- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #90.901
bilmem ki canim ya bende tedirginim iste..bizimkide sevmedi ama alisti simdi bir kerede iciyo ben yarim su bardagina katiyorum proxeed i oyle napim bi kutuyo biyirdik cok sukur ikinci kutudayiz simdi..
slm gamze lorke karden zeynebim turk nasilsiniz nun arkadasimiz adina cok sevindim buraya uye olali hic hamile haberi almadim ama saglikli dogum haberleri aldim insallah birgun burdaki herkesi tebrik ederiz dogum yaptigi icin gamze gecmis olsun canim
canım bugun 3. ıgneyı vurucam
ıyı valla ne olsun sag kasıgımda harekektlılık basladı bıle
cuma gunu kontrolum var ınsallah hersey yolunda devam ederr
valla hıc fıkrım yok canım ılac hakkında bılgım yok ama olsun hıc ıcmemesınden ıyıdır vıtamınlerı
canım bugun 3. ıgneyı vurucam
ıyı valla ne olsun sag kasıgımda harekektlılık basladı bıle
cuma gunu kontrolum var ınsallah hersey yolunda devam ederr
valla hıc fıkrım yok canım ılac hakkında bılgım yok ama olsun hıc ıcmemesınden ıyıdır vıtamınlerı
slm canım nasılsın
iylik cok sukur canim ayni hayat devam ediyor
bizim sadece sabahlari ictigi icin bereketli oluyor allahtan aksam yok sabah zor iciriyorum zaten bir suru ilac ama gercekten proxeed cok kotu kokuyo meyve suyuyla iciyo degilmi canim ben bi kere sute denedim sutu kesti cok kotu oldu
yok canim sade suya katiyorum ben ona alistirdim..bizim sabah aksam veriyorum..onceleri hemen ardindan keci boynuzu pekmezi veriyodum iste tatlansin diye..simdi bos iciyo..kotu kokuyo ama iste butun vitaminler var canim...
iyi alismis masallah ben bi kere elma suyuna kattim onu bile icmedi sadece koyu portakal suyunda az hissediliyo kokusu ondan iciyo ardindan da sute keci boynuzu tozuk karistirip veriyorum o guzel oluyo
anladim canim zmanla alirsir eminim
sifa olsun INSALLAH..
merhaba kızlar. Bu porxeed plus 3 aydır kullanıyor eşim 6. kutuyu içiyor 3. ayda test yaptırdık sonuçlar çok kötü 1. ayda yaptırdığımız değerden 3 kat daha kötü çıktı sadece tesellim morfoloji %1 den % 4 e çıkmış bu ilaçlar morfolojiye fayda etmez sayıya etkili dediler ama tam tersi oldu
merhaba kızlar. Bu porxeed plus 3 aydır kullanıyor eşim 6. kutuyu içiyor 3. ayda test yaptırdık sonuçlar çok kötü 1. ayda yaptırdığımız değerden 3 kat daha kötü çıktı sadece tesellim morfoloji %1 den % 4 e çıkmış bu ilaçlar morfolojiye fayda etmez sayıya etkili dediler ama tam tersi oldu
gecmsi olsun canim ya okudum gecmsiis yasadiklariniza cok uzuldum..
.belki stres etkilemistir
biz yani basladik iste bu ilaca bilmiyorum ki bize nasil bi faydasi olucak.[/QUOT
teşekkürler canım valla anlamadım tedavinin 1. ayı 7 milyondan 29 milyona çıkınca 3. ay bi 60 -70 olur derken 10 milyonu görünce şok oldum moral sıfır anlamadığım bu ilacı içen herkez ama herkez sayı arttı hareket ve morfoloji ay dedi. Bizdede hareket azda olsa arttı morfoloji arttı sayı aynı hatta daha kötü
gecmsi olsun canim ya okudum gecmsiis yasadiklariniza cok uzuldum..
.belki stres etkilemistir
biz yani basladik iste bu ilaca bilmiyorum ki bize nasil bi faydasi olucak.[/QUOT
teşekkürler canım valla anlamadım tedavinin 1. ayı 7 milyondan 29 milyona çıkınca 3. ay bi 60 -70 olur derken 10 milyonu görünce şok oldum moral sıfır anlamadığım bu ilacı içen herkez ama herkez sayı arttı hareket ve morfoloji ay dedi. Bizdede hareket azda olsa arttı morfoloji arttı sayı aynı hatta daha kötü
canim bende bir anlam veremedim..
insan sok olur tabiki ama uzulme olurmu bak en azindan morfolejiye faydasi olmus
..kimien fayda ediyo kimine etmiyo dmemeki..hersey nasip ksimet sayiya hic aldirma olucagi varsa olur zaten guzel arkadasim..
Selam kızlarrrrrr
tüp yaptırmadık canım.
varikosel ameliyatı oldu
bende bu moralle hemen kaan hocanın muayanesini aradım randevu aldım valla adam full çlışıyor bayramdan sonra anca boş dedi bende rica ettim erken olsun diye sadece randevusunu iptal eden biri varmış o günü bana verdi ama çok para istiyor ya 300 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?