bişey olması daha ii olur bence..
hadi bismillah inş. doktor işiniz de daim olur ,eşin de gider de siz de halledersiniz..
ama evde yalnızlıktan bir an önce kurtul derim ben sana ..
bak ben rahatsız olmama rağmen işe geliyorum aklım dağılsın diye ..
başkası olsa raporu alır eve gider ama evde kalınca gerçekten zor oluyor..
hee aklıma geldi kitap okusana bol bol ..
git 2-3 tane kitap al .
evde bol bol oku ..
ben evde olsam çoktan kütüphane yapmıştım ..
şimdi bile çalışıyorken işyerinde başka evde başka kitabım var ..
okuduğum kitabın birini bitirdim bu arada..
alırsın kahveni yanına açarsın kitabını ohh miss..
haftasonları evde iken ben öyle yapıyorum çok i igeliyor valla .
ben de 3 ay klomen +iğne kullandım ..iğne için rapor filan çıkartmadım ..adetin 2.günü gidiyordum rahme bakıp kist vs yoksa klomene başlatıyordu ..o gün sonra gel diyordu ..gidince yumurtaların büyüklüğüne bakıp ona göre iğne veriyordu vuruluyordum ..sonra da gün aşırı ilişki ..tecrübeli arkadaşlar bir sorum var
doktorum iğne tedavisi yapalım dedi
adetin bir yada ikinci günü hastaneye gidip rapor çıkarmamı istedi ve sonra gel dedi
rapor hemen veriliyor mu
birde doktora kaçıncı gün gitmem lazım
doktora sormayı unuttum, telefonla sorarım o zaman gelince ama şimdi merak ettim açıkçası
doğru diyon zaten evimde koca bi kütüphane var başlasam bi kitaba ii olur ama yeni taşındığım için daha kitap kutularımı açamadım kitaplık alacağız inş onu bekliyom aslında eşim mübarek hanımlar diye bi kitap hediya etti doğum günmde onu okyodum ama bu aralar gene saldım çok güzel anlatıyo sahabe hanımlarını ve diğer fazletli kadınları hele Rabiadüt adeviyye var çok mübarak bi hanım maşallah çok çile çekmiş yine Allah'a ibadeti ve takvayı hiç bırakmamış ne güzel biz onların onda biri olsak gönlümüz Mevla aşkıyla dolsa zaten hiç bişe istemeyiz yalnız Mevla'yı ve onun rızasını Rabbim bunları bizlere nasip etsinn sağol inş başlayacağım bu kitap olayına ve bıkmayım inş dua et canım kursa yazılma konusu zor biraz buralarda kurs yok sanırım
Merhaba kızlar , grip oldum , çok üzgünümmmm ..
İşe geldim ama evde akşama kadar yatasım vardı ..
Cmt gelse bir hayırlısıyla ..
ben de 3 ay klomen +iğne kullandım ..iğne için rapor filan çıkartmadım ..adetin 2.günü gidiyordum rahme bakıp kist vs yoksa klomene başlatıyordu ..o gün sonra gel diyordu ..gidince yumurtaların büyüklüğüne bakıp ona göre iğne veriyordu vuruluyordum ..sonra da gün aşırı ilişki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?