- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #90.641
dogru haklisn canim uzulmemis gorunsekde kimse bilmiyo icimizi..
INSALLAH canim ins beklemeyiz
benim uyelik olmus bu gun..benden cok esim oynadi masallah.
makine iyi degilmi dmeisinşallah canım yaaaa
kızım olacak anneler hisseder diyodu
sonra oglan demişler hayır makinası iyi degildi kız olacak ben hissediyorum dedi
başka doktora gitmiş oda oglan demiş
aklı sıra hemen annelik moduna girdiydi
yaa ben 117 deyim arkadaşla ordan konuşuyoz gelsene
beni bulacanmı bakalım
bu daha kolay ama dimi
günaydın iyi pazarlar canlar
SELAM HERKESE ..ya dün akşam çalışma yaparken canım çok yandı ..kasıklarım ağrıdı ..sonrasında da korktum acaba içerde bişey olur mu diye ..bu çalışma işini bıraksammı artık yeter herhalde ..aşılamadan sonra 3 gün üst üste çalışma oldu ..bi zararı olmaz inş.
günaydın deli kızzz... valla benim bu konuda hiç bir fikrim yok.. ama arkadaşlar bilirler gelince cevap verirler. doktor mu size tavsiye etti çalışın diiye yoksa kendiniz mi üç gündür çalışıyorsunuz
SELAM HERKESE ..ya dün akşam çalışma yaparken canım çok yandı ..kasıklarım ağrıdı ..sonrasında da korktum acaba içerde bişey olur mu diye ..bu çalışma işini bıraksammı artık yeter herhalde ..aşılamadan sonra 3 gün üst üste çalışma oldu ..bi zararı olmaz inş.
366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızçelerim iyi pazarlar:))
nasılsınız:))
alışverişie çıkıyoruz birazdan,hepinizi öpüyorum:))
lorkee bebem ateş tablom hep inişli ve çıkışlı(
gögüs ağrılarımda başladı dünden beri biir kaç günü regli olmam lazımda çok erken değilmi????????????
Merhaba arkadaşlarım uzun süredir katılamıyorum aranıza. Uyumayan ve sürekli emmek isteyen bir oğlum var.
Öncelikle Baruk doğum yaptımı çok merak ediyorum...
Bilgem nasılsın canımm?
evet gokcen basladık bakalım ıgnelerde 2. gunum ınsallah hayırlı haberler verırım sızlerelorke bu arada aşılamaya start vermişsin canım. hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.. sevser seninde takibin hayırla sonuçlanır umarım.. kendinize iyi bakın herkese iyi haftasonları....
yagmurum atesınde dunku dusus ınsallah yerlesmedendır dıyelım366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızçelerim iyi pazarlar:))
nasılsınız:))
alışverişie çıkıyoruz birazdan,hepinizi öpüyorum:))
lorkee bebem ateş tablom hep inişli ve çıkışlı(
gögüs ağrılarımda başladı dünden beri biir kaç günü regli olmam lazımda çok erken değilmi????????????
ohh annen gelmıs bılgemmm ne guzel yaaTünaydın kızlar ..
Biraz daha iyiyim bugün , zaten iyi olmam lazım yarın iş var ..
Annem geldi sağolsun yemek falan yapacak ..
Kendinize iyi bakın canlarım..
Merhaba arkadaşlarım uzun süredir katılamıyorum aranıza. Uyumayan ve sürekli emmek isteyen bir oğlum var.
Öncelikle Baruk doğum yaptımı çok merak ediyorum...
Bilgem nasılsın canımm?
pöööfffffffff nerdesin uleeyynnn zaten canım sıkkın
ben burdayım söyle kuzummmm benim canımda sıkkın hemde çokkkkk gel beraber ağlayalımm NEYİN VAR KIZ NE OLDU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?