- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #89.401
cok sevindim,,bizde bende çikolata kisti var 3 cm ,,,eşimdede 4 milyon sperm ve morfoloji sıfır ,,bu durumda olan varmı bu başlığı bugün gördüm,,boncuk bana inanılmaz moral verdi,,birde negatif tüp denememiz var,,forumu takip eden biriysen bana yardımcı olurmusun ?çünki bütün forumu okumak zor gibi...
saraçoğlu sadece çaymı verdi,,
kilerimi düzeltiyodum canım yoruldum geldim oturdum kalkamıyorum sen ne yapıyosun bana gel sıkıldıysan
öncelikle meraba canım bu durumda olan çok aramızda ama öncelikle şunu sorayım eşinde varikosel varmı muayene oldumu varsa ameliyat çok kişide işe yaradı mesela kriss diye bi arkadaşımız var ondada çikolata kisti vardı ve eşinin sperm sayısı 7 milyondu morfoloji sıfırdı eşi ameliyat oldu ve kendiside tedavi gördü şimdi kızı var maşallah dünyalar tatlısı benimde durumum aynı eşim ameliyat oldu 3 ay önce bekliyoruz vitamin felan kullanıyomusunuz birde
şuan oğluşu var bitane yakışıklı yeni doğum yaptı canım
boncuk doğal yoldanmı hamile kaldı?????????
slm kizlar nasilsiniz
ben adet oldum
sonunda tesrif ettiler kendilerii
ya hiv bu akdar yaklasmamistim bebege..neyse artik onuzmuzdeki calismalara bakicaz yilmak yok
Bende geçmişi okuyordum bakıyordum adet oldun mu diye...
İnşallah yakın zamanda gelir bebişin
slm eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu,fakat o zamanlar çok bilinçli değildik ve amelyatı ssk da asistanlar yaptı,,bu amelyat düzgün yapılmayınca sonuç daha da olumsuz olabiliyormuş,,bu türlü olunca tekrar 2. bir varikosel amelyatı yapılıyormu bilmiyorum..
INSALLAH canim.
sen nasilsin canim...
ne güzel olur zaten çakırda gelmiyoooooooo
INSALLAH canim.
sen nasilsin canim...
İyi canım ne olsun aynı işler.....
aynı şeyler.....
Biraz işlerim vardı halloldu şükür..
iyiyim tatlım sen nasılsın bugün çok mutluyum kış temizliğim bitti sayılırHayırlı günler nasılsınız şekerler...
slm kizlar nasilsiniz
ben adet oldum
sonunda tesrif ettiler kendilerii
ya hiv bu akdar yaklasmamistim bebege..neyse artik onuzmuzdeki calismalara bakicaz yilmak yok
biri bendenmi bahsetti acabane güzel olur zaten çakırda gelmiyoooooooo
kardenxeda paptya deli kiz
slm verdim napiyonuz kizzzzzzz
iyiyim tatlım sen nasılsın bugün çok mutluyum kış temizliğim bitti sayılır
hayırlısı olsun hakkında canım inşallah diğer ay gelir bebişin testte çıkmamasından belliydi zaten mevsimsel değişiklik heralde canım bu ay herkesin günü şaştı zaten bana hiç bi mevsim dokunamıyo ama hiç kendiliğinden geçmez günüm hamile olmadığım sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?