- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #9.041
AAAAA ewet doğru ama klomen tedavi eden bir ilaç değilki ,kullandığın zaman sadece artar,kadın doğumda kulladığımızda sadece o ay 3 _4 yumurta oluşuyordu sonra eski haline dönmüyormuydu?
Bu da öyle bu ilacı kullanırken hamile kalırsan amenna ,bırakırsan eski haline döner(((
Battım cankuşum insan içine çıkacak halim kalmadı ,herkes beni böyle biri zannediyor,ama inanaın ben böyleeeee hiçç değilim(((((
selam kizlar
benim morelim bozuk ya bu yasima kadar hic gormediyim seyi gordum beende kist cikti adetliyim ama bitane varmis dr dogum kontrol hapiverdi ve bu ay tedavi yok dede adetliyken telrar cagirdi bu ay cok umutlanmistim
bence adam çok yoğun ve yetişemiyo olabirir belki yardımcıları vardır onlar cevap veriyo olabilirmi acaba:??
Galiba aşkım :)
Ben eşime pazartesi günü hormon tahlilini yaptırayım ,bi de sperm testi ,pazar 1 ,pazartesi 2,salı 3,çarşamba da gitsin test versin(sperm)ama evden götürsün ,bakalım bi değişiklik olacakmı?
sexy bir kadinsin artik sen bizim gozumuzde
Canim yeter Allah askina ne sperm testi bu'
daha gecen hafta yaptirdiniz yazik gunah ya
adam anlami seni yaptirma artik demis:))
2 ay sonra yaptir
senin dediğin gibi düşünürsek eğer o zaman prxeed ve diğerlerinin hiç bşir etkisi yok eğer klomeni kesince eski haline dönücekse tabi,
ya öyle olmasın ama bayanlarda durum daha farklı değilmiki
Bu gün bana bir arkadaş volume pills adında bir ilaç önerdi amerika patentli %400 ila 500 bir artış sağlıyormuş 2 aylık kullanımda aklımdayken paylaşayım dedim arkadaşlar :)
Bu gün bana bir arkadaş volume pills adında bir ilaç önerdi amerika patentli %400 ila 500 bir artış sağlıyormuş 2 aylık kullanımda aklımdayken paylaşayım dedim arkadaşlar :)
Ama can kuşum bir karar ver sen dostmusun düşmanmısın ben burda adımı temize çıkarmaya uğraşırken ,arkamda olun azcık
senin dediğin gibi düşünürsek eğer o zaman prxeed ve diğerlerinin hiç bşir etkisi yok eğer klomeni kesince eski haline dönücekse tabi,
ya öyle olmasın ama bayanlarda durum daha farklı değilmiki
olurmu canim oyle sey:)
canim guvenmeyin ona
uzakdogu bitkilerinden yapilan birsey o . ne oldugu belli degil. sakin!
İnceliyeceğim canım ,saol paylaştığım için:)
canim guvenmeyin ona
uzakdogu bitkilerinden yapilan birsey o . ne oldugu belli degil. sakin!
dostunum dostun:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?