Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cok dogru canim..SABIR ACIDIR AMA MEYVESI TATLIDIR DERLER..sabredicez ve bebgimiz bi gun gelicek INS annecigine...

ANNECIGI onu cooooooooooooooook ama coooooooooook ozlediiiiiiiii

ceylanmı biri burçları koymuştu benim burcum yengeç gerçektende biriyle çıkmaya başlayınca bir süre sonra ee biz ne zaman evlencez derdim :) o yüzdende kısa bir süre sonra ayrılırdık bikaç erkek arkadaşımda öyle oldu :)

yok canım yatmadım baktım kimse yok bende okey oynuyprum sen napıyosun saat kaç orda

bende bi ara gece oturmaya alismistim ama sabah kalkmak cok zor oluyordu erken kalkmam gerektiginde baya gec oldu saat iki ceyrek yanlis hesaplamadiysam burda aksam 6 ceyrek tv izliyorum ben de yemek yiyecegiz birazdan

İyii geceler ceylancığım, napıyorsun. bir bakayım dedim. bugün kimse yok galiba. kankilerin yok bugün
evet yarın haftasonuya nerde olduklarını az çok tahmin ediyorum yarın herkesin tablosunda çentik olur kesin
bende bi ara gece oturmaya alismistim ama sabah kalkmak cok zor oluyordu erken kalkmam gerektiginde baya gec oldu saat iki ceyrek yanlis hesaplamadiysam burda aksam 6 ceyrek tv izliyorum ben de yemek yiyecegiz birazdan
evet burda 2 buçuk şuan ayy orda daha haberler bile başlamamış
merhaba canım. sen nerdeydin ?. ne kadar çok saat farkı var aramızda

evet yarın haftasonuya nerde olduklarını az çok tahmin ediyorum yarın herkesin tablosunda çentik olur kesin

baslamadi canim takip edemiyoruz zaten tryi neler olmus neler bu gun bi gazeteye bakiyim dedim

Bende ovulasyon günlerimdeyim ama ben bu ay nedense boşverdim, oyle aman kaçırmıyım derdinde değilim, spontene gelişiyo herşey. ilk önce histerskopi ve polipten kurtulayım. Bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…