- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #9.021
eeeeeeeee,endişe etmiyelim de ne yapalım hocanın galiba bugün relax günü herkese aynı mesajı çektiğine göre:)))))
hadi hadi:))))))))))))))
Bak işte siz en yakımlarıma inandıramazsan başkalarına konuşup konuşup durayım,aşkolsun ama
(((((Lanet resim git be ,ama uğraaşıyorum gitmiyo (((
Bak işte siz en yakımlarıma inandıramazsan başkalarına konuşup konuşup durayım,aşkolsun ama
bncede hafta sonu moduna gırmıs
herkese endıse etmeyın yazmıs :)
düşünme böyle şeyler hayatım takılıyorum ben,hem gördüm ben seni gayet hanım hanımcıksın sen
size ne yazmış tatlım kopyalıyabilirmisin:)))?
nasıl gıtmıor kız resım hayret bırsey
Sonuçlar gayet güzel. Endişe etmeyin. Tedavinize aynen devam edin ve önümüzdeki ay hastaneye gelin, burada tetkiklerinizi yapalım.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
ama bizim fsh normale döndü ve klomenle ilgili bişey yazmamış
Sonuçlar gayet güzel. Endişe etmeyin. Tedavinize aynen devam edin ve önümüzdeki ay hastaneye gelin, burada tetkiklerinizi yapalım.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
ama bizim fsh normale döndü ve klomenle ilgili bişey yazmamış
benim avatar da değişmiyo sürekli hata veriyor niyekine
HIIIIIIII bizide oraya çağrıyo ,benim anlıyamadığım neden bir daha yapmayın sperm testi gelin burda yaplım diyo,bizim miktar 1 ml çıkmıştı ben onu belirttim ,ona sebeb mi acaba?
bence adam çok yoğun ve yetişemiyo olabirir belki yardımcıları vardır onlar cevap veriyo olabilirmi acaba:??
Galiba eski ilaçları kullan diyo ,klomeni sakın kesme kesersen eski haline geri döner,galiba en fazla 6 ay kullanilıyo klomen sonra kesiliyodu kadın doğumda öyleydi:)
anlamadım canım ama vardır bi bildiği
ben tekrar yazdım kendisine pazareteside aramayı düşünüyorum
zaten bi dahaki aya gitme imkanımızda yok iyi olurdu ama izin yok onuda belirttim
nasıl yani içmezse değerler tekrar mı düşer korkuttun bak şimdi benii
iyide canım şu anda bizim fsh üst sınırda biraz daha artarsa bu defada düşürmek için uğraşırız
nasıl yani içmezse değerler tekrar mı düşer korkuttun bak şimdi benii
iyide canım şu anda bizim fsh üst sınırda biraz daha artarsa bu defada düşürmek için uğraşırız
Hiç endişe etmeyin. Sperm sonucu günden güne değişik çıkabilir. Siz tedavinize devam edin ve sperm testi de yaptırmayın, burada yaparız.
Saygılarımla.
Kızlar Kaan hoca ban mu meili göndermiş,bişey anlamadım((((((
o zaman alıyım ben korean ginsengle omega içsin de eksik kalmasın:)))
istersen al canim
omega sende icersen iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?