Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evveeeeettt güzel şeyler vardı yine gırgır şamata hat safhadaydı.. valla ekin benden duymuş olma ama seni bayaaaa bir çekiştirdiler

bende burçlar konusuna takıldım doğru mu o ceylan valla benim eşim koçç... bende akrep.. yani o bir daha yapalım bir daha diyo ben de bir kere de çatıda yapalım diyorum madem biz bu kadar azgınız da niye bebişimiz yoooooooooooooookkkk ceylaaaaaaaaaannn:26::26::26:

kız keşke onu alıntı yapsaydın sabahkilerde görürdü
valla bizimki uyuyo gamzeliminkide uyuyomuş
sen söyleyecen uyuyomu sizinkide
özellikle çatı meselesi
ahh ahhh siz degil süpermenle yımıyrta azgın olacakmış onu anladım ben

Eşim sonuçları doktora goturdu ve gelırken iş yerınde bırakmıs,snucları bende bilmiyorum henüz ama morfoloji iyi ama sayı 15 milyondan 7 milyona düşmüş demiş,sonuçlar gelince yazarım inşallah yine,senin eşinde mi varikosel ameliyatı oldu?

huhu naber kızlar

ekınım regl olmussun hayırlısı olsun ya
ınsallah test guzel cıkar sızınde bu ay moral olıur ve dıer aya patlatırsın sende bombayı

test sonucuna gore sende ıgnelı takıp yaptırsana ekınım benım ole gectı ıcımden

mmmmmm... şimdi şöyle oluyor çatı meselesi deee,, şeyyy,,, keeemmm kümmmm... Yani nasıl desem çatı diil de ee farklı bişiler olabilir tabi yani şeeyyy işte her zamanda aynı olmaz ki dimi ama tebdili mekan şart arada:))) ayy utandımm
ama evet evet uyuyo diyebilirim eşime söyledim böle böle diye.. sen hadi bir daha hadi bir daha diyormuşsun dedim o da bana dedi ki : peki sen ne diyormuşsun hadi üç kere daha beş kere daha mı diyormuşsun dedi... anla işte o kadar yani.. adamcağız bazen diyo ki iliğimi kuruttun valla..

ama dediğin doğru bizim yumurtalarla spermlerde iş yok galiba..

kızlaaaaaaaaaaarrr.... Bu ceylanın gece muhabbetinden bir paylaşımmm.. Hadi bakalım söyleyiverin burçlarınızı...

SEN HANGİSİSİN
Burçlar Ve Sex Bitince Söyledikleri İlk Söz

Koc : hadi, bi daha...

Boga : ben ...aciktim.. pizza soyleyelim

Ikizler : kumanda nerde?

Yengeç : ne zaman evlenicez?

Aslan : itiraf et harikaydim degil mi?, evet harikaydim..!!

Basak : kalk kalk..!! carsaflari hemen yikamam lazim..

Terazi : sen mutlu olduysan ben de mutlu oldum hayatim...

Akrep : hadi simdi de catida yapalim...

Yay : ben seni ararim.. sen sakin beni arama..!!

Oglak : bana kartini versene

Kova : artik ellerini coziyim mi..?

Balik : pardon , adim ne demistin?

haklısın degişiklik şart bak iffete
allah iyiligini versin neyse kış geldi adam azcık nefes alsın bırakta
benimkini okudunmu kalk çarşafları yıkayacam

okumam mııı... ceylan yani söylenecek laf mı bikere adam azıcık tadını çıkarsın durrr... valla benim umrumda bile değil çarşaff.. ben işime bakarım anacımmm hem iffet sensin bikerem...

okumam mııı... ceylan yani söylenecek laf mı bikere adam azıcık tadını çıkarsın durrr... valla benim umrumda bile değil çarşaff.. ben işime bakarım anacımmm hem iffet sensin bikerem...

napıyım burcumun hakkını veriyomuşum demekki
vayyyy işini ciddiye alanlardansın yani bencede sen nasıl hamile kalmadın kız bu zamana kadar
iffet ben degilmişim meger senmişsin

haklısın degişiklik şart bak iffete
allah iyiligini versin neyse kış geldi adam azcık nefes alsın bırakta
benimkini okudunmu kalk çarşafları yıkayacam

aslında aslındaaa kızma ama ben ilk okuduğumda seni boğa olarak düşünmüştüm bilinçaltımıza öyle bir kazımışlar ki ne zaman yemek muhabbeti o zaman senin adın geçiyo benim bir suçum yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…