Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlı uğurlu BEBİŞİLİ olsun inşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
nasılsınızzz kızlarrr bi meraba diyip kaçacam nöbetten çıktım yarın tekrar nöbet var sabah hast. gideceğim ama akşama kadar :) eve geldikten sonrada evdeki eşyaları toplamam gerek 1-2 haftaya kadar taşınıyoruzzz bu arada ev aldıkkkk bebeğim yeni evimde gelecek RABBİME inanıyorum
eee sizler nasılsınızzz

canim belirtilarin vardi esn son hayirlisi olsun...

iyilik cxanim benidme misafieim vardi gittiler..yarinda kermesimiz var ona hazirlaniyoruz..
oo kolayu gelsın bakalım ne kermesı yapıyorsunuz kı

lorkem sizde burçlar ne
ben oglak esım yengec
ama benım burcumun oglak olmadıgı olmaması gerektıgı kanısı cok yaygın benı tanıyan ınsanlarda
hatta en son yaylak oabılırsın dedıler

lorke bu iğneleri senmi yapıyorsun? bazı iğneleri kendimiz yapıyormuşuz öyle bişey duydum ama hangisi olduğunu bilmiyorum :44:
evet canım bunlar cılt altı ıgne oldugu ıcın kendın yapabılıyosun
yumruta gelıstırıcı olanlar yanı

selam kızlar, nasılsınız?

Lorkem canım hayırlı olsun..geçmişi okuyamadım daha, daha yeni gördüm..inşAllah yavruna kavuşursun..
saolasın melısım baslaıdk bakalım sonuda guzel olur ınsallah

hayırlı uğurlu BEBİŞİLİ olsun inşşşşşşşşşşşşşş
saolasın canım
ınsallah

hayırlı olsun umudcum evınız ...
bebegınız kısmetıyle yenı evıznı gelır ınsallah hakkaten

hayırlı olsun umudcum evınız ...
bebegınız kısmetıyle yenı evıznı gelır ınsallah hakkaten

sağol canım seninde tedavin hayırlı olsun daha öncede yazdım ama gözden kaçtı sanırım
İNŞALLLAH tedavin olumlu sonuçlanır minik melek gelir anneciğine

slm canim nasilsin..yeni eviniz hayirli olsun canim gule gule oturun size ugur getirsin ins..
selam kızlarr nasılsınız

benim ağrılar arttı yaa kesin olcam adet offfffffffff yine beklemek düştü bizeeeeee

olsun canim uzulme hersye nasipp..

canim sohbet gurubumuz var camiye yardim amacli kermes yapiyoruz burda..

ilk gun bende oyel oluyorum ama RABBIME siginiyorum cabuk atlatiyorum..

elhamdülillah imanımız olmasa ne olurduk sana binlerce kez şükürler olsun RABBİMMM.!!!!!!

bende öyle ilk bi kaç gün zor geçiyoo psikolojim bozuluyoo sürekli ağlama modunda oluyorum sonra bi patlıyorum ağlıyorm ve kendimi rahat hissediyorm diyorumki hadi bi dahaki ay inş öyle sürüp gidiyoo gelene kadar bebişimzz

slm ekinnnnn
canım dr 5 günlük klomen verdi 5 gün sora gel dedi
hayırlısı bakalım ekincim bi tavsiyen varmı bana

oyle canim bende adt oncesi ve sonrasi cok duygusal oluyorum ama elimizdne gelen bisey yok beklicez beklicezz..

oyle canim bende adt oncesi ve sonrasi cok duygusal oluyorum ama elimizdne gelen bisey yok beklicez beklicezz..

evet canım beklememeizde de bi hayr var kiminin hemen oluyo ve ne özlem ne sıkıntı ne çile çekmemiş olunca kimsye özenti yaşamamış olunca bebeğine gereken değeri vermiyo hatta neden şimdi bu kadar erken doğurdum diye biliyoo
RABBİM bizleri sınıyor bakalım ne kadar sabredeceğiz diyeee bizde sabredeceğiz
"İNNELLAHE MEASSABİRİN"

"ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR"
yani aslında rabbim hep bizimle buda bi hediyee işte....

slm ekinnnnn
canım dr 5 günlük klomen verdi 5 gün sora gel dedi
hayırlısı bakalım ekincim bi tavsiyen varmı bana

stresi büyük ölçüde azalttığını hissediyorum
bu en başta yapacağın şey
arı sütü bal polende ye sabahları 1 tahta tatlı kaşığı canım
ve bol dua canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…