- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #90.501
evveeeeettt güzel şeyler vardı yine gırgır şamata hat safhadaydı.. valla ekin benden duymuş olma ama seni bayaaaa bir çekiştirdiler
kızz gece sohbetini okudunmu sen
bende burçlar konusuna takıldım doğru mu o ceylan valla benim eşim koçç... bende akrep.. yani o bir daha yapalım bir daha diyo ben de bir kere de çatıda yapalım diyorummadem biz bu kadar azgınız da niye bebişimiz yoooooooooooooookkkk ceylaaaaaaaaaannn:26::26::26:
Hoşgeldin.
Benim eşimde 3 ay önce ameliyat oldu ve bugün ben yine adet oldum.
Ümitsiz olma bana bakıp tabiki, 3 ayda hamiş kalan arkadaşımızda var:)
Önümüzdeki hafta bizde testi yenileyeceğız bakalım değişim olmuşmu?
hareket sıfır bizde morfolojide 12 arası değişiyor
sizin o değerleriniz ne durumda
okumam mmıııı... ben gizli takipçiyim kızımmmm.. kim ne demiş nerede kiminle ne yapıyo hepsini biliyommmm bikeremmm
kız keşke onu alıntı yapsaydın sabahkilerde görürdü
valla bizimki uyuyo gamzeliminkide uyuyomuş
sen söyleyecen uyuyomu sizinkide
özellikle çatı meselesi
ahh ahhh siz degil süpermenle yımıyrta azgın olacakmış onu anladım ben
mmmmmm... şimdi şöyle oluyor çatı meselesi deee,, şeyyy,,, keeemmm kümmmm... Yani nasıl desem çatı diil de ee farklı bişiler olabilir tabi yani şeeyyy işte her zamanda aynı olmaz ki dimi ama tebdili mekan şart arada:)))ayy utandımm
ama evet evet uyuyo diyebilirim eşime söyledim böle böle diye.. sen hadi bir daha hadi bir daha diyormuşsun dedim o da bana dedi ki : peki sen ne diyormuşsun hadi üç kere daha beş kere daha mı diyormuşsun dedi... anla işte o kadar yani.. adamcağız bazen diyo ki iliğimi kuruttun valla..
ama dediğin doğru bizim yumurtalarla spermlerde iş yok galiba..
okumam mııı... ceylan yani söylenecek laf mı bikere adam azıcık tadını çıkarsın durrr... valla benim umrumda bile değil çarşaff.. ben işime bakarım anacımmmhem iffet sensin bikerem...
en komiği de umud ama dimi.. adam ne zaman evlenecez diyo oda sakın beni arama ben seni ararım diyoo
haklısın degişiklik şart bak iffete
allah iyiligini versin neyse kış geldi adam azcık nefes alsın bırakta
benimkini okudunmu kalk çarşafları yıkayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?