Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dogru haklisn canim uzulmemis gorunsekde kimse bilmiyo icimizi..

INSALLAH canim ins beklemeyiz

inşallah canım yaaaa
kızım olacak anneler hisseder diyodu
sonra oglan demişler hayır makinası iyi degildi kız olacak ben hissediyorum dedi
başka doktora gitmiş oda oglan demiş
aklı sıra hemen annelik moduna girdiydi

makine iyi degilmi dmeisbencede girmis anneleik moduna..
yaa ben 117 deyim arkadaşla ordan konuşuyoz gelsene
beni bulacanmı bakalım
bu daha kolay ama dimi

tamam geliyom

SELAM HERKESE ..ya dün akşam çalışma yaparken canım çok yandı ..kasıklarım ağrıdı ..sonrasında da korktum acaba içerde bişey olur mu diye ..bu çalışma işini bıraksammı artık yeter herhalde ..aşılamadan sonra 3 gün üst üste çalışma oldu ..bi zararı olmaz inş.

herkese günaydınlaaaarrr.. ben bugün yokum kızlar arkadaşa gdieceğim dün de başka bir arkadaşa gittiydim akşam.. bu hafta temizlik de yapamadım evin hali harap benim herif yolacak beni evde olduğumda da pc başındayım zaten. geçmişi okudum ama topik sessizmiş haftasonu hep böyle oluyo zaten ben evdeyim ya hareket %0 ben haftaiçi çalışıyom giremiyom bir bakıyom hareket %90 sonra da çık geçmşişin içinden çıkabilirsen..

lorke bu arada aşılamaya start vermişsin canım. hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.. sevser seninde takibin hayırla sonuçlanır umarım.. kendinize iyi bakın herkese iyi haftasonları....

günaydın deli kızzz... valla benim bu konuda hiç bir fikrim yok.. ama arkadaşlar bilirler gelince cevap verirler. doktor mu size tavsiye etti çalışın diiye yoksa kendiniz mi üç gündür çalışıyorsunuz

günaydın deli kızzz... valla benim bu konuda hiç bir fikrim yok.. ama arkadaşlar bilirler gelince cevap verirler. doktor mu size tavsiye etti çalışın diiye yoksa kendiniz mi üç gündür çalışıyorsunuz

doktor sonrasındaki gün çalışın dedi ..sonrası serbest dedi ..ama benim kasık ağrım vardı yumurtalamadır diye kaçırmak istemedim ..

Tünaydın kızlar ..
Biraz daha iyiyim bugün , zaten iyi olmam lazım yarın iş var ..
Annem geldi sağolsun yemek falan yapacak ..
Kendinize iyi bakın canlarım..

Merhaba arkadaşlarım uzun süredir katılamıyorum aranıza. Uyumayan ve sürekli emmek isteyen bir oğlum var.
Öncelikle Baruk doğum yaptımı çok merak ediyorum...
Bilgem nasılsın canımm?

aşılama sonrasında 7 gün bir sıkıntı olmaz son 1 hafta ilişki önerilmiyor. ama öncesi doktorlar zaten ilişki olsun diyor merak etme bi sıkıntı yoktur. arka arkaya ilişki olunca biraz canın yanabilir normal

yağmurcum ateşin gayet güzel baktığında düşük gibi gözüküyor ama senin ateşin normaldede çok düşük o yüzden ateşin harika 7.-8. gün hafif bir düşüş oluyor zaten moral bozma ok bekleyip görücez inşallah güzel haberlerini alırız.

Merhaba arkadaşlarım uzun süredir katılamıyorum aranıza. Uyumayan ve sürekli emmek isteyen bir oğlum var.
Bilgem nasılsın canımm?

Hoşgeldin gülüm .. Maşallah oğluna
Baruktan benim haberim yok ama nun yaptı doğumunu ..
Bu arada ebn iyiyim sende iyisindir inşallah ..
İyi olduğuna eminim ama yorgun olduğunada eminim..

lorke bu arada aşılamaya start vermişsin canım. hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.. sevser seninde takibin hayırla sonuçlanır umarım.. kendinize iyi bakın herkese iyi haftasonları....
evet gokcen basladık bakalım ıgnelerde 2. gunum ınsallah hayırlı haberler verırım sızlere
yagmurum atesınde dunku dusus ınsallah yerlesmedendır dıyelım
reglın gelmesı ıcın daha cok erken ınsallah gelmıcek dur bakalım
sen cok dusunme belırtı arama kendınde

progestan verdımı doktorun
bıde asılama da dedı mı kac yumrutan olmustu toplamda

Tünaydın kızlar ..
Biraz daha iyiyim bugün , zaten iyi olmam lazım yarın iş var ..
Annem geldi sağolsun yemek falan yapacak ..
Kendinize iyi bakın canlarım..
ohh annen gelmıs bılgemmm ne guzel yaa
ben hastalıgı yalnız atlattım cok sukru bugun cok daha ıyıyım
Bilgem nasılsın canımm?

hosgeldın gulum
masallah oglun pek tatlı hemde cabucak buyuduler sankı yaa
bıze uzaktan olee gorunuyo yada
Allah kolaylık versın sana da

ben burdayım söyle kuzummmm benim canımda sıkkın hemde çokkkkk gel beraber ağlayalımm NEYİN VAR KIZ NE OLDU

son ikidir dogru düzgün bi halvet yapamadık geçen sefer annem gelmişti bugünde eniştem tamda çalışma günlerindeyim sinir oldum banyo falan yapamadan yakalandık ona sinir oldum sorma senin neden canım sıkkın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…