Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
AMINNNN canim..nasil girebildinmi ff ye?

peki sen ölçüyor musun ateşini ben iki gündür ölçüyorum 36.1 36.2 çıktı. aslında bu birkaç gün içinde yumurtlamam lazım ama bilmiyorum tabi. daha ateş ölçmeyle anlayamam bunu. şimdilik biraz alışayım her gün ölçmeye. adetin bitince mi başlanıyo gamzelim ölçmeye.

ogretmen misin canim...ne guzel gorevin var ben kuckken hep ogretmen olmak istemisimdir cunku ilk okula basladigimizda ogrendigimizilk meslek ti ogretmenlik..

eve gelirdim kardeslerime ogretmenlik oynardim tabiki her zman ben ogretmen olurdum..

tekrar cocuk olmak istiyorum herseyi umutmak istiyorum sadece oyun oynamak istiyorum..

ayyy çok üzüldüm yaa
mekanı cennet olsun
allah onlarıda bildigi gibi yapsın ((

hımmm.. bak bunu söylediğin iyi oldu ekin biir dahakine dikkat edeyim bakalım sağolasın..

Evet canım doğru diyorsun , sağlıcakla gelsinde beklerim ..
Ne bileyim hep hemen olsun isterdim ama bu sefer hayırlısıyla , hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun istiyorum ..
Yaşadığım acılar beni hem törpüledi hemde sabırlı olmayı öğretti..
İlkinde çok büyük heyecan yaşadım ama kaybetmeyide bildiğimden bu sefer ne çok heves ediyorum nede umudumu kırıyorum ..
Hayırlısı olsun inşallah ..
Amin Esra'm , güzel duaların için sağolsın kuşum ..
Herşeyin hayırlısı..
rezvr iyi olur ohss sıkıntısı,
rezver az olur yumurta çıkmaz
Ya Rabbim sen yardım et bize
Ekin'im aynen öyle ..
Keşke herkesin ortalama 15 yumurtası olsa .. Azı ne kadar iyi değilse fazlasıda hiç iyi değil..
Dr 30 yumurta topladık dediğinde oturup ağlayacaktım neredeyse ..

Canım yaşın genç olmasından mı , fsh düşük ondan sebep ne bilmiyorum ama sonuçta sıkıntı ..
İnşallah doğal yolla hamile kalırsın da dediğin gibi bu sıkıntıları yaşamazsın ..
Bende ilk tüp bebekten sonra biliyorsun 1 yıldır yapmadığım şey kalmadı , tüp bebek benim içinde büyük korku her anlamda ama gel görki başka çarem yok , doğal yoldan hamile kalacağımı sanmıyorum ..
Yani öyle umudum yok..

bende bilmiyorum ki canim ama benim adetimin 1.gunu bu sabah olctum kaydettim ff ye.

bende sordum am cvp alaamdim ilk gunumu baslaniyo ki aceba ekinnnn:26:

canım ya bende çok oynardım çocukken senin gibi hep öğretmen olurdum bir de okulda öğretmenler toplantısı olurdu çok merak ederdim acaba ne konuşuyorlar diye ama şimdi diyorum ki kendime neyini merak ediyormuşum acaba ne kadar sıkıcı birşey.. evet öğretmenim canım çok şükür rabbime zzorlukları olsa da güzellikleri de var tabi. Bazen çok zorlanıyorum ama okula gitmeyince de özlüyorum terapi gibi geliyo.. insan çalışmasa da birşeylerle uğrşmalı boşluk gerçekten çok kötü..

Hayırlı akşamlar kızlar muhabbetiniz bol solsun inşallah...
Nasılsınız bakalım?

simdisen konusuyosun toplantida..bende seyi merakederim aceba ogret,enler sevdigi ogrencilerinemi guzel not veririler yoksa hereks esitmidri diye..cocukluk iste:26::26:
Hayırlı akşamlar kızlar muhabbetiniz bol solsun inşallah...
Nasılsınız bakalım?

iyi aksamlar canim hosgeldin nasilsin..

evet ilk günden canım hep ölçün
çok iyi bi yöntem

haa.. ekin ya bişi soracağım sana sen biliyorsun bu vitaminleri bitkisel ürünleri falan. ısırgan otu çayını her akşam mı içireyim eşime bayanlar da içebiliyor mu onu yani faydası var mı yumurtalara da. bir de arısütü+bal+polen karışımı günde bir kere tok karnına dimi. 1 çay kaşığı mı tatlı kaşığı mı yoksa..

valla gamzelim ister istemez etklii oluyo tabi yani kanaat notu diye bişi var dimi o da bunun için işte tabi insan da akıllı uslu çocukları seviyo o kadarcıkta olsun yani:))))

eşine akşamları ver ısıranı sende arada iç süt hormonunu yükseltebiliyormuş sen çok tüketme
arı sütü... sabahları 1 tatlı kaşığı yesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…