- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #89.381
ben de 3 ay klomen +iğne kullandım ..iğne için rapor filan çıkartmadım ..adetin 2.günü gidiyordum rahme bakıp kist vs yoksa klomene başlatıyordu ..o gün sonra gel diyordu ..gidince yumurtaların büyüklüğüne bakıp ona göre iğne veriyordu vuruluyordum ..sonra da gün aşırı ilişki ..
inş. bıkmazsın ..kitap hayatta insna en güzel yoldaş ..başka bir dünya açıyor ..hem insanı bilgilendiriyor hem kafasını dağıtıyor..
ben de mesela tarih kitaplarından acayip zevk alıyorum ..hem tarihi olarak bilgilenip hem de keyif alıyorum ..
güncel olaylarla ilgili ,siyasi kitapları ve osmanlı tarihini anlatan kitaplara aşığım ..
ecdadımı öğrenmek ,tarihimi öğrenmek ,yakın siyasi geçmişe dair bilgilenmk ,ülke meselelerine kafa yorup öğrenmek çok hoşuma gidiyor ..
inş. sende bıkmadan okursun ..istemek yeterli gerisi gelir merak etme ..kendine ödev edin bunu ..canın en ufak sıkılınca hemen kitaplara koş ..
ibadet dedin de aklıma ne geldi ..
ben bir sene öncesine kadar yarım yamalak kılıyordum namazımı ..çok önemsemiyordum ..ve bu beni çok rahatsız etse de,çok çalışkan biri olsamda bu konuda tembellik ediyordum ..neyse bir gün kendi kendime bir karar aldım -çok iradeliyimdir bişeyi istemem yapmam için yeterlidir,isteyip de elde edemedim hiçbişey olmadı bugüne kadar çocuk haricinde ,neyse dedimki belki de bu tembellikten dolayı ALLAHı gücendiriyorum o da bana bir çocuk vermiyor..namazı bırakmamaya kendime söz verdim ..kılamadığım zaman kazaya bırakırım düşüncesini de atmak için çabaladım ..ve çok şükür 1 yıldır düzenli kılıyorum ..
çalışıyor olmama rağmen sabahları namaza kalkmaya özen gösteriyorum ..sabah kalk sonra yat tekrar kalk kahvaltı işe git çok zor oluyor ama zor oldukça daha çok keyif alıyorum bu durumdan ..birşeyler için çabalamak hoşuma gidiyor..
geçtiğimiz ramazanda sahurdan sonra namazı bekleyip kılıyordum ..sonra işe geliyordum işlerim çok yoğundu ..
o yoğunlukta oruç oruç öğlenleri mescide inip bir cüz bazen 2 cüz okuyordum ..
kadir gecesine hatmimi yetiştirdim ..
beni tanıyanlar irademe hayrandır zaten ..
yani bebek olmaması beni manevi olarak çok etkiledi..
sorumluluklarıma daha çok sahip çıktım ve en çok rahatsız olduğum ve düzenli kılmayı istediğim namazımı düzene soktum ..
her işte bir hayır olayı gerçekten de çok doğru ..belki de daha erken çocuk olsa ben bu namaz işini böyle düzeltemeyecektim biliyormusun ..çocuk olmadı ama bu durum buna vesile oldu ..ve ben iiki de böyle olmuş diye dua ediyorum ..
inş. da hep böyle devam eder bu durum ..
o yüzden bence her işte bir hayır var kesinlikle ..
Cumartesi pazar çalışmıyorumda ben , o yüzden gelsin istedimALLAH HEPİMİZE sabır versin gerçektn..
ama bence hocalığı bıraksan da bi kursa falan yazıl ..
yani her zaman yaptığın birşey değil de farklı bişey olması daha ii olur bence..
hadi bismillah inş. doktor işiniz de daim olur ,eşin de gider de siz de halledersiniz..
ama evde yalnızlıktan bir an önce kurtul derim ben sana ..
bak ben rahatsız olmama rağmen işe geliyorum aklım dağılsın diye ..
başkası olsa raporu alır eve gider ama evde kalınca gerçekten zor oluyor..
hee aklıma geldi kitap okusana bol bol ..
git 2-3 tane kitap al .
evde bol bol oku ..
ben evde olsam çoktan kütüphane yapmıştım ..
şimdi bile çalışıyorken işyerinde başka evde başka kitabım var ..
okuduğum kitabın birini bitirdim bu arada..
alırsın kahveni yanına açarsın kitabını ohh miss..
haftasonları evde iken ben öyle yapıyorum çok i igeliyor valla .
geçmiş olsun ..ALLAH ŞİFA VERSİN..
C.TESİ ne olacak hayırdır
canım geçmiş olsun keşke eve gidebilsen dinlenmek ii gelirdi. her şerde bir hayır var misali iyiki grip olmuşsun diyeceğim, bu seneki gribe bağışıklık kazandın, hayırlısıya tedavinde ve inşallah hamileliğinde tekrar gribe yakalanma durumunu azaltmış oldun.
