Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

malesef cok pahali keske sonuc alacagimizdan emin olsam daha fazlasinida verirdim ama birine iyi gelen digerine iyi gelmiyor canim 10 milyonda kotu degil sonucta daha kotu durumlarda var artacak insallah

kızlar ben biraz kız kardeşime gitmiştim nasıl diye bir bakayım dedim (bıdıkın annesinnin yanıda kalıyordu bu süreçte )eh toparlanmış (şaşırtıcı ama çok iyi ben bile daha üzğünüm ondan ) ama çok ilginç bir şey oldu (ilk kez duyuyorum )kız kardeşim has aradı durumunu haber vermek için onlarda kardeşime SİZİN DONDURULMUŞLARINIZ VAR ANCAK BU DONDURULMUŞLARI ŞİMDİ KULANIRSANIZ (bu kardeşimin ilk denemesi hem devletten hemde genel olarak ilk denemesiydi)İKİNCİ HAKINIZ DEVLETTEN ÖLÜYOR DEMİŞLER şaşkınlıklar içindeyim arkadaşlar böyle bir şey duydunuzmu

evet kullancaz başka yapcak bişey yok eşim örnek vermeden önceki 1-2 gün çok kavga ettik o yüzden sayı düşmüş olabilir diye ümid ediyorum. kaan hocadan randevu aldım bakalım kısmet 300 ona vercez 200 ilaç 500 tl bu ay tüp yaptırsam daha mantıklı aslında ama naapalım hasar olmazsa tüp başarısıda fazla oluyormuş ondan uğraşıyorum. İnşallah sizin değerler iyi çıkar faydasını görürsünüz

malesef cok pahali keske sonuc alacagimizdan emin olsam daha fazlasinida verirdim ama birine iyi gelen digerine iyi gelmiyor canim 10 milyonda kotu degil sonucta daha kotu durumlarda var artacak insallah

eşim günde 1 paket içerken ve hiçbir tedavi olmadığı zamlarda bile 20- 30 milyon olduğu zaman vardı o yüzden bukadar tedaviye 10 milyon demek hiç demek

hayirlisi olur ins yaa..RABBIM emeklerini bosa cikarmasin..

bu bayram da cifte bayram yasariz ins:

ınsallah canım ya tam bayram haftası bellı olur sanırım
ay ben de şifayı kapıyorum sanırım yaaa
aman dıkkat et kendıne asılama sonucunun ne zaman bellı olcaka

sagol canim alisiyorum hala trde olamamanin verdigi bi burukluk var ozellikle bayramda had safhaya gelecek ilk hafta herseye agliyordum trden aldigim kiyafetleri gorunce bile simdi aglayamiyorum alistim galiba
daha yenımı gıttınn oralara
alısmakta zorluk cektıgıne gore

lorke asilamami yaptiriyosun bu ilk galiba insallah zamani gelmistir vesile olur canim bu ay yada onumuzdeki ay hamile haberi alacagiz insallah galiba tup bebekte vardi

evet canım asılama olucaz nasıbse 2. benım bu ıgnellı bakalım hayırlısı

bu ay gittiğim kadın doğum doktoru erkeklerde tedavi yok demişti bende olurmu bak 1 aya değerler nasıl düzeldi 3. ay daha iyi olucak dedim oda pişkin pişkin görcez bakalım dedi bende göstercem sana bak nasıl düzelcek. Neyse şimdi bu değerlerle adamın karşısına nasıl çıkcam ben yavvv kıs kıs gülcek bana ( hani çok biliyordumya )

eminim sizin degerler de cikandan daha iyidir bizde verdik valla toplam 1 500 falan ilaclarla birlikte

eşim günde 1 paket içerken ve hiçbir tedavi olmadığı zamlarda bile 20- 30 milyon olduğu zaman vardı o yüzden bukadar tedaviye 10 milyon demek hiç demek

bizim sigara icmedigi halde cok dusuk sigaraya ragmen 20 30 u gormussunuz tedavi yeni sayilir yillarca tedavi olanlar var sabirli olmak lazim

karı koca 1 er paket içenlerin ard arda oluyor herşey nasip yaa
örnek benim ablamlar
3 çocuğu var en küçüğüne 39 yaşında hamile kaldı

dogru haklisin ekincigim masllah ablana

ya ben bi tek bebek icin degil kendi sagligi icinde cok kziizyorum..reklamlarda gosteriyolar hep ALLAH korusun..

hayirli olsun canim iki senedir burdayim ama 4 ay trde kalinca farki farkettim iki senedir hic trye gelmemistim yine alisacam ne yapalim

huhuuu
nerelerdesınız kızlar nasılsınız
daha baslayamadım yenı duaya
en gec 2 gune ınsallah

ronyaaa mesaj kutun doluymus bu mesajı gorursen eger bosaltırmısın

karı koca 1 er paket içenlerin ard arda oluyor herşey nasip yaa
örnek benim ablamlar
3 çocuğu var en küçüğüne 39 yaşında hamile kaldı

Maşallah maşallah darısı bize :) doğru söylüyorsun bizim bi arkadaş günde 2 paket içiyor 36 yaşında evlendi eşide 34 evlendikten 1 ay sonra eşi hamile kaldı. Eşim bunu duyunca bak sigara bişey yapsa ona yapardı diyor ikna edene kadar öldüm. Bünyemi nasip kısmetmi bilmiyorum ama şu bir gerçek sigarayı bıraktıktan sonra hareket birazcıkda olsa arttı bi doktor arkadaş sigara bıraktıktan 6 ay sonra etkilerini görürsünüz demişti bizim 4 ay oldu. Sigarayı bırak içmeyi yiyen çiftler var patır patırda doğuruyorlar

dogru haklisin ekincigim masllah ablana

ya ben bi tek bebek icin degil kendi sagligi icinde cok kziizyorum..reklamlarda gosteriyolar hep ALLAH korusun..

evet gamzelim bende çocuk için değil sağlığı için istiyorum. Evlendiğimiz günden beri bana söz veriyor anca bu sıkıntılar çıkınca bıraktı ( yani çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…