- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #90.921
bende bu moralle hemen kaan hocanın muayanesini aradım randevu aldım valla adam full çlışıyor bayramdan sonra anca boş dedi bende rica ettim erken olsun diye sadece randevusunu iptal eden biri varmış o günü bana verdi ama çok para istiyor ya 300 TL
gercekten mi cok sasirdim canim baska bir nedeni olabilirmi bi kere daha test yapsaniz biz de ilk test yaptirdigimizda 12 milyon cilmisti bi sey kullanmadan sonra emin olamadik ikinci testi yaptirdik 1 hafta sonra onda da 7 milyon cikmisti ama esim stresliydi biraz proxedin morfolojiyede iyi geldigini okumustum recetesinde canim ilaci birakmayin bence daha uzun kullanilmasi gerekiyodur belki
malesef cok pahali keske sonuc alacagimizdan emin olsam daha fazlasinida verirdim ama birine iyi gelen digerine iyi gelmiyor canim 10 milyonda kotu degil sonucta daha kotu durumlarda var artacak insallah
hayirlisi olur ins yaa..RABBIM emeklerini bosa cikarmasin..
bu bayram da cifte bayram yasariz ins:
aman dıkkat et kendıne asılama sonucunun ne zaman bellı olcakaay ben de şifayı kapıyorum sanırım yaaa
daha yenımı gıttınn oralarasagol canim alisiyorum hala trde olamamanin verdigi bi burukluk var ozellikle bayramda had safhaya gelecek ilk hafta herseye agliyordum trden aldigim kiyafetleri gorunce bile simdi aglayamiyorum alistim galiba
lorke asilamami yaptiriyosun bu ilk galiba insallah zamani gelmistir vesile olur canim bu ay yada onumuzdeki ay hamile haberi alacagiz insallah galiba tup bebekte vardi
eşim günde 1 paket içerken ve hiçbir tedavi olmadığı zamlarda bile 20- 30 milyon olduğu zaman vardı o yüzden bukadar tedaviye 10 milyon demek hiç demek
orda 1 paket derken sigarayı kastettim yazmamışımda
ya benimkide gunde bir paket iciyoi gicik oluyorummmm:84:
benim eşim bıraktı yani günde 3-4 tane içiyor benden gizli aklı sıra ama napcan bunada şükür diycem
evet kullancaz başka yapcak bişey yok eşim örnek vermeden önceki 1-2 gün çok kavga ettik o yüzden sayı düşmüş olabilir diye ümid ediyorum. kaan hocadan randevu aldım bakalım kısmet 300 ona vercez 200 ilaç 500 tl bu ay tüp yaptırsam daha mantıklı aslında ama naapalım hasar olmazsa tüp başarısıda fazla oluyormuş ondan uğraşıyorum. İnşallah sizin değerler iyi çıkar faydasını görürsünüz
eşim günde 1 paket içerken ve hiçbir tedavi olmadığı zamlarda bile 20- 30 milyon olduğu zaman vardı o yüzden bukadar tedaviye 10 milyon demek hiç demek
karı koca 1 er paket içenlerin ard arda oluyor herşey nasip yaa
örnek benim ablamlar
3 çocuğu var en küçüğüne 39 yaşında hamile kaldı
ınsallah canım ya tam bayram haftası bellı olur sanırım
aman dıkkat et kendıne asılama sonucunun ne zaman bellı olcaka
daha yenımı gıttınn oralara
alısmakta zorluk cektıgıne gore
evet canım asılama olucaz nasıbse 2. benım bu ıgnellı bakalım hayırlısı
karı koca 1 er paket içenlerin ard arda oluyor herşey nasip yaa
örnek benim ablamlar
3 çocuğu var en küçüğüne 39 yaşında hamile kaldı
huhuuu
nerelerdesınız kızlar nasılsınız
daha baslayamadım yenı duaya
en gec 2 gune ınsallah
ronyaaa mesaj kutun doluymus bu mesajı gorursen eger bosaltırmısın
dogru haklisin ekincigim masllah ablana
ya ben bi tek bebek icin degil kendi sagligi icinde cok kziizyorum..reklamlarda gosteriyolar hep ALLAH korusun..
lorkem nbrrrrrrrrrrrrrrrr
ıyıyım esracım sen nasılsın
ekın gıbı derdım var a bakıyorum canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?