- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #90.581
b beni kopardı :)
bu yaralı bilgiyide tekrar güncellemek istedim
selam kızlar, nasılsınız?
Lorkem canım hayırlı olsun..geçmişi okuyamadım daha, daha yeni gördüm..inşAllah yavruna kavuşursun..
evet yaa senın ıcın yol durumu cok zor valla
gercı benım de hastaneye gıtmem trafık olunca 1 saatı buluyor
evet bılgemm basladım bugunku ıgneyle asılama surecıne ınsallah hayırlısıyla bakalım
saolasın yagmurum
once senden mujdeyı alalım asılamayla ılk bebe mujdesını ınsallah
sonra da ben verırım
yanlıs bılmıyorsam topıkte asılamayla bebegıne kavusan yok daha degılmı
ekınnn gamze saolasınız
bakalım bu sefer kac ıgne yıcem
slm canimmm nasilsin
çok şükür iyiz gamzelim, sen nasılsın? ben kaçırdım geçmişi sen hastalandın mı? biraz geride kaldım kusuruma bakma :)
oo kolayu gelsın bakalım ne kermesı yapıyorsunuz kıcanim belirtilarin vardi esn son hayirlisi olsun...
iyilik cxanim benidme misafieim vardi gittiler..yarinda kermesimiz var ona hazirlaniyoruz..
ben oglak esım yengeclorkem sizde burçlar ne
evet canım bunlar cılt altı ıgne oldugu ıcın kendın yapabılıyosunlorke bu iğneleri senmi yapıyorsun? bazı iğneleri kendimiz yapıyormuşuz öyle bişey duydum ama hangisi olduğunu bilmiyorum :44:
saolasın melısım baslaıdk bakalım sonuda guzel olur ınsallahselam kızlar, nasılsınız?
Lorkem canım hayırlı olsun..geçmişi okuyamadım daha, daha yeni gördüm..inşAllah yavruna kavuşursun..
saolasın canımhayırlı uğurlu BEBİŞİLİolsun inşşşşşşşşşşşşşş
nasılsınızzz kızlarrr bi meraba diyip kaçacam nöbetten çıktım yarın tekrar nöbet var sabah hast. gideceğim ama akşama kadar :) eve geldikten sonrada evdeki eşyaları toplamam gerek 1-2 haftaya kadar taşınıyoruzzz bu arada ev aldıkkkk bebeğim yeni evimde gelecek RABBİME inanıyorum
eee sizler nasılsınızzz
hayırlı olsun umudcum evınız ...
bebegınız kısmetıyle yenı evıznı gelır ınsallah hakkaten
slm canim nasilsin..yeni eviniz hayirli olsun canim gule gule oturun size ugur getirsin ins..nasılsınızzz kızlarrr bi meraba diyip kaçacam nöbetten çıktım yarın tekrar nöbet var sabah hast. gideceğim ama akşama kadar :) eve geldikten sonrada evdeki eşyaları toplamam gerek 1-2 haftaya kadar taşınıyoruzzz bu arada ev aldıkkkk bebeğim yeni evimde gelecek RABBİME inanıyorum
eee sizler nasılsınızzz
olsun canim uzulme hersye nasipp..selam kızlarr nasılsınız
benim ağrılar arttı yaa kesin olcam adet offfffffffff yine beklemek düştü bizeeeeee
oo kolayu gelsın bakalım ne kermesı yapıyorsunuz kı
ben oglak esım yengec
ama benım burcumun oglak olmadıgı olmaması gerektıgı kanısı cok yaygın benı tanıyan ınsanlarda
hatta en son yaylak oabılırsın dedıler
evet canım bunlar cılt altı ıgne oldugu ıcın kendın yapabılıyosun
yumruta gelıstırıcı olanlar yanı
saolasın melısım baslaıdk bakalım sonuda guzel olur ınsallah
saolasın canım
ınsallah
olsun canim uzulme hersye nasipp..
haydın kızlar hepınıze ıyı geceler
ıyı uykular :79:
evet herşey nasib ama ben adet sancılarını hissedince hayata küsüyorum
ilk gun bende oyel oluyorum ama RABBIME siginiyorum cabuk atlatiyorum..
elhamdülillah imanımız olmasa ne olurduk sana binlerce kez şükürler olsun RABBİMMM.!!!!!!
bende öyle ilk bi kaç gün zor geçiyoo psikolojim bozuluyoo sürekli ağlama modunda oluyorum sonra bi patlıyorum ağlıyorm ve kendimi rahat hissediyorm diyorumki hadi bi dahaki ay inş öyle sürüp gidiyoo gelene kadar bebişimzz
oyle canim bende adt oncesi ve sonrasi cok duygusal oluyorum ama elimizdne gelen bisey yok beklicez beklicezz..
slm ekinnnnn
canım dr 5 günlük klomen verdi 5 gün sora gel dedi
hayırlısı bakalım ekincim bi tavsiyen varmı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?