Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlar .. Bugün tüm gün yatacağım ..
Temizlik , ütü vs hiç halim yok ..
Belki yarın ..
Kendinize iyi bakın ..

gökçen kızzzz ben ana........mede sıra istedim 2 kasım dediii bende dogufertile gidicemmmm denizhan beyeee yaaa ben kendi testlerimi oeda yaptırsam pahalıya mal olur dimiiii:18::18::18:

Son düzenleme:
selam millet abooo ne çok sayfa atmış ileri ..hiç mecalim yok okumaya valla :))
evi bi süpürgeyle aldım ..
ütü yaptım ..başka da ayrıntılı temizlik yapmayacağım ..eşim kzııyor kendini yorma diyor..
ne yapalım bu hafta böyle kalsın ..evim pis değil ama içim rahat etmiyor..
birazdan da markete gidip bir iki şey alacağım ..hem de hava almış olurum ..
eve gelince de duş alıp kitabımı elime alıp kahvemi de yanına ohh mis gibi kitap okumayı düşünüyrm ..
kitap okuyunca çok sakinleşiyorum..
haftasonu asla evde durmam ama bu seferlik böyle oldu ne yapalım :))

herkese günaydın kızlar eda napıyosun tatlım

ne yapayım canımmmm malatyaya gidicem bakalım nasıl bi süreç bizi bekliyor yarın regli tarihim gecen ay 19 da oldummm herkesinki gecikti bakalım benimki nasıl tepki verecekkk

gökçen kızzzz ben ana........mede sıra istedim 2 kasım dediii bende dogufertile gidicemmmm denizhan beyeee yaaa ben kendi testlerimi oeda yaptırsam pahalıya mal olur dimiiii:18::18::18:

ahh beeee kuzum dedim ya sana önce bir randevunu al diye hangi güne randevvunu verirlerse o gün giderdin. sabahına doğufertile gidip eşinin testini verirdin öğleden sonra test sonuçlarını alır sonuçlarla beraber anamede gider hem eşinin testlerini yorumlatır hem de kendin muayene olurdun be kuzum doğufertile istediğin zaman gidebiliyorsun zaten randevuya gerek yok ama denizhan bey sabahlar orada öğleden sonra doğu fertilde. gerçi doğu fertilde bir de uğraş bey var birlikte çalışıyorlar o da iyiymiş eşimin üroloğu onu tavsiye etmiş ikisi beraber götürebiliyorlar zaten. şimdi bilmem ki ne yapsan hiç tüp bebek merkezinde muayene olmadım ki o yüzden hiç bir fikrim yok parası konusunda. tüp berbek merkezinde muayene olan arkadaşlara sor onlar bilirler sanırsam ya da randevunu al iki kasımı bekle hem adetin de biter. sen ayın onbeşine gideceğiz falan deyince ben randevuyu aldın sanıyordum((((((((

pardon yanlış yazmışım kuzum sabahları doğufertilde öğleden sonra anamedde..

nasip canım ya kasım 2 de geç olur adetliyken hada iyi dglmii altan öylede muayne oldum ben ben durumu anlatırımm eşim için mi ugraş beyyy ayyyyy ne yapacammm yaaaa aman gidersem yönlendirirler koskoca merkezzzz

sabah kaça kadar dogu fertilde bu arada gökçen oralara yakın otel varmıııı

valla canım zannedersem doğufertilin üst katlarında kendi misafirhaneleri varmış tüp bebek için geelnlere ücretsiz. siz şehir dışından geldiğinizi kalacak yer temin edip edemeyeklerini sorarsanız belki bişeyler yaparlar sizin için de. bir de siz sadece muayene için gitmeeyecek misiniz kalmanıza gerek yok ki. tüp bebebk yaptırırsanız ya da aşılama belki o zaman ihtiyacınız olur klamaya o zaman da dediğim gibi misafirhaneleri var zaten. siz eşine spwrm testi vereceksiniz dimi. zaten sabah verince öğleden sonra çıkıyo. Zaten denizhan bey öğleden sonra anamede geçiyor onu göremezseniz merkezde kim varsa ona yorumlatırsınız. kendin de test yaptıracaksan bence adıyamanda yaptır sonuçlarını götürürsün yanında bir de bilmediğin bir şehirde kendi testlerin için oradan oraya gitme bence. Yine de kendin bilirsin ama.
tabi adetliyken daha iyi olur öyle diyorlar ben hiç öyle muayene olmadım ama.. hayırlısı gidin bakalım ne olacak.. anladıııııııııııımmmmm sen sabırsızlandın ondannnn beklemek istemiyorsun daha fazla dimiiii canım benim yaaa belki böylesi daha hayırlıdır. bende malatyayı çok bilmiyorum aslında buralı değilim yaa otel var mı oralarda hiç bilmiyorumm.. sana özelden nomu atayım istersen. istediğin zaman arayıp sorabiilirsin okulda olmadıığım zamanlara denk gelirse yardımcı olmaya çalışırım inşallah..

