Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

öncelikle meraba canım bu durumda olan çok aramızda ama öncelikle şunu sorayım eşinde varikosel varmı muayene oldumu varsa ameliyat çok kişide işe yaradı mesela kriss diye bi arkadaşımız var ondada çikolata kisti vardı ve eşinin sperm sayısı 7 milyondu morfoloji sıfırdı eşi ameliyat oldu ve kendiside tedavi gördü şimdi kızı var maşallah dünyalar tatlısı benimde durumum aynı eşim ameliyat oldu 3 ay önce bekliyoruz vitamin felan kullanıyomusunuz birde

slm eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu,fakat o zamanlar çok bilinçli değildik ve amelyatı ssk da asistanlar yaptı,,bu amelyat düzgün yapılmayınca sonuç daha da olumsuz olabiliyormuş,,bu türlü olunca tekrar 2. bir varikosel amelyatı yapılıyormu bilmiyorum..

slm kizlar nasilsiniz

ben adet oldum

sonunda tesrif ettiler kendilerii

ya hiv bu akdar yaklasmamistim bebege..neyse artik onuzmuzdeki calismalara bakicaz yilmak yok

slm kizlar nasilsiniz

ben adet oldum

ya hiv bu akdar yaklasmamistim bebege..neyse artik onuzmuzdeki calismalara bakicaz yilmak yok

Bende geçmişi okuyordum bakıyordum adet oldun mu diye...
İnşallah yakın zamanda gelir bebişin

canım ozaman siz tekrardan bi üroloğa görünün nüks etmiş olabilir tekrar ameliyat gerekebilir umarım öyle değildir peki siz ameliyattan nekadar sonra test verdiniz hiç artma olmamışmıydı

Hayırlı günler nasılsınız şekerler...
iyiyim tatlım sen nasılsın bugün çok mutluyum kış temizliğim bitti sayılır
slm kizlar nasilsiniz

ben adet oldum

hayırlısı olsun hakkında canım inşallah diğer ay gelir bebişin testte çıkmamasından belliydi zaten mevsimsel değişiklik heralde canım bu ay herkesin günü şaştı zaten bana hiç bi mevsim dokunamıyo ama hiç kendiliğinden geçmez günüm hamile olmadığım sürece

dogru canim ya bu herkesin ki sasti..bende zaten gunum 10 15 gun gecmeden test mes yapmicam..

kurulada soylicem bana izin vermesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…