Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bncede hafta sonu moduna gırmıs
herkese endıse etmeyın yazmıs :)

Galiba aşkım :)
Ben eşime pazartesi günü hormon tahlilini yaptırayım ,bi de sperm testi ,pazar 1 ,pazartesi 2,salı 3,çarşamba da gitsin test versin(sperm)ama evden götürsün ,bakalım bi değişiklik olacakmı?

HIIIIIIII bizide oraya çağrıyo ,benim anlıyamadığım neden bir daha yapmayın sperm testi gelin burda yaplım diyo,bizim miktar 1 ml çıkmıştı ben onu belirttim ,ona sebeb mi acaba?

Galiba eski ilaçları kullan diyo ,klomeni sakın kesme kesersen eski haline geri döner,galiba en fazla 6 ay kullanilıyo klomen sonra kesiliyodu kadın doğumda öyleydi:)

HIIIIIIII bizide oraya çağrıyo ,benim anlıyamadığım neden bir daha yapmayın sperm testi gelin burda yaplım diyo,bizim miktar 1 ml çıkmıştı ben onu belirttim ,ona sebeb mi acaba?

anlamadım canım ama vardır bi bildiği

ben tekrar yazdım kendisine pazareteside aramayı düşünüyorum
zaten bi dahaki aya gitme imkanımızda yok iyi olurdu ama izin yok onuda belirttim

Galiba eski ilaçları kullan diyo ,klomeni sakın kesme kesersen eski haline geri döner,galiba en fazla 6 ay kullanilıyo klomen sonra kesiliyodu kadın doğumda öyleydi:)

nasıl yani içmezse değerler tekrar mı düşer korkuttun bak şimdi benii

iyide canım şu anda bizim fsh üst sınırda biraz daha artarsa bu defada düşürmek için uğraşırız

Son düzenleme:
anlamadım canım ama vardır bi bildiği

ben tekrar yazdım kendisine pazareteside aramayı düşünüyorum
zaten bi dahaki aya gitme imkanımızda yok iyi olurdu ama izin yok onuda belirttim

Canım ben tel görüştüm kendisiyle bana, anlattıklarınızı meil adresime gönderin ordan cevaplarım dedi.

nasıl yani içmezse değerler tekrar mı düşer korkuttun bak şimdi benii

iyide canım şu anda bizim fsh üst sınırda biraz daha artarsa bu defada düşürmek için uğraşırız

AAAAA ewet doğru ama klomen tedavi eden bir ilaç değilki ,kullandığın zaman sadece artar,kadın doğumda kulladığımızda sadece o ay 3 _4 yumurta oluşuyordu sonra eski haline dönmüyormuydu?
Bu da öyle bu ilacı kullanırken hamile kalırsan amenna ,bırakırsan eski haline döner(((

sperm testi yaptirma artik diyor:))

o fsh tan anliyor canim sperm durumunu

gerektigi zaman soyliyecek sana sperm testini yapman gerektigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…