canım amacım biz mtedavimi olalım yok sa çare tüpmü yaptıralım bi cvp istiyorummm sadece bu benim durumum zaten bellli ama yinede bilinçli insanlarla yoluma devam edicem aşılama derse onu yoksa tüppp sagolasın canım seni rahatsız etmek istemem ama sglasınn

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?sanırım benim için uygun konu burası,hazirandan beri bebek düşünüyoruz bır yıllık evliyiz,eşimin spermiyografi sonuçları içi acıcı değil,bı kaç ay önce yaptırdıgı testte sperm sayısı 15 milyon iken bi kaç gün önceki testte sayı inanılmaz bi düşüş göstermiş,7 milyon ama morfoloji iyiymiş,eşimde varikosel var 25 ekim de amelıya olacak inşallah,doktor normal yolla cocugunuz olmaz asılama da tutmaz ancak tüp bebek demiş,üzüldüm elimde olmadan...amelıyat olunca da duzelecek dıye bıse yok bazıları olumlu sonuc gosterıyor bazıları gostermıyor demıs,var mı benim durumumda olan ....

Hoşgeldin.
Benim eşimde 3 ay önce ameliyat oldu ve bugün ben yine adet oldum.
Ümitsiz olma bana bakıp tabiki, 3 ayda hamiş kalan arkadaşımızda var:)
Önümüzdeki hafta bizde testi yenileyeceğız bakalım değişim olmuşmu?
hareket sıfır bizde morfolojide 12 arası değişiyor
sizin o değerleriniz ne durumda

ekin bana yardım cı ol canımm eşim için hangi testleri istemeliyımm ve morfoloji normal degerler kaçççç olmalı bana saat 5 kadar haber ver canım herkez uyuyor galibaaaaa

canım anlıyorum bir an evvel ne gerekirse yapmak istiyorsun biz de aynı şekildeyiz inan vakit kaybetmek istemiyoruz bir ay bir aydır bizim için.. aslında işiniz o gün biter sizin.. sperm testini aynı gün veriyorlar çünkü sen de orada muayeneni olursun o zaman. aşılama mı tüp mü söylerler zaten bütün tahlillerinizi testlerinizi götürürsün.. biz geeçn gün bir aekadaşımla gittik denizhan beye.. onlarda altı yıldır uğraşıyorlar iki aşılama ve tüm vitamin bitkisel tedavileri yapmışlar arkadaşım tüp istiyordu ama diğer doktorlar değerleri normal hamilelik için yeterli olduğu için gerek yok en fazla aşılama yaparız diyorlardı ama denizhan bey arkadaşın tüm tesrtlerine baktı bir de onu muayene etti ve aslında normal yolla olabilir yada aşılamayla.. ama çok uğraşmışsın artık yorulma tüp bebek yapalım sana dedi. yani arkadaşın hikayesini dinleyip muayenesini yapınca hemen ne yapılması gerektiğini söyledi. o yüzden size de gittiğiniz gün söylerler ne yapmanız gerektiğini. doğufertilde uğraş beyde var tüp bebek ile ilgilenen denizhan beyi göremezseniz ona gidin istersen. bir de denizhan bey kaça kadar orada bilmiyorum öğleye kadar diyorlar ama kaça kadar bilmiyorum((( canım ayrıca rahatsız olmam ne demek. yardımcı olabilirsem mutlu da olurum.. ben sana nomu atayım da sen kaydet belki lazım olur bu seferde keşke alsaydım dersin gerek olmazsa aramazsın zaten :))))

ekin bana yardım cı ol canımm eşim için hangi testleri istemeliyımm ve morfoloji normal degerler kaçççç olmalı bana saat 5 kadar haber ver canım herkez uyuyor galibaaaaa

HORMON TESTLERİ: fsh-lh-testtesteron-prolaktin
birde sperm testi işte..
morfololoji kruger yöntemine göre yapılmalı. normali%14 ama %4 ve üstü iyi kabul ediliyor.
varikosel ameliyatı olmuşmuydu sizde yanlışmı hatırlıyorum

hormon testini devlette yaptırıp sonucunu orada gösteebilirsin biz öle yapmıştık edaaa.. morfolojiye krugere göre bakıyorlar doğu fertilde. 80 tl aldılar bizden.

peki ekin biz morfoloji istemiştik sadece morfoloji %3 krugere göre yazıyordu. ama ben morfoloji deyince boyun baş kuyruk anomalisi % kaç normali % kaç onlarda olacak sanıyordum hiç bunlardan bahsedilmemişti test sonucunda sadece morfolojinin % kaç olduğu mu yazılır sonuçta???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…