- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #9.061
gitmiyor ,gitmiyor ,gitmiyor(((((
krishazel canım ya klomeni kesince değerler tekrar eski haline mi dönüyor
:))))))))))))))))))))))))))
benimkide değişmiyo
moralim çoook bozuldu benim ,çocuk olana kadar hep klomen mi kullanıcaz yani ,normale döndü bırakınca tekrar eski haline düşerse başladığımız yere geri dönerizhemen degilde zamanla fsh duserse donebilir canim
onuda sorarmisin kaan hoca ya...
Krisim bu omega 3 mide bulantısı yaparmı ,içtim de ,birde ben çok unutkanım onun içinda içiyorum .
Dün gnc deki kadın bana sormazmı l arginine alırken boyunuzumu uzatçaksınız ,baktım ve güldüm sadece:)))
Henüz inceleme fırsatı bulamadım şu arginmax man kullanıyoruz.Emin olmadan kullanmak doğru değil tabi sen de haklısın canım.Ama bir yandan da bakıyoruz işte daha çok işe ne yarayabilir diye.
moralim çoook bozuldu benim ,çocuk olana kadar hep klomen mi kullanıcaz yani ,normale döndü bırakınca tekrar eski haline düşerse başladığımız yere geri döneriz(((((((((((((((((
canim tam bilmiyorum sormak lazim
ama yagmurun dedigi gibi 6 ay kullaniliyor diye duymustum sanki.
bnaada endıse etmeyın yazmıs ;::))))))))))))
Ben geçmişi okuyana kadar gelecek uçuyorrr ben son sayfaya yetişene kadardaaa herkesler beni bırakıp gidiyorrr(((
esracım bu cvbı ondanda bende gördüm yazdığı ilk cümle
endişe etmeyin pamuk adam ya :))))))))
Ben geçmişi okuyana kadar gelecek uçuyorrr ben son sayfaya yetişene kadardaaa herkesler beni bırakıp gidiyorrr(((
nasıl çıkıcaz bu işin içinden ya yıkıldım şimdi moraller alt üst oldu
acaba günlük dörde bölerek mi alsak klomeni dengelemez mi acaba?of offfffff
kaan hocaya tekrar mail atıp sordum ne yapalım diye ve bırakırsak değerler düşer mi diye
banada demisti:))))))))))))))))))))))))))
ronyam nerede bugun?
birsey soracagim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?