- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #91.041
Sağol tatlım. bol müjdeli haberlerinizi bekliyorum.ben bu ay fena saldım kendimi . Bazen içimden hiçbişey yapmak gelmiyo , oysaki bir sürü işim var. kendim doktora gidecem. herif desen Allaha emanet. ilaçlarını içiyomu farkında deilim. doktorada gitmedi. bakalım bende artık düzene girmek istiyorum
kizlar ben cikiyim artik esimle kayinvalidem disari cikmislardi..bende buraya kacamak yapmistim..cikiyidma kahvalti hazirlayim..
kendinize iyi bakin optum
Kizlar sagolun.meali ile birlikte cikartayimda yazicidan okuru
m bol bol:)
kizlar ben cikiyim artik esimle kayinvalidem disari cikmislardi..bende buraya kacamak yapmistim..cikiyidma kahvalti hazirlayim..
kendinize iyi bakin optum
sagol canim..Allah'a emanet ol canım kolay gelsin ve afiyet olsun
Allah kabul etsin canım niyetini dualarını....
Kolay gelsin afiyet olsun canım...
ben gittim geldim kızlar kanımı verdim cuma günü çıkacakmış kan ultrasyonlada karnımdan baktı iyi dedi bi sorun gözükmüyo rahminde dedi bende yumurtalar nasıl dedim yumurtalar şimdi görünmezki büyüdülerse bile çatlamıştır dedi verdigin kanın sonucu bize cevabı verecek dedi bide 1 buçuk litre su içmiştim bu sogukta yumurtalara bakacak diye titreye titreye bende dedim o zaman niye ben ultrasyona girdim madem gözükmez dedim sen bak dedin bende baktım diyo
şuan o içtigim su beni mahvetti kaç katı çıkarıyorum bilmiyorum
geçmiş olsun canım inş hayırlar getirir sana bu tedavii
sagol canım inşallah seninde çizdigin yeni yol inşallah hayırlar getirsin canım
amin canım inşallahCeylan hayirlh ve guzel olsun sonu insallah.
inşallah canım yapılan dualar çevrilmeyecek inşallah.Kod:
amin canım sende sağol teşekürler sizin dualarınızla umudum bi kat daha arttı bütün arkadaşlarımdan güzel güzel dualar aldım çook şükür Rabbim bana güzel hediyelerini bu şekilde ikram ediyor... ELHAMDÜLİLLAH............
Şifa olsun canım...
inşallah çabucak iyileşirsin....
Ya sorma canım eşim bir oyuna musallat oldu..
köyde asker yetiştiriyor savaşıyor bilmem ne...
Gına geldi içime pc yi zaptediyor...
ben gittim geldim kızlar kanımı verdim cuma günü çıkacakmış kan ultrasyonlada karnımdan baktı iyi dedi bi sorun gözükmüyo rahminde dedi bende yumurtalar nasıl dedim yumurtalar şimdi görünmezki büyüdülerse bile çatlamıştır dedi verdigin kanın sonucu bize cevabı verecek dedi bide 1 buçuk litre su içmiştim bu sogukta yumurtalara bakacak diye titreye titreye bende dedim o zaman niye ben ultrasyona girdim madem gözükmez dedim sen bak dedin bende baktım diyo
namaz kılanlara soracağım..
abdest tutmak için pamuk ya da peçete vs kullanıyormusunuz ..
ben işyerinde sürekli abdest alamadığım için kağıt havluyu dörde bölüp kullanıyorum
canım abdest tutmak için pamuk en iyisi eğer pamuğa bi alerjin felan yoksa pamuk kullanman gerek yoksa abdestini tutman zor çünkü akıntı gelince abdest bozulur ve peçete de kayabiliyor maalesef pamuk kadar koruyucu değil biz hep kullanırız ve kuran kursundayken hocalarımız illa pamuk kullanın derdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?