çok güzel analtmışsın ablacım sağol doğru ben hep diyorum YaRabbi olmayışında da bi hayr var ama biz aceleciyiz hemen istiyoruz. halbuki bir patron bile işçisi işini yaptığı sürece ücretini verir bir iki beş gün gelmesin hemen keser ücretini sen çalışan birisin bilirisn Rabbim de daha çok çalışın ibadetlerinizi vereyim buyuruyor. siz bana dönün ben de size vereyim buyruyor. bir hikmetli söz okumuştum diyorki" SEN ALLAH'IN DİNİNE SAHİP ÇIKMASSAN, aLLAH'IN SANA SAHİP ÇIKMASINI BEKLEME" bu söz çok doğru bizler hep dünyacıyız ve bebeği de kendi duygularımızı tatmin etmek mesela yalnızlık, deprsyon, beklemek vs bunların izale olması için istiyoruz. hiç demiyoruz Meryem validemizin annesi Hanne valide gibi "YaRabbi, şu karnımdakini sana adıyorum" diye Rabbim Bizlere bu ahlakı nasip eylesin en azından evlatlarımızı kendi yolunda yetiştirmeyi nasip etsin.. iradeli olmana hayran kaldımmm
Cumartesi pazar çalışmıyorumda ben , o yüzden gelsin istedim
..
tunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dua çok önemli ..duamızı esirgemeyelim de gerisi gelir ..ben hep eskiden dua ederdim ne olur RABBİM tek isteğim şu namaz konusunda tembellik etmemem derdim kabul etti çok şükür..şimdi de her namaz sonunda aynı duayı ediyor RABBİM namaza devam etmem için bana yardım et diyorum ..
birbirimize duamızı esirgemeylim ,müslümanın müslüman kardeşine duası da çok etkili biliyorsun :13:
)
diğer doktorun verdiği ilaç fsh için vermişti cylo-progynova içmesem 5 ne denk
geliyo onu içince bitiminin 3. günü adet oluyorum acaba kaç gün tatildir ona göre ilaca
başlasam olurmu geciktirmiş olurum
Insallah Rabbim verirse yapacagiz, esim vitaminlere basladi bakalim hayirlisi
haftayada sperm testi ve hormon testi verecek
elıbesesden geldı bana ılac dun kullanmaya basladık bısmıllah dıyıpTünaydın esracığım, hoşgeldin. nasılsın canım. şu tenktür ne zaman gelecek acab bir bilgin varmı. gerçi sen bizim listede değildin başka listedeydin, bende o topiği çok fazla takip edemiyorum. belki sen okumuşsundur.
Selam kızlar. Yorgun anneden sizlere kocaman bi merhaba. Bebiş bu gecede uyutmadı, artık kısmetse kırkı çıktıktan sonra geceleri uyur diye düşünüyorum.
Bilgem anladığım kadaraıyla tedaviye başlamışsın, hayırlı uğurlu olsun bitanem.
Sanırım merim de tedavi son aşamaya gelmek üzere, merim Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bi evlat nasip etsin.
Kris yavaş gel canımıniçi, hemen 2.ye dönüyosun...
Ronyammmmm çok özledim seni...
Selam kızlar. Yorgun anneden sizlere kocaman bi merhaba. Bebiş bu gecede uyutmadı, artık kısmetse kırkı çıktıktan sonra geceleri uyur diye düşünüyorum.
Bilgem anladığım kadaraıyla tedaviye başlamışsın, hayırlı uğurlu olsun bitanem.
Sanırım merim de tedavi son aşamaya gelmek üzere, merim Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bi evlat nasip etsin.
Kris yavaş gel canımıniçi, hemen 2.ye dönüyosun...
Ronyammmmm çok özledim seni...
İyi akşamlar arkadaşlar. Beni bazılarınız bilir, bilmeyenler için tekrar anlatayım. 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz.
İlk 1 yıl herşeyin yolunda olduğunu düşünerek beklemekle geçti. sonra eşimin sperm sayısının 2 milyon ile 3 milyon arasında olduğunu öğrendik. Hemen ne yapalım derken Mayıs 2009 da tüp bebek yaptırdık negatif sonuç aldık.
Şimdi ne oldu. Ocak ayından itibaren Allahın izniyle, değerli hocam Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlunun sitesinden satın almış olduğumuz bitkisel çay ve eşime uyguladığım beslenme programı sayesinde geçen hafta yaptırdığımız sperm testinde 2 milyondan 76 milyona yükseldiğini gördük.
Bizi en çok bizler anlarız ve yardımcı oluruz, bunu en iyi bilenlerden biri de benim. Neler çektiğimizi bi Allah bide bizler biliyoruz.
Gelelim uyguladığım beslenme programına:
Her sabah:
1 tatlı kaşığı, cevizli--ballı--arı sütü--polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir.
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi--yumurta--peynir--kuşburnu marmelatı--
ballı süt
İşe giderken 1 elma, 3 ceviz içi, 10 adet siyah üzüm kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu
Öğlen muzlu--ballı--cevizli--tarçınlı karışım
Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz limonlu zeytinyağlı nar ekşili salata
Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Haftada 1 kere bol kimyon--kekik--karabiberli tavuk ve kırmızı et
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Bir akşam ayçekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka
Her akşam keçiboynuzu kürü
Haftada 2 kere Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız bitkisel çay.
Umarım sizlere faydalı olur. Daha hamile kalamadım ama en azından İLAÇ kullanmadan doğal yollarla doktorların hiç yükselmez dedikleri sayısı yükselttik. Pes etmeyin ben yukarda yazdığım listeyi 3 aydır şaşmadan uyguladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Tez zamanda böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin
slm ,tek bişey merak ettim,,hamilemisin???
kardenim napıyorsun canım sıkılıyorrrr
şuan oğluşu var bitane yakışıklı yeni doğum yaptı canım
cok sevindim,,bizde bende çikolata kisti var 3 cm ,,,eşimdede 4 milyon sperm ve morfoloji sıfır ,,bu durumda olan varmı bu başlığı bugün gördüm,,boncuk bana inanılmaz moral verdi,,birde negatif tüp denememiz var,,forumu takip eden biriysen bana yardımcı olurmusun ?çünki bütün forumu okumak zor gibi...
saraçoğlu sadece çaymı verdi,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?