Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ceylancım senin yumurta takibi iptal mi...hayırdır ne olddu

iptalmi degilmi bende bilmiyorum yumurtalıklarım tembelmiş. doktor eşinden dolayı aşılama öneririm dedi 19.21. gün arası gel progesteronuna bakalım dedi bende geldigimde tekrar ultrasonla baksanız dedim tabi tabi bu ay geçti zaten aşılama için bakıcam dedi bakalım21. gün gidecem büyüyecekmi yumurta

hayirlissi canim yaa :26:

:))) çok güzel yaaa

ama neden özellikle benim izlememi önerdinki şimdi
bence bı anlamı var
sızınde calısmlar aksıyo ya
gercı sızınkı senın yuzunden aksıyo
yok ...bir çocuk sevdimi izliyorum lorke....

sasrıdım bende ekıntosum senın ferıhayı ızleyecegını sanmıyodum da hıc
ben ızlıyorum mesela aradada olsa
cuma aksamı bısey bulamıyom

ekintooooss
annene gıttınmı dedım gormedın heralde
yada annen mı gelecektı en yaptınız
yatıyon mu evde hep

masallah canim senin yigeninde cok tatliymis..ALLAH bizede basip etsin INSALLAHH

inş canım yaa inş ben hamzayı çook seviyorum bazen diyorumki bunu bu kadar seviyorum kendi çocuğumu bundan dah fazlamı sevecem diye ablamlar hep diyo kendi çocuğunu daha çoook seversen diye yaşamadığım için hiç düşünemiyorum. hatta diyolarki bebeğin olsun dersinki hamzayı nasıl bu kadar sevmişim diye valla şaştım kaldım

Son düzenleme:

bende oyel ya cok seviyorum bazen kendimi kaptiriyodum annesi gibi davranmaya basliyodum ahh ahhh

hııı anladımmm.hayırlısı olsun..yumurtalar da tembel demekki:)))))

ekintooooss
annene gıttınmı dedım gormedın heralde
yada annen mı gelecektı en yaptınız
yatıyon mu evde hep

niye ferihayı izlemiyeceğimi düşündün bilmiyorum ama doğru tahmin...başladığından beri hoşlaşmadım:)
annemler küçük bir geziye çıkmışlardı şimdi ankarada ablamların yanındalar...pazar dönecekler inşallah...
annemlere bahsetmemiştim zaten korkmasınlar diye kayınvalidem baktı şimdi iyiyim şükür evimdeyim yormuyoruz idare ediyoruz işte..
Rabbime sığındık işte.....

yumurtalarda derkeeennnnnnn:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…