- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #90.481
herkese günaydın kızlar eda napıyosun tatlım
gökçen kızzzz ben ana........mede sıra istedim 2 kasım dediiibende dogufertile gidicemmmm denizhan beyeee yaaa ben kendi testlerimi oeda yaptırsam pahalıya mal olur dimiiii:18::18::18:
ahh beeee kuzum dedim ya sana önce bir randevunu al diye hangi güne randevvunu verirlerse o gün giderdin. sabahına doğufertile gidip eşinin testini verirdin öğleden sonra test sonuçlarını alır sonuçlarla beraber anamede gider hem eşinin testlerini yorumlatır hem de kendin muayene olurdun be kuzum doğufertile istediğin zaman gidebiliyorsun zaten randevuya gerek yok ama denizhan bey sabahlar orada öğleden sonra doğu fertilde. gerçi doğu fertilde bir de uğraş bey var birlikte çalışıyorlar o da iyiymiş eşimin üroloğu onu tavsiye etmiş ikisi beraber götürebiliyorlar zaten. şimdi bilmem ki ne yapsan hiç tüp bebek merkezinde muayene olmadım ki o yüzden hiç bir fikrim yok parası konusunda. tüp berbek merkezinde muayene olan arkadaşlara sor onlar bilirler sanırsam ya da randevunu al iki kasımı bekle hem adetin de biter. sen ayın onbeşine gideceğiz falan deyince ben randevuyu aldın sanıyordum((((((((
nasip canım ya kasım 2 de geç olur adetliyken hada iyi dglmii altan öylede muayne oldum ben ben durumu anlatırımm eşim için mi ugraş beyyy ayyyyy ne yapacammm yaaaa aman gidersem yönlendirirler koskoca merkezzzzahh beeee kuzum dedim ya sana önce bir randevunu al diye hangi güne randevvunu verirlerse o gün giderdin. sabahına doğufertile gidip eşinin testini verirdin öğleden sonra test sonuçlarını alır sonuçlarla beraber anamede gider hem eşinin testlerini yorumlatır hem de kendin muayene olurdun be kuzum doğufertile istediğin zaman gidebiliyorsun zaten randevuya gerek yok ama denizhan bey sabahlar orada öğleden sonra doğu fertilde. gerçi doğu fertilde bir de uğraş bey var birlikte çalışıyorlar o da iyiymiş eşimin üroloğu onu tavsiye etmiş ikisi beraber götürebiliyorlar zaten. şimdi bilmem ki ne yapsan hiç tüp bebek merkezinde muayene olmadım ki o yüzden hiç bir fikrim yok parası konusunda. tüp berbek merkezinde muayene olan arkadaşlara sor onlar bilirler sanırsam ya da randevunu al iki kasımı bekle hem adetin de biter. sen ayın onbeşine gideceğiz falan deyince ben randevuyu aldın sanıyordum((((((((
pardon yanlış yazmışım kuzum sabahları doğufertilde öğleden sonra anamedde..
sabah kaça kadar dogu fertilde bu arada gökçen oralara yakın otel varmıııı
valla canım zannedersem doğufertilin üst katlarında kendi misafirhaneleri varmış tüp bebek için geelnlere ücretsiz. siz şehir dışından geldiğinizi kalacak yer temin edip edemeyeklerini sorarsanız belki bişeyler yaparlar sizin için de. bir de siz sadece muayene için gitmeeyecek misiniz kalmanıza gerek yok ki. tüp bebebk yaptırırsanız ya da aşılama belki o zaman ihtiyacınız olur klamaya o zaman da dediğim gibi misafirhaneleri var zaten. siz eşine spwrm testi vereceksiniz dimi. zaten sabah verince öğleden sonra çıkıyo. Zaten denizhan bey öğleden sonra anamede geçiyor onu göremezseniz merkezde kim varsa ona yorumlatırsınız. kendin de test yaptıracaksan bence adıyamanda yaptır sonuçlarını götürürsün yanında bir de bilmediğin bir şehirde kendi testlerin için oradan oraya gitme bence. Yine de kendin bilirsin ama.
tabi adetliyken daha iyi olur öyle diyorlar ben hiç öyle muayene olmadım ama.. hayırlısı gidin bakalım ne olacak.. anladıııııııııııımmmmm sen sabırsızlandın ondannnn beklemek istemiyorsun daha fazla dimiiii canım benim yaaa belki böylesi daha hayırlıdır. bende malatyayı çok bilmiyorum aslında buralı değilim yaa otel var mı oralarda hiç bilmiyorumm.. sana özelden nomu atayım istersen. istediğin zaman arayıp sorabiilirsin okulda olmadıığım zamanlara denk gelirse yardımcı olmaya çalışırım inşallah..
Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?sanırım benim için uygun konu burası,hazirandan beri bebek düşünüyoruz bır yıllık evliyiz,eşimin spermiyografi sonuçları içi acıcı değil,bı kaç ay önce yaptırdıgı testte sperm sayısı 15 milyon iken bi kaç gün önceki testte sayı inanılmaz bi düşüş göstermiş,7 milyon ama morfoloji iyiymiş,eşimde varikosel var 25 ekim de amelıya olacak inşallah,doktor normal yolla cocugunuz olmaz asılama da tutmaz ancak tüp bebek demiş,üzüldüm elimde olmadan...amelıyat olunca da duzelecek dıye bıse yok bazıları olumlu sonuc gosterıyor bazıları gostermıyor demıs,var mı benim durumumda olan....
canım amacım biz mtedavimi olalım yok sa çare tüpmü yaptıralım bi cvp istiyorummm sadece bu benim durumum zaten bellli ama yinede bilinçli insanlarla yoluma devam edicem aşılama derse onu yoksa tüppp sagolasın canım seni rahatsız etmek istemem amasglasınn
ekin bana yardım cı ol canımm eşim için hangi testleri istemeliyımm ve morfoloji normal degerler kaçççç olmalı bana saat 5 kadar haber ver canım herkez uyuyor galibaaaaa
HORMON TESTLERİ: fsh-lh-testtesteron-prolaktin
birde sperm testi işte..
morfololoji kruger yöntemine göre yapılmalı. normali%14 ama %4 ve üstü iyi kabul ediliyor.
varikosel ameliyatı olmuşmuydu sizde yanlışmı hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?