Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok güzel analtmışsın ablacım sağol doğru ben hep diyorum YaRabbi olmayışında da bi hayr var ama biz aceleciyiz hemen istiyoruz. halbuki bir patron bile işçisi işini yaptığı sürece ücretini verir bir iki beş gün gelmesin hemen keser ücretini sen çalışan birisin bilirisn Rabbim de daha çok çalışın ibadetlerinizi vereyim buyuruyor. siz bana dönün ben de size vereyim buyruyor. bir hikmetli söz okumuştum diyorki" SEN ALLAH'IN DİNİNE SAHİP ÇIKMASSAN, aLLAH'IN SANA SAHİP ÇIKMASINI BEKLEME" bu söz çok doğru bizler hep dünyacıyız ve bebeği de kendi duygularımızı tatmin etmek mesela yalnızlık, deprsyon, beklemek vs bunların izale olması için istiyoruz. hiç demiyoruz Meryem validemizin annesi Hanne valide gibi "YaRabbi, şu karnımdakini sana adıyorum" diye Rabbim Bizlere bu ahlakı nasip eylesin en azından evlatlarımızı kendi yolunda yetiştirmeyi nasip etsin.. iradeli olmana hayran kaldımmm

Cumartesi pazar çalışmıyorumda ben , o yüzden gelsin istedim

Aaaa paptya"m doğru söyledin ..
Hiç bu açıdan düşünmemiştim ..
İğnelere başlamadan grip olduğum iyi oldu o zaman ..
Ayy bu hafta o kadar ço izin aldım ki , birde hastayım eve gidiyim diyemiyiciğim .. Keşke diyebilsem ..
İliç , vitamin falan kullanıyorum 1-2 güne geçer inşallah..

gunaydinnnn kizlarrrr nasilsinizzzz...
ben nobetten ciktim gozlerim kapanmak uzere veee aksama kadar dayanmam gerek...
eeee sizlerr nasilsinizzz gecmisi okudum geldim
bilgem gecmis olsun canimm

dua çok önemli ..duamızı esirgemeyelim de gerisi gelir ..ben hep eskiden dua ederdim ne olur RABBİM tek isteğim şu namaz konusunda tembellik etmemem derdim kabul etti çok şükür..şimdi de her namaz sonunda aynı duayı ediyor RABBİM namaza devam etmem için bana yardım et diyorum ..
birbirimize duamızı esirgemeylim ,müslümanın müslüman kardeşine duası da çok etkili biliyorsun :13:
Cumartesi pazar çalışmıyorumda ben , o yüzden gelsin istedim

..

BEN DE çalışmıyorum ,necisin sen :))

tunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Tünaydın esracığım, hoşgeldin. nasılsın canım. şu tenktür ne zaman gelecek acab bir bilgin varmı. gerçi sen bizim listede değildin başka listedeydin, bende o topiği çok fazla takip edemiyorum. belki sen okumuşsundur.

Evet canım biliyorum ne güzel bak namazını hiç bırakmassn inş bu yavrucaklar daha hayatımıza gelmeden hayatımızda güzel gelişmele oluyoo bide gelse bizim minnoşlar kim bilir neler olacak
MÜMİNİN MÜMİNE DUASI MAKBULDUR ayni kabul olunmuştur ben bu yüzden hep önce sizlere ve sana daha sonra sizin hürmetinize acizane kendime ediyorumm :114::114::114::114:

Selam kızlar. Yorgun anneden sizlere kocaman bi merhaba. Bebiş bu gecede uyutmadı, artık kısmetse kırkı çıktıktan sonra geceleri uyur diye düşünüyorum.

Bilgem anladığım kadaraıyla tedaviye başlamışsın, hayırlı uğurlu olsun bitanem.

Sanırım merim de tedavi son aşamaya gelmek üzere, merim Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bi evlat nasip etsin.

Kris yavaş gel canımıniçi, hemen 2.ye dönüyosun...

Ronyammmmm çok özledim seni...

elıbesesden geldı bana ılac dun kullanmaya basladık bısmıllah dıyıp
ınsallah faydası olur
arıste bugun yazmıs
gelecek dıe ama ,kac tane gelecegı hakkında bılgı vermemıs
bellı deılmıs

boncugummmmmm hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tekrar gözün aydın canım nasıl mutlusundur şimdi kimbilir allah analı bablı büyütsün inşallah devlete millete hayırlı bi evlat olsun canım ogün sütüm az demişsin susam yiyomusun yaptınmı çok faydası oluyo dene istersen benim ablam yapar yapmaz göğsü süt dolardı bilgine

slm ,tek bişey merak ettim,,hamilemisin???

şuan oğluşu var bitane yakışıklı yeni doğum yaptı canım

cok sevindim,,bizde bende çikolata kisti var 3 cm ,,,eşimdede 4 milyon sperm ve morfoloji sıfır ,,bu durumda olan varmı bu başlığı bugün gördüm,,boncuk bana inanılmaz moral verdi,,birde negatif tüp denememiz var,,forumu takip eden biriysen bana yardımcı olurmusun ?çünki bütün forumu okumak zor gibi...
saraçoğlu sadece çaymı verdi,,

canım boncuk ve burdaki diğer hamile arkadaşların çoğu saraçoğlunun çaylarını kullanmadı. bilimsel açıdan etkinliği kanıtlanmış vitamin takviyeleri ve üroloğun önerdiği hormon tedavisi ile hamile kaldılar. aslında sayfaları uzun demeden okursan eminim kendin için yararlı bilgiler bulabilirsin. doktor olarak Prof.Dr. Kaan Aydosa muayene olabilen oldu olamayan maille iletişim kurdu. Kaan Bey Ankarada çünkü. takviye vitamin ne kullandıklarını biliyorum ama ben hiç kullanamadığım için yanlış bir şeyler yazmak istemiyorum. yazdığım gibi geçmiş sayfaları okursan çok faydalı şeyler öğrenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…