Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

adamda az degilmis sapikkkkkkkkkkk..

ceylann cok merkattim kizzz sende oylemisn carsaf derdindemisin

ayy sey carsafi akliam geldiiii anladin sennn:26:

ney çarşafı inanmayacaksın ama evett sevmem ben öyle çarşafa oramız buramız degince altıma bişeyler sererim degersede yıkarım siz öyle degilmisinizki:26::26::26::26:

Hoca cemaate sorar;
- Hanımından korkanlar ayağa kalksın!

Herkes kalkar adamın biri oturur..

... Hoca sorar;
- Sen hanımından korkmuyormusun ?

Adamcağız derki;
-Hanımı duyunca dizlerimin bağı çözülüyor, kalkamıyorum.. xD

yarın erken gelenler geçmişi ancak okusunlar ben kalkana kadar diye yapıyorum

dogru iyi yapiyosun dolduralim sayfalari

Dün gece bir melek gönderdim uyurken seni izlemesi için..Çabuk döndü, ne oldu dedim "korktum lan öyle tip mi olur? dedi ♥

Otomobil kazasında ölen yaşlı çift, doğru cennete gönderilirken görevli anlatmaya başlar:
" Şu denize bakan villa sizin. Yanında tenis kortu, yüzme havuzu ve golf parkuru var. İstediğiniz herhangi birşey için şu düğmeye basmanız yeterli. Cennet görevlileri derhal takdim edecekler"
Görevli ayrılınca, adam karısını azarlamaya başlar: " Kahretsin Vildan, hep senin hatan! "
Vildan: " Nasıl yani bey ? "
Adam: " O kahrolası yürüyüş programların, vitamin hapların, yulaf çorbaların, içki, sigara yasaklamaların olmasa buraya yıllar önce gelecektik."

buda benden olsun..

Merdivenlerden düştüğümü gören ve bunα rαğmen " Düştün mü ? " diye sorαn mal! Yok düşmedim ben hep böyle iniyorum : D

Rum bir karı koca varmış. Evde musluk bozulmuş.
Karısı adama musluğu yapsana deyince adam:
" Haydi bree ben muslukcumuyum? " demiş.
Kadın bu duruma çok üzülmüş.Sonra akşam yemeği için güzel bir sofra kurmuş ama masanın ayağı sallanıyormuş.
Bunu tamir etmesini isteyince adam sinirli bir şekilde " haydi bree ben marangozcumuyum ? " demiş.
Kadın yine çok üzülmüş . Tam mutfağın lambasını kapatıp çıkacakmış ki lambanın bozulduğunu farketmiş kadın korkarak bunu da adama söylemiş.
Adam iyice sinirlenerek: " Haydi bree ben elektrikçimiyim? " diyerek evden çıkmış.
Yarım saat sonra adamın bir arkadaşı gelmiş.
Eleni'yi üzgün görünce ne olduğunu sormuş.
Eleni: " Ah Yorgo sorma lamba bozuk masanin ayaği sallaniyor musluk damlatiyor ama dimitri hiç birseye el atmiyor kuzum." demiş içli bir biçimde.
Yorgo: " Ah Eleni buna mı üzülüyorsun. Merak etme ben tüm bu işleri yaparım. Ama bana ya güzel bir çilekli pasta yapacaksın yada benimle yatacaksin." der.
Adam tüm işleri halledip gider ve ertesi sabah Eleni Yorgo'ya Dimitri'nin geldiğini ve ona söylediklerini söyler.
Yorgo: " Aferin aferin artik ona güzel bir pasta yapmissindir dimi Eleni? " der rahat bir halde.
Eleni: " Haydi bree ben pastacımıyım ? "

İşte yaşamımız böyle ;
Bir zamanlar, liseyi bitirip üniversiteye girmek için ölüyordum;

Sonra, ölüyord...um üniversite bitsin, işe başlayayım diye!

Derken, evleneyim, çocuklarım olsun diye ölmeye başladım…

Çocuklarım oldu, ‘ Ölürüm onlar için ’ diye düşünmeye başladım.

Büyüsünler, iyi yetişsinler diye ölümüne çalıştım;

An geldi, Ölürüm arkadaş emekli olmak için dedim kendi kendime!

Şimdi gerçekten ölüyorum ve birden farkına vardım ki,

YAŞAMAYI UNUTUTMUŞUM ...

Ne olur, sen de kendine yapma bunu.

Yaşadığın her anın kıymetini bil,

Her günün keyfini çıkar…

Hey arkadaş;

Para kazanmak için sağlığımızdan oluyoruz…

Sonra da, sağlığımızı geri kazanmak için paramızdan;

Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayıp, hiç yaşamamış gibi ölüyoruz…

buda bize kapak olsun hayatımızın kıymetini bilelim kızlarrr yarın görüşmek üzere

çok haklı kadııınnnnn

cok dogru guzel arkadasim gunun en anlamli sozu bu

iyi geceler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…