- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #89.621
bilgemmm geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine, sıcak tut ayaklarını falan..
İyi akşamlar hoşbuldummmsimdisen konusuyosun toplantida..bende seyi merakederim aceba ogret,enler sevdigi ogrencilerinemi guzel not veririler yoksa hereks esitmidri diye..cocukluk iste:26::26:
iyi aksamlar canim hosgeldin nasilsin..
şuan beklemedeyiz birşey yaptığımız yokki ekinim...mues iyi diyoz kendimize:)
sen nasılsın?
siz ne aşamadasınız
pek bilgi vermiyon sendeeeeeeeeee
Gökcen sağolsın canımcımmmm :)
Ayklar önemli değil mi? Panduflarım var sıcacık :)
Muesssss'immmm canımın içi, ne zaman başlayacaksın şimdi tüp bebeğe ..
Gökcen sağolsın canımcımmmm :)
Ayklar önemli değil mi? Panduflarım var sıcacık :)
mmmmmhh.. ben de bayılırım panduflara:)))
kızlar kardeşimden size süper bi tarif
ceylan üşenecek ve yapmayacaksan hiç açma sayfayı benden sana tavsiyeherteLden: pancake
canım rahatsızmış canım geçmiş olsun:))Kızlar sizlerle bişey paylaşacağım .. Dr'um çarşamba hastaneye gittiğimde ilk tüp tedavimi sordu hatta dosyama not etti..
İlkinde bilenler bilir ohss (yumurtalık sendromu olmuştum ), günler mide bulnatısı , nefes darlığı , yani yemeden içmeden kesildim ama ona bile ohss'nin ucundan yakalandım dedim ..
30 yumurta olunca ohss olmak çok normal tabi ama şikayetleri çok fazla. Buna rağmen transferim yapılmştı ..
Dr'uma anlattım , bu sefer devlet hastanesinde yaptırıyorum biliyorsunuz , dr'uma durumu anlatınca yine aynısı olursa biz bu şekilde transfer yapamyız , çünkü bu senin için büyük bir skıntı olur ve bunu göze alamayız dedi, yumurtalar toplanıp eşimden alınan spermlerle döllendirilip dondurulur dedi, ohh yi atlattığım zaman ( 1 yada en fazla 2 adet sonra) transfer ederiz dedi ..
Ben bunada razıyım tabi, 4 yıl bekledim 2 ay fazladan beklerim , yeterki hamile kalayım sağlıcakla kucaklayayım yavrumu ..
Uzun zamandır mücadele içindeyim , hepiniz gibi..
Çok acılar çektim artık bunlar son bulsun istiyorum ..
Bebeğimi kaybettikten sonra yaşadığım acılar ikiye katlandı , herşeye ağlar oldum ama büyük bir sabırla ve rabbimin yardımı ile mücadele etmeye çalışıyorum ..
Rabbim bu yolda hepimizi muvaffak etsin ..
Tek temennim 20'den fazla yumurtam olmaması , hatta 16-18 tane olursa daha iyi olur..
Öyle olursa transferim olur , ama ohss olursamda dondurulsun , çok araştırdım dondurulmuş ilede hamile kalan o kadar çok ki..
Rabbim 'ol' dedikten sonra öylede olur..Yeterki yazılmış olsun ..
kesinnn hamilesin:))))inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:)kızlar adet olmadım yarın tam 30. gün glukofenmi yapıyıyo acaba adet gecikmesini
37:
Selam kızlar. Yorgun anneden sizlere kocaman bi merhaba. Bebiş bu gecede uyutmadı, artık kısmetse kırkı çıktıktan sonra geceleri uyur diye düşünüyorum.
Bilgem anladığım kadaraıyla tedaviye başlamışsın, hayırlı uğurlu olsun bitanem.
Sanırım merim de tedavi son aşamaya gelmek üzere, merim Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bi evlat nasip etsin.
Kris yavaş gel canımıniçi, hemen 2.ye dönüyosun...
Ronyammmmm çok özledim seni...
Muesim hayırlı zamanda hayırlı sonuçla inşallahhhhhhhhh
geçmişi okudum bebem,:))yağmurum hiç sesin çıkmıyo
şafak kaç:)
Hayırlı akşamlar kızlar muhabbetiniz bol solsun inşallah...
Nasılsınız bakalım?
geçmişi okudum bebem,:))
nerden baksan bi 8 günüm var,oda kan testi için,:=)
kız sen ne yaptın cancaazım anlat çabuk:)))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızn bakem:)))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızn bakem:)))
ben gıtmem gulben gelsın mısafırı sevıyorum yaLorke devletşah geçen gülbenin programındaydı
bigün senide görürüz belki heeeeeee:)))))))
canım klomen bana ıyı etkı etmıyolorkemm kuzum hayırlısı olsun artık önümüzdeki maça bakıcaz
inşallah kistin gitmiştir
canım klomenlemi takip yaptırsan bu ay acaba :44:
o zaman catlamıs olabılır bencelorkem benim iki gündür çok şeffaf bir akıntım var ama belimde karnımda adet olcakmış gibi sancım var acaba çatlıyorki
Lorkee duydum ki bu işin uzmanı senmişsinbirşey soracağım sana. ya ben de ateş ölçmeye başladım tablo oluşturayım diye ffye üye olmaya çalıştım ama olmadı bir türlü giriş yapamadım acaba bende mi bir sıkıntı var yoksa herkes ilk üye olurken skıntı yaşadı mı
ben gıtmem gulben gelsın mısafırı sevıyorum yaLorke devletşah geçen gülbenin programındaydı
bigün senide görürüz belki heeeeeee:)))))))
canım klomen bana ıyı etkı etmıyolorkemm kuzum hayırlısı olsun artık önümüzdeki maça bakıcaz
inşallah kistin gitmiştir
canım klomenlemi takip yaptırsan bu ay acaba :44:
o zaman catlamıs olabılır bencelorkem benim iki gündür çok şeffaf bir akıntım var ama belimde karnımda adet olcakmış gibi sancım var acaba çatlıyorki
Lorkee duydum ki bu işin uzmanı senmişsinbirşey soracağım sana. ya ben de ateş ölçmeye başladım tablo oluşturayım diye ffye üye olmaya çalıştım ama olmadı bir türlü giriş yapamadım acaba bende mi bir sıkıntı var yoksa herkes ilk üye olurken skıntı yaşadı mı
iyi geceelr canim gece bekleriz ona goreKızlar bana müsade eşim köyüne bakıcakmış pc yi istiyor gece inşallah gelirim yanınıza...
öptüm sizleri.......
mues yagmurum ekıntos nasılsınız
sıze laf atamadım sımdı gordum
cıkıp erken yatayım bugun sabaha kadr az toparlayayım
randevum erken saatte
ıyı geceler hepınıze
mues yagmurum ekıntos nasılsınız
sıze laf atamadım sımdı gordum
cıkıp erken yatayım bugun sabaha kadr az toparlayayım
randevum erken saatte
ıyı geceler hepınıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?