Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

senin dediğin gibi düşünürsek eğer o zaman prxeed ve diğerlerinin hiç bşir etkisi yok eğer klomeni kesince eski haline dönücekse tabi,

ya öyle olmasın ama bayanlarda durum daha farklı değilmiki

selam kizlar
benim morelim bozuk ya bu yasima kadar hic gormediyim seyi gordum beende kist cikti adetliyim ama bitane varmis dr dogum kontrol hapiverdi ve bu ay tedavi yok dede adetliyken telrar cagirdi bu ay cok umutlanmistim

Canım geçmiş olsun biz neleri atlattım topikçe küçül bir kist bizi yıldıramaz,bu ay geçsin bakalım ama önümüzdeki ay garanti:))))

Canim yeter Allah askina ne sperm testi bu'
daha gecen hafta yaptirdiniz yazik gunah ya
adam anlami seni yaptirma artik demis:))
2 ay sonra yaptir

Bu gün bana bir arkadaş volume pills adında bir ilaç önerdi amerika patentli %400 ila 500 bir artış sağlıyormuş 2 aylık kullanımda aklımdayken paylaşayım dedim arkadaşlar :)

Bu gün bana bir arkadaş volume pills adında bir ilaç önerdi amerika patentli %400 ila 500 bir artış sağlıyormuş 2 aylık kullanımda aklımdayken paylaşayım dedim arkadaşlar :)

canim guvenmeyin ona
uzakdogu bitkilerinden yapilan birsey o . ne oldugu belli degil. sakin!

senin dediğin gibi düşünürsek eğer o zaman prxeed ve diğerlerinin hiç bşir etkisi yok eğer klomeni kesince eski haline dönücekse tabi,

ya öyle olmasın ama bayanlarda durum daha farklı değilmiki

krishazel canım ya klomeni kesince değerler tekrar eski haline mi dönüyor

İnceliyeceğim canım ,saol paylaştığım için:)

canim guvenmeyin ona
uzakdogu bitkilerinden yapilan birsey o . ne oldugu belli degil. sakin!

Henüz inceleme fırsatı bulamadım şu arginmax man kullanıyoruz.Emin olmadan kullanmak doğru değil tabi sen de haklısın canım.Ama bir yandan da bakıyoruz işte daha çok işe ne yarayabilir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…