- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #89.641
bal gibi şeylere metal değdirdmeyin,küçük tahta kaşıklar var onlardan alın ...haa.. ekin ya bişi soracağım sana sen biliyorsun bu vitaminleri bitkisel ürünleri falan. ısırgan otu çayını her akşam mı içireyim eşime bayanlar da içebiliyor mu onu yani faydası var mı yumurtalara da. bir de arısütü+bal+polen karışımı günde bir kere tok karnına dimi. 1 çay kaşığı mı tatlı kaşığı mı yoksa..
kızlar merhaba
bizde yarın eşimle doktora gitcez. eşimin 3 aylık tedavi süersi bitti test yaptırcaz bakalım nasıl çıkıcak değerleri. bende kontrole gitcem pco bide rahim perdesi ile ilgili bakalım bu doktor ne diycek iyce kafayı yedik
bal gibi şeylere metal değdirdmeyin,küçük tahta kaşıklar var onlardan alın ...
herkese iyigeceler,şöyle bir geçmişi okudum geldim...lorkecim gitmişsin bile....
4D Sinema - Şaşıran Kız videosunu izle - Komedi - Mynet - Video
...izleyin kızlar...
cnm sıkılıorrrrrrrrrrrrrr
neselendırın benı
herkese iyigeceler,şöyle bir geçmişi okudum geldim...lorkecim gitmişsin bile....
...izleyin kızlar...
benide benideeeeeeeeeeeeee
teşekkür ederim ekintos aslında bunu bilyordum ama nedense hiç aklıma gelmedi(( ve ben iki gündür metal kaşıkla veriyorum eşime bişi olmmaz dimi iki güncükten bundan sonrakinde dikkat edeceğim sağol canım.. herkese iyi geceler milleeet allah rahatlık versiiiiinnnn.. rüyamızda bebişlerimizi görelim inşallah...
teşekkür ederim ekintos aslında bunu bilyordum ama nedense hiç aklıma gelmedi(( ve ben iki gündür metal kaşıkla veriyorum eşime bişi olmmaz dimi iki güncükten bundan sonrakinde dikkat edeceğim sağol canım.. herkese iyi geceler milleeet allah rahatlık versiiiiinnnn.. rüyamızda bebişlerimizi görelim inşallah...
...izleyin kızlar...
mues yagmurum ekıntos nasılsınız
sıze laf atamadım sımdı gordum
cıkıp erken yatayım bugun sabaha kadr az toparlayayım
randevum erken saatte
ıyı geceler hepınıze
adet haftası kendımı menepoza grmıs kadınlar gıbı hıssedıorum
tuhaf ve dengesız
bu ceylanın kocası genemı evde
cevp vermıo bzeeee
krisss eğer vaktin varsa özelden msj atacağım sana...
canim hayirli haberlerle gelin INSALLAH tedavi ise yaramistir da umdugun gibi guzel sonuclari alirsiniz..senin de cok iyi gecer rahim perdesi kalmamistir INSALLAH.
önce hbbyi ara izin verirse bağlasın seni krise
önce hbbyi ara izin verirse bağlasın seni krise
bu iyiydi:)))))))))))))))))))))))))
adaş kırmızılar gelmiş ama formundasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?