- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #89.601
AMINNNN canim..nasil girebildinmi ff ye?
ayyy.. yok gamzelim ya sinir oldum valla uğraştım uğraştım çıktım başka zaman tekrar denerim.. zaten kafam döndü bilgisayar başında bir yandan okul için rehberlik planı hazırlıyorum bir yandan 29 ekim kutlama programı hazırlamaya çalışıyorum onu araştırıyorum bir yandan ateş ölçme topiğini okumaya çalışyorum bir yandan da burayı takip ediyorum işte başım döndü sayfalardan...
bızım bu tarafta gene karakola baskın duzenlenmıs oglen ve 1 sehıt polıs var
allah belanızı versın
artık hedeflerı polıs oldu
sınırlerım bozuldu
panık atagım tuttu resmen
sımdı esım dıyınce
rabbm sen herkesı koru
cok korkuyorum polıs kardesı olaraktan
kızlar ff de sıkıntı bende yaşadım
siteye girdiğiniz zaman google ceviri yapıyor diye üstte bişi yazıyorsa onu kapatın öyle girmeyi deneyin.
ben onun yüzünden giremiyorum hala
önce onu kapatıyorum öyle..
Evet canım doğru diyorsun , sağlıcakla gelsinde beklerim ..canim bilgem..bende ilk denememde ohs olmustum rahima fazla su birikmisti.benimde 27 felandi yumurtam neyse.
.ilk denemem tutmadi..
sonra 3 kezde donrulmuslarla dendim 2 si tuttu..en sonuncuda kimyasal gebelik oldu..
icin rahat olsun canim dondurulmuslarlada tutuyo..
ins ohs olmazsinda ertelenmeden gelir bebegin..ama ertelenirsede hic uzulmeherseyde bi hayir var gercekten..
Amin Esra'm , güzel duaların için sağolsın kuşum ..yavrumuuuuuuuu dıye yazınca butun tuylerım dıken dıken oldu
ınsallah rabbm gonlundekını hayırlıısylan sana nasp etsın
dılerım basarılı bır deneme olur ve sonucun pozıtıf olur
ve saglıklan kucagına alırsın bılgemmmmmmmmm
Ekin'im aynen öyle ..rezvr iyi olur ohss sıkıntısı,
rezver az olur yumurta çıkmaz
Ya Rabbim sen yardım et bize
bılgem,,,,,,,,
bnde senın gıbı olmustum
yemeden ıcmeden kesılmıstım
resmen acıllıktım
hem sancıdan hemde vucudumdakı dengesızlıkten dolayı
ınsallah rabbım 2. denemeyı nasp etmezde dogal yollan gelır
hıc gozume kesmıor cunku o asamalar
peki sen ölçüyor musun ateşini ben iki gündür ölçüyorum 36.1 36.2 çıktı. aslında bu birkaç gün içinde yumurtlamam lazım ama bilmiyorum tabi. daha ateş ölçmeyle anlayamam bunu. şimdilik biraz alışayım her gün ölçmeye. adetin bitince mi başlanıyo gamzelim ölçmeye.
bende bilmiyorum ki canim ama benim adetimin 1.gunu bu sabah olctum kaydettim ff ye.
bende sordum am cvp alaamdim ilk gunumu baslaniyo ki aceba ekinnnn:26:
ogretmen misin canim...ne guzel gorevin var ben kuckken hep ogretmen olmak istemisimdir cunku ilk okula basladigimizda ogrendigimizilk meslek ti ogretmenlik..
eve gelirdim kardeslerime ogretmenlik oynardim tabiki her zman ben ogretmen olurdum..
tekrar cocuk olmak istiyorum herseyi umutmak istiyorum sadece oyun oynamak istiyorum..
evet ilk günden canım hep ölçün
çok iyi bi yöntem
canım ya bende çok oynardım çocukken senin gibi hep öğretmen olurdum bir de okulda öğretmenler toplantısı olurdu çok merak ederdim acaba ne konuşuyorlar diyeama şimdi diyorum ki kendime neyini merak ediyormuşum acaba ne kadar sıkıcı birşey.. evet öğretmenim canım çok şükür rabbime zzorlukları olsa da güzellikleri de var tabi. Bazen çok zorlanıyorum ama okula gitmeyince de özlüyorum terapi gibi geliyo.. insan çalışmasa da birşeylerle uğrşmalı boşluk gerçekten çok kötü..
Hayırlı akşamlar kızlar muhabbetiniz bol solsun inşallah...
Nasılsınız bakalım?
evet ilk günden canım hep ölçün
çok iyi bi yöntem
haa.. ekin ya bişi soracağım sana sen biliyorsun bu vitaminleri bitkisel ürünleri falan. ısırgan otu çayını her akşam mı içireyim eşime bayanlar da içebiliyor mu onu yani faydası var mı yumurtalara da. bir de arısütü+bal+polen karışımı günde bir kere tok karnına dimi. 1 çay kaşığı mı tatlı kaşığı mı yoksa..
valla gamzelim ister istemez etklii oluyo tabi yani kanaat notu diye bişi var dimi o da bunun için iştetabi insan da akıllı uslu çocukları seviyo o kadarcıkta olsun yani:))))
eşine akşamları ver ısıranı sende arada iç süt hormonunu yükseltebiliyormuş sen çok tüketme
arı sütü... sabahları 1 tatlı kaşığı yesